Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

WashedUp

Medlem
 • Antal inlägg

  71
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om WashedUp

 • Medlemstitel
  På gång

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2003
 • Appleprylar
  Power Mac G4, men snart MBP 17"
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag vet att detta är en diskussion som kommit upp några gånger innan men jag måste säga att jag aldrig har sett ett riktigt hjälpande svar, så nu tycker jag att vi tillsammans ska leta efter en axelremsväska med stil, snygg design och som rymmer en 17" widescreen laptop, extern mus, ritplatta om man har det, Apple remote, några pennor osv. För jag tror inte att det endast är jag som är ute efter en snygg axelremsväska att bära skönheten i, utan som också skyddar den och har plats för externa saker. Kom igen och hjälp till att söka gott folk! På jakt efter den perfekta laptop väskan!!
 2. Jag äger en MacBook Pro 17" Core 2 Duo och surfade hemma i sverige bara trådlöst med Airport och det gick jättebra utan några som helst problem. Här i England jobbade jag innan på en PC laptop och husets internet dras med en USB sladd till allas datorer. (det finns 4 datorer i huset) Och på min PC var det bara att stoppa in installations-CD:n och följe det lätta stegen, starta om och sen kunde man surfa runt. Efter det kan man dra ut USB sladden och sätta in den allt eftersom man vill ha internett uppkoppling. Igår försökte jag att göra detsamma med min nya Mac, så jag följde installations stegen utan problem. Men sedan säger installations-guiden att jag ska gå till TCP/IP och under "connect via" i datorns nätverkinställningar välja "BT home network" som är namnet på den typ av bredband vi har här i huset. Men jag hittar det inte. Är det någon som vet var jag hittar "connect via" eller något liknande? Tack sålänge...
 3. Rickard A (på 99mac's forum) tipsade om denna länk: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=303365 "MacBook Pro with noise under the keyboard If your 15-inch MacBook Pro emits a high-pitched buzzing sound, please contact AppleCare for service." Dokumentet är skapat redan i februari i år men är tillgängligt för allmänheten först nu. Så nu är det bara för alla med pip att köa till närmsta serviceställe för att få en pipfri och härlig MBP.
 4. Jag tänkte själv köpa en MBP och undrar än om jag ska välja 5400 eller 7200rpm? Ska också jobba med grafik... ligger det bara fördelar i 7200rpm om jag klarar mig med 100GB hårddisk?
 5. Om man bortser från att CS3 kommer senare under nästa år... kommer MacBook Pro att bli snabbare/uppgraderad på olika sätt under det här eller nästa år?
 6. Fungerar dem bra eller....?
 7. Kan den här vara nåt: http://www.macoteket.se/product_list.jsp?g...oduct_id=832603 tror ni man får plats med dator, kamera, nätadapter och mus i den?
 8. Än en gång vänder jag mig till er, ni verkar kunna det mesta! Behöver några olika väskor att kolla på som rymmer en MBP 17", en kompakt digitalkamera, iPod och lite övriga saker som nån bok osv! Helst inte en ryggsäck om jag kan komma ifrån det? har ni några schyssta förslag på väskor (i sverige) ? over n' out.
 9. Jag håller faktiskt med mr.theoo här... det skulle underlätta lite!
 10. Ja dina åsikter har varit till hjälp, och jag tror det lutar mest åt en Canon Ixus 60. Så tack för hjälpen
 11. Ja ni verkar ju stoked på era iPods i alla fall, så jag litar på er Vågar man köpa en begagnad på t.ex. Blocket, eller är det bara idioter som inte orkar ladda ordentligt i början och pajjar batteriet som säljer?
 12. Hallå! Jag ska i sommar köpa en MacBook Pro 17" och jobba med Grafisk design och fotografering. Och en iPod bör man ha... Jag har fått en uppfattning om att nya iPod med Video verkar smidig om man vill lyssna på musik och samtidigt kanske sitta och bläddra igenom bilder på tåget/bussen för att t.ex. bestämma sig för vilken man ska använda i t.ex. en annons. Är det någon som kan ge mig några fördelar med nya iPod, kan iPod Video underlätta mitt arbete? Annars får det bli en iPod nano som bara står för musiken. Tacksam för svar, jag vet att ni kan det här bättre än mig!
 13. Hallå! Dags att utrusta sig med en snygg, nätt och bra digitalkamera. Jag har kollat på Canon Ixus 60 och Sony DSC-W30. Canon kostar 500:- mer än Sony-kameran... teknisk info om kamerorna skiljer sig något, men jag vet inte hur mycket de där 500 extra kronorna är värda för en Canon? Nu ber jag er om hjälp för att hjälpa mig bestämma! Här kan man jämföra dessa två kameror: http://www.cyberphoto.se Har ni några erfarenheter? Läst några recensioner? Duktiga på teknik? Tacksam för hjälp!
 14. Hej... Jag kommer att switcha permanent till Mac under sommaren i år och har egentligen bara en fråga just nu (har spanat som fasen redan). Finns det en inbyggd ordbok/uppslagsverk som kan översätta mellan svenska och engelska? Jag tror jag såg något sådant i en Mac OS X "quiktour" på Apple's hemsida. Finns det inbyggt eller måste man köpa något abbonemang? Tacksam för svar (jag planerar mitt köp i sommar noga)
 15. Ja Apple är fan the shit! En sak till bara.... Vet nån om jag kan göra en presentation i Keynote, och sedan styra den med Front Row på MBP?
×
×
 • Skapa nytt...