Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sissow

Medlem
 • Antal inlägg

  178
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Sissow

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1984-08-13

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Appleprylar
  iMac, macbook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Både jag och min fru har problem med att våra 5s kan fastna i ett läge där volymen helt plötsligt höjer sig själv till Max och fastnar där. När vi försöker sänka så ökat det till Max av sig självt igen och ligger kvar med symbolen på skärmen för ljudkontrollen. Det enda som verkar hjälpa är att starta om telefonen. Vi har olika skal så det är inte det som är ett problem, dock tycker jag att det är vanligare att det händer när headset sitter i, men även om vi drar ut det så fortsätter de att vara i detta låsta läge, det händer inte alltid men ibland och har varit med genom flera OS. Någon som har en lösning?
 2. Tack för den! ursäkta jag glömde fråga hur gör jag då? Det är nämligen så att jag då behöver starta om headsetet om det kommer in ett samtal på jobbtelefonen om jag samtidigt lyssnat på musik från min iphone
 3. Sissow

  Medialjud bluetooth

  Går det att bara skicka medialjud till bluetooth headset likt det går på androidlurar med iphone? Skulle vara skönt om det fungerade skulle underlätta på jobbet.
 4. Hej! Är det någon som har erfarenhet av sync.com? Funderar på att använda det till att göra backup på familjebilderna.
 5. Kanske inte lägger frågan i rätt del av forumet. Men. Går det att vara flera användare på ett icloud drive framför allt bilddelen? Jag och frun tänkte att vi skulle kunna dela på ett betalkonto men jag har inte hittar hur man gör så vi vill ju ändå ha tillgång till samma bilder. Någon som vet mer om det?
 6. Tack för hjälpen! Nu var det tyvärr inte problem med uppkopplingen mot ISP utan det verkar vara min time capsule som drar ner nätet ibland, det konstiga är att det var samma problem med min airport extreme. Någon som har en ide? Varför går internet ner sporadiskt några gånger per dag och problemet verkar härstamma från time capsule, har tagit bort mina homeplug för att utesluta dem utan någon förbättring?
 7. Nu har jag genomfört testet under två nätter och skickat in till min internetleverantör, hoppas något händer. Dock bytte jag ut playboy.com
 8. Det finns inget program som pingar, eller liknande, över ett dygn eller liknande och sen kan göra en graf av det för att se hur testet utlöpt?
 9. Har ingen switch där nu men jag tänkte sätta dit ifall jag skall övervaka. Hur många ip-adresser som ingår vet jag inte.
 10. en switch innan antar jag inte gör någon skillnad så uppkopplingen kan användas till annat under tiden antar jag inte spelar någon roll eller?
 11. Fiber (stadsnät) operatör Bahnhof
 12. Hej! Skulle vilja kunna övervaka min egen internetuppkoppling. Har problem med att uppkopplingen försvinner flera gånger per dag här hemma, så jag skulle vilja kunna övervaka det. I övervakningen skulle det vara bra om det gick att se om det är internt hemma hos mig eller om det är uppkopplingen med internetleverantören som inte riktigt fungerar. Lite för att ha kött på benen innan jag ringer och hör med dem, eftersom det första jag säkerligen kommer få höra är att det fungerar just nu och om jag inte kan koppla allt direkt till uttaget eller något liknande. Finns det något bra program som kan övervaka sådant? Här hemma har jag en Airport extreme som är kopplad mot uttaget via ett par devolo 500+ via elnätet. Så jag gissar att det kanske kan finnas lite felkällor där. Tacksam för svar!
 13. Lånar tråden för mina wifi problem. Jag har en macbook air från 2012 som efter den senaste uppdateringen fick wifi problem, hastigheten dök till ca 30k/s och peak på 300k/s kollat med nedladdningar och bredbandskollen. Andra enheter på samma nätverk fungerar jättebra, på ipaden hade jag 8M/s. Någon som har en lösning?
 14. Hej, macvetare! Undrar vad jag skulle kunna sälja min 2011 års iMac för? Det är 21,5" modellen med 2,7 GHz quad core den enda ändringen från orginal är att det är 16Gb RAM. Tack på förhand!
 15. Har samma problem. Det fungerar bra ett tag och helt plötsligt dör internet åtkomsten. Airporten lyser grönt men inget internet. Det fungerar att bryta strömmen och sätta på den igen då fungerar den ett tag igen.
×
×
 • Skapa nytt...