Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

monophonic

Medlem
 • Antal inlägg

  28
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om monophonic

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1984-01-11

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  iBook G4 12" 1,33 gHz, 1,5 gHz Ram; iMac Intel Core 2 Duo 20", 2 gHz Ram
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ahaaa. Tack, då vet jag det! Laddade hem demoverisionen och hoppades att det gick att göra en partition, men jag kunde inte se att det gick, har jag fel? Programmet är ju rätt dyrt.
 2. ja, som det ser ut nu så kör jag ju timemachine på den. har typ 70 gig ledigt och jag vill göra en partition på runt 50.
 3. Hej. Jag försöker partitionera min externa hd, en WD 320gb med FW800. Jag lyckas helt enkelt inte, har försökt med Skrivverktyg och det funker inte, får bara upp felmeddelande efter en lång stunds arbetande, så jag har sökt efter något annat program som är helt gratis och funkar fint, har inte haft någon lycka även där. Är det någon som har något förslag på ett gratisprogram som fixar biffen? //Mattias
 4. Som i Tiger: genom info rutan, kopiera och klistra in metoden.
 5. Tack, men de verkar inte vara så högupplösta? Eller är jag blind?
 6. Hej, nu när man skaffat Leopard så vill man ju inte ha massa fula pixliga och gamla ikoner, nu vill man ju ha högupplösta och fräscha ikoner så det matchar apples egna. Någon som vet vart man kan hitta sådana, kan ju inte tänka mig att jag är den ända som stör mig på detta när man på ett snyggt sätt försöker använda sig av cover flow i finder.
 7. Ah. Har upptäckt det, men det verkar ju dock inte funka varje gång. Men tack ändå.
 8. monophonic

  Front Row i TVn

  Hej, jag sitter på en ny iMac och vill köra ut filmer och dyl i TVn från datorn, då gärna med hjälp av front row. Jag har kabeln man ska ha och så vidare, jag kan även få ut bild från datorn, men det funkar inte riktigt som jag vill, jag vill helt enkelt att den ska köra front row på den sekundära skärmen (TVn) samtidigt som jag inte vill ha skärmen på iMacen igång. Det är ju synd att det inte går att stänga av den. Någon som har ett förlag på hur jag löser detta? Bilden blir inte heller riktigt som jag vill ha den, det är vita ränder som åker upp och ned på bilden, ett störelsemoment men inget jag bryr mig jätte mycket om. Jag ska även lägga till att detta handlar inte om någon ny fresh LDC eller Plasma tv utan en gammal hederlig 28" ful tv som jag pluggar in datorn i med hjälp av scarten.
 9. har du adressen till youtube filmen du såg?
 10. Okej. Tack. Men det vore bättre med ett svenskt Hur som helst hoppas jag innerligt att garantin täcker det, har inte råd att punga ut med 1500 kr för ett tangentbord.
 11. Hej. Hur får jag tag på ett nytt tangentbord till en iBook G4 12"? Någon som har någon koll på vad det kostar? //Mattias
 12. Jag håller verkligen inte med dig Slowflow. Fattigaste/obegåvade? Vad lever du i för borgarevärld? Jag tror att apple skulle vinna stort på att släppa mp3 filer, som sagt valmöjligheter är alltid något man vill ha. Jag vill som sagt inte känna mig tvingad att använda iPod även om jag nu gör det.
 13. Varför köpte du inte en Macbook pro om du hade dessa pengar att spendera? den slår väl Vaio på alla sätt?
 14. monophonic

  pipljud i Imacen

  då ska du höra hur min PC låter. Slående likt ett jetplan faktiskt.
 15. hehe, det är iof sant. Tack för alla svar. Jag tror jag kommer gå på iMac när jag skaffar nytt! Den är väldigt lockande samt att den verkar ju fungera bra att ta med på konsertspelning! Blev nog mest lite imponerad av macbooken när jag provade den, som man så lätt blir och försöker övertala sig själv att man behöver den Men förnuftet säger iMac + att den är en snygg inredningspryl också om man snickrar ihop ett snyggt bord till den. Men det blir nog den mindre varianten, känner att jag inte behöver 20" framför allt. + att 17" verkar vara en bra dator den med.
×
×
 • Skapa nytt...