Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mr Walker

Medlem
 • Antal inlägg

  1 685
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

10 Neutralt

Om Mr Walker

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1974-06-16

Profil

 • Plats
  Södertälje

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2003
 • Appleprylar
  MacBook Pro 13" 2016 med e-GPU
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej, nej det går inte vad jag märkt. Det går ganska smidigt att byta telefon för lurarna, de kopplar om snabbt. Men det är bara en telefon i taget. Lyssnar jag på musik med min privata och det ringer på jobbmobilen så hör jag inte det i lurarna. Men jag skulle behöva prova för att svara definitivt.
 2. Styrelsemöte med Södertörns scoutdistrikt. Alltid redo skulle man kunna säga 😀
 3. Hej, min bror önskade sig en webbkamera eftersom att han i skillnad mot alla andra saknar sådan i skärmen. Är det någon som har tips på en som fungerar bra till Mac?
 4. Hej, jag upptäckte att jag fick ett liknande symptom på min gamla iPad Air 2 skärm. Det är ju inte alls samma skärm men jag noterade att jag fick någon form av störning när jag hade laddaren ansluten. Det är inte så att du bara får det med laddaren ansluten?
 5. Tänk på att AppleTV:n behöver vara gen 4 eller nyare för att visa bilder från iCloud. Jag håller med föregående talare. Jag skulle också rekommendera att köra iCloud-lösningen. Blandar du med Android och Windows så skulle nog svaret bli ett annat..
 6. Nej, jag tänkte fel. Jag har mina gamla iPhoto-bilder liggandes i Bilder nu och händelserna från iPhoto ligger då under Bilder-bibliotek -> Mina album i iMovie. Dvs samma struktur som i Bilder.
 7. Det jag funderar på är vilken version av iOS du har och ifall du har iPhoto eller "Bilder". Gör du en nyinstallation så får man ju programmet Bilder istället för iPhoto och det fungerar ju annorlunda. Likadant att jag är osäker på hur nya iMovie kopplar mot gamla iPhoto.. Annars har jag inget direkt tips.
 8. Hej, det påminner lite om det som behandlades i denna tråden. Kan vara värt en koll.. forum.macworld.se/topic/184976-macbook-pro-13”-startar-inte-inte-ens-i-säkert-läge/
 9. Ah, där ser man. Grymt bra med en lösning om det händer igen. Tack!
 10. Hade samma problem efter en installation of Logitechs Game Center till min mus. Jag hade Bitdefender antivirus i datorn och misstänkte att det var krocken. Körde inte uppstart med verbose läge så jag vet inte ifall jag hade några lik :-) Ominstallation från Timemachine blev det i mitt fall.
 11. Hmm, är nog dessvärre helt fel skärm till din dator.
 12. Jag fick liknande problem med uppdateringen av min dator. I slutändan gjorde jag ett bootbart USB minne med installationsfilerna på och gjorde en nyinstallation från det. Kommer man ju inte in i datorn så får man ju göra det från någon annans dator dessvärre. Att ladda ned High Sierra strulade också lite men det fanns ett Hackintosch verktyg som kunde ladda ned den kompletta versionen.
 13. Halloj, jag har kört flera WD diskar och har rent generellt bättre erfarenheter av dem jämfört med de LaCie diskar jag har. Kör 4TB WD Passport for Mac som Time-Machine back-up till datorn just nu. Jag har bara haft den några veckor så jag kan inte till 100% svara på hur den kommer att funka över tid. Den låter lite mer än andra små 2.5" diskar jag haft men är tystare än den LaCie Porsche disken jag körde innan (som dessutom ballade ur fullkomligt). Vill man ha andra färger får man köpa de PC-formaterade.
 14. Jag har ju iofs en 13" modell men känner väl att jag skulle väntat in 2017 årsmodellerna då 2016 modellerna inte har snabbare processor än de som släpptes flera år tidigare. Det blev ett rätt bra kliv där. Den processorgenerationen som kom 2017 har också stöd för H265-video i hårdvaran vilket jag tror man får nytta av när det blir mer och mer 4K video. Så, det beror på vad du har råd med men jag hade sparat lite extra och köpt en nyare. Sen är det klart, en 15" modell springer ju i cirklar kring en 13" ovasett årsmodell. Det är en snabb maskin :-)
 15. Tänkte på att Time machine gör ny back-up och att Spotlight indexerar hårddisken när man gjort en ny installation eller stor uppdatering. Då går det åt mer ström de första timmarna. Så ifall det blivit bättre nu så kanske det var det.
×
×
 • Skapa nytt...