Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mr Walker

Medlem
 • Antal inlägg

  1 690
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

11 Neutralt

Om Mr Walker

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1974-06-16

Profil

 • Plats
  Södertälje

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2003
 • Appleprylar
  MacBook Pro 13" 2016 med e-GPU
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hmm.. det är inget som kom efter Catalina uppdatering..? jag skyller ju alla mina datorproblem på Catalina numera 😉 Jag har inte lika stort problem som du har men drabbas också av dubbletter. Funderar på om det är någon synkdetalj med iCloud som strular. Har försökt och rensa och börja om där en gång men jag vet ärligt talat inte om det blev bättre.
 2. Prova med några få bilder så ser du hur det blir!
 3. Hej, jag tänker att iMovie gör filmfiler av bildspelet, så det blir med upplösningen full-HD eller 4K. Dvs det kommer att se okej ut om du tittar på en TV men det blir ju ingen bildfil som man kan zooma in i eller editera. Så det beror på vad du vill göra med det du ska visa, men lika skarpt som fotona blir det inte 🙂
 4. Har du provat att bara radera gamla Bluetooth prylar som ligger i listan över saker som telefonen varit parkopplad med tidigare? Om du tar bort allt och börjar om så brukar mycket lösa sig. En liten kommentar kring att återställa från back-up. Har du iCloud synkronisering påslaget så försvinner inget av det du skriver om även om du börjar på nytt. Det som försvinner är Mail-login och att du får installera om Appar (och därmed försvinner ev inställningar och hur långt man kommit i spel mm). Gamla appar som inte finns i Appstore längre är också lite bökigt att få in i telefon om du börjar om. Då krävs att du har filerna på en dator. Jag har nästan alltid börjat på ny kula.
 5. Allvarligt talat.. jag måste bara få spy ur mig lite galla nu. Uppdaterade till Catalina nu efter jul och gjorde en ny ren installation. VILKEN BUGGIG SKIT! Musik programmet verkar värst.. inte gjort för att kombinera strömmad musik och lokala filer verkar det som. Bara en sådan sak som att det öppnar sig med största möjliga fönster oavsett hur man avslutade det.. eller även om jag korrigerar artistnamnet på några låtar så sorteras inte musiken in under rätt artist ändå. Basic prylar som scanner och skrivare börjar strula då jag naivt nog trodde att jag var så sen med att uppdatera att det nog skulle funka.
 6. Hej, nej det går inte vad jag märkt. Det går ganska smidigt att byta telefon för lurarna, de kopplar om snabbt. Men det är bara en telefon i taget. Lyssnar jag på musik med min privata och det ringer på jobbmobilen så hör jag inte det i lurarna. Men jag skulle behöva prova för att svara definitivt.
 7. Styrelsemöte med Södertörns scoutdistrikt. Alltid redo skulle man kunna säga 😀
 8. Hej, min bror önskade sig en webbkamera eftersom att han i skillnad mot alla andra saknar sådan i skärmen. Är det någon som har tips på en som fungerar bra till Mac?
 9. Hej, jag upptäckte att jag fick ett liknande symptom på min gamla iPad Air 2 skärm. Det är ju inte alls samma skärm men jag noterade att jag fick någon form av störning när jag hade laddaren ansluten. Det är inte så att du bara får det med laddaren ansluten?
 10. Tänk på att AppleTV:n behöver vara gen 4 eller nyare för att visa bilder från iCloud. Jag håller med föregående talare. Jag skulle också rekommendera att köra iCloud-lösningen. Blandar du med Android och Windows så skulle nog svaret bli ett annat..
 11. Nej, jag tänkte fel. Jag har mina gamla iPhoto-bilder liggandes i Bilder nu och händelserna från iPhoto ligger då under Bilder-bibliotek -> Mina album i iMovie. Dvs samma struktur som i Bilder.
 12. Det jag funderar på är vilken version av iOS du har och ifall du har iPhoto eller "Bilder". Gör du en nyinstallation så får man ju programmet Bilder istället för iPhoto och det fungerar ju annorlunda. Likadant att jag är osäker på hur nya iMovie kopplar mot gamla iPhoto.. Annars har jag inget direkt tips.
 13. Hej, det påminner lite om det som behandlades i denna tråden. Kan vara värt en koll.. forum.macworld.se/topic/184976-macbook-pro-13”-startar-inte-inte-ens-i-säkert-läge/
 14. Ah, där ser man. Grymt bra med en lösning om det händer igen. Tack!
 15. Hade samma problem efter en installation of Logitechs Game Center till min mus. Jag hade Bitdefender antivirus i datorn och misstänkte att det var krocken. Körde inte uppstart med verbose läge så jag vet inte ifall jag hade några lik :-) Ominstallation från Timemachine blev det i mitt fall.
×
×
 • Skapa nytt...