Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

adress

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om adress

 • Medlemstitel
  På gång

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Segeltorp

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1983
 • Appleprylar
  iMac 2.66 20" 2008
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Finns på Fyndiq - Clas Ohlson mfl. Behöver du fler alternativ...
 2. Samma hände min första AppleWatch 7000 igår. Hade donerat den till grannen för ett år sedan. Han var snopen. Tipsade honom om en liten nyöppnad verkstad i Citygross vid Kungens kurva (Stockholm). Han var där imorse. 30 minuter senare var klockan klar. Nytt lim och funktionstest 100kr.
 3. Numera kan man para automatisk både iPhone och AppleWatch. Finns info på Apple.
 4. Gäller bara att kolla att kabeln också klarar data - om man vill ha det. Sedan är ju laddaren som följer med kraftigare ( iPad Pro 12,9”)
 5. Hände mig senast idag på min iPad Pro 12,9 skärmen släck ner och felmeddelande kommer upp. Öppnade uppdateringen igen och den fortsatte där den avbrutits. 2 ggr hände det - men sedan var det i hamn. Efter det var det dags för iPhone X och AppleWatch. Där var det inga problem - hände inte ngn gång. Ingen lösning på problemet - men en tröst att uppdateringen inte behövdes göras om från start.
 6. Har faktiskt aldrig upplevt det problemet i ngn av mina fyra modeller - så här långt. Hur är inställningen i AppleWatch för telefon? Anpassad v (eller spegla iPhone) . Tillåt notiser v är mina inställningar.
 7. Det är inget fel . Har diskuterats i andra forum. Eller som någon sa " varför ska man skaka på telefonen i tid och otid - den är till för att ringa med ".
 8. Om du känner den som skickar, kan du be dom Spara Dokument - Format Word 97-2004 (.doc)
 9. Någon av ungarna har haft roliga timmen, och nu har jag "hänglås" på hårddisken och den externa hd via usb. Går jag in på"info" står det anpassad åtkomst - och jag kan inte ändra detta. Katastrof !! Vad göra om någon vet? Kör OSX 10.5.5 och via extern HD. Kan inte ändra startskivan till min HD "original"eftersom den är låst och jag får upp "inte tillräcklig behörighet " Någon som vet hur man gör i detta fall ?
 10. Du är förlåten. Jag avvaktar och hoppas. mvh/Bosse Segeltorp
 11. Idag är det ännu längre tid (26 mars) och jag har inte heller fått vinsten från vecka 8. Är väl bara att vänta och hoppas, men tid tar det.
 12. Nu har jag löst det...huuu. Nu kan jag behålla det läckra tangentbordet.
 13. Möss fungerar. Inget USB minne. Inte något som skapar en disk på skrivbordet (Mobil-GPS osv). Men som sagt - drar jag ur tangenbordet eller sätter tillbaka det "gamla" så fungerar allt. Problemet är bara med det nya silvertangentbordet.
 14. Jo då. Det gjorde jag i samband med installationen igår.
 15. Mina USB minnen fungerar inte (kommer inte upp på skrivbordet) efter installation och inkoppling av det nya tangenbordet. Syoppar dom direkt i datan (inte tangentbordet). Någon som upplevt samma problem och ev. har en lösning ? Kör nu med det gamla bordet igen - då funkar allt ok.
×
×
 • Skapa nytt...