Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

chuloo

Medlem
 • Antal inlägg

  1 657
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om chuloo

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1984-06-07

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.m.kth.se/chung

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Västerås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  sommaren 2006
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15,4, iPhone 3G 8GB
 • Bytt från pc
  Ja
 1. chuloo

  Suger batteri

  Vad gjorde du för att förbättra batteritiden? Hade liknande batteritid med min iPhone 4, men med femman blev det sämre. 35% kvar efter en heldag på jobbet med ca 3,5h användning och 12h i vänteläge. Med fyran brukade jag ha 70-80% kvar efter en heldag.
 2. Ringde Tre idag för kolli-nr. Visade sig att telefonen redan landat hos uthämtningsstället!
 3. Beställde en svart 64GB med 499kr i pott den 24e september. Har fortfarande inte fått något mail om leverans. Dock ringde en Tre-säljare mig idag och undrade om jag hade fått hjälp. Passade då att fråga om jag skulle få ett mail om leveransen. Nej, sade han. Du får ett sms när paketet är skickat. Frågade också när jag kan förvänta mig få hem telefonen. Då sa han att de skulle skicka ut nu på fredag, så på måndag eller tisdag nästa vecka borde jag få telefonen, sa han.
 4. Hämtade ut min 32GB iPhone 4 idag 2 minuter innan posten stängde! Beställde min ca 01.00 den 30 juli.
 5. Pricken under varje programikon i docken indikerar att programmet är igång. Ingen prick = programmet avstängt.
 6. Hade med mig min iPhone 3G till Japan förra året och det funkar att ringa! Dock kostar det en hel del, men det funkar. Angående wifi och GPS, så funkar dem också. GPS funkar ju utan wifi, men du behöver wifi för att casha kartorna. När kartorna är cashade så kan du använda GPS-funktionen offline utan problem. Med andra ord - ja, det räcker med internetuppkoppling för att göra vägbeskrivningar och sökningar. Lycka till!
 7. Hmm.. funkar för mig iaf. Se bifogade bilder.
 8. Det var så lite så! Glad att jag kunde vara till hjälp. )
 9. Själv har jag Köpt Navigon Nordics och lyckats ge en kopia till min bror till hans iPhone 3GS. Så här gjorde jag: 1. Kopierade programmet från program-fliken i iTunes till min externa hårddisk (drag-n-drop), givetvis funkar det med ett valfritt lagringsmedia. 2. Drog in programmet i min brors iTunes (i programfliken). 3. Auktoriserade hans dator i iTunes menyn. Sen kunde han synka över Navigon till hans 3GS och använda det tillsammans med hans appar och musik m.m. Fortfarande använder han hans iTunes-konto när han tankar hem andra appar. Kruxet är om mina program som han fått behöver uppdateras, måste jag skriva in mitt iTunes-lösenord. Hoppas detta gav svar på din fråga!
 10. Hmm.. kommer tyvärr varken ihåg vad den heter eller vart jag hittat den.. nån annan kanske känner igen den?
 11. Tack! Japp, skärmen är lutad 90 grader, ikonerna är på största storleken, och kan hämtas här: We Love Icons och heter Flurry Extras och Flurry System. Bakgrunden är gjord i Photoshop. Blev lite slarvigt förut (pixliga cirklar) så jag laddar upp en ny! Edit: här kommer den rätta bilden!
 12. Hämtat lite inspiration från iPhone
 13. Tryck på "alt + cmd + eject-knappen" så går datorn i vila. Dock har det inget att göra med Quicksilver.
 14. 780 spänn blev det till slut
×
×
 • Skapa nytt...