Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Snuffy Smith

Medlem
 • Antal inlägg

  97
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Snuffy Smith

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 2006-01-01

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1995
 • Appleprylar
  Mac Classic, Performa 6320, i-Mac 600 mHz,iMac 24" 2,98 GHz
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Blågylta ser ut att stämma... i så fall är det nog någon som skämtar aprillo med Jönköpingsborna.
 2. Den ska vara fångad i Munksjön i Jönköping. Jag skulle aldrig äta fisk fångad där, Munksjö AB har släppt ut rötslam i sjön sedan slutet av 1800-talet och långt fram på 1900-talet. Jag såg en uppgift att det var minst 5-6 meter slam i genomsnitt i sjön.
 3. Såg en bild på en fisk,som ska vara fångad i en insjö här i Sverige. Någon som vet vad det är för sort??
 4. Jag skulle rekommendera att du kontaktar din lokala tidning,det brukar sätta fart på myndigheter. Har en sedelärande historia som visar på detta: Jobbar som vaktmästare, sedan slutet av 80-talet, på en skola (i ett av landets många problemområden). Det brukar bli ca 30-40 polisanmälningar varje år för skadegörelse/inbrott. För några år sedan var det ett inbrott där det stökades till utan dess like, skåp nerrivna från väggarna, möbler omkringslängda,böcker och papper i ett enda stort kaos. Jag har inte sett dess make under alla år jag jobbat där, ringer som jag brukar når det varit inbrott direkt till sambandscentralen och berättar om läget. Får direkt besked att det inte finns några patruller att skicka under dagen, då får ni komma i morgon säger jag då....svaret blir NEJ städa upp vi kommer inte på detta inbrottet. Jag börjar då att härskna till och säger till att de får koppla mig Vakthavande befäl. Väl där drar jag hela historien igen och påpekar flera gånger att jag ALDRIG under alla mina år på skolan sett något liknade. Det urartade till en irriterad diskussion, där jag fick veta att jag ta me f-n inte skulle lägga mig i hur polisen lägger upp sitt arbete. Jag avrundar samtalet med att tala om att det inte var lönt att fortsatta diskussionen på detta sättet utan vi fortsätter via lokaltidningen. Och döm om all förvåning 45 minuter senare har vår kära Polis lyckats att frigöra inte en, utan två kriminaltekniker som kom och gjorde en brottsplatsundersökning.
 5. Jag tror inte heller att minimiutdelningen kommer att sänkas, eftersom (tror jag) huvudanledningen till den höjdes är fler JACKPOTTOMGÅNGAR.
 6. Börja med att sänka lägsta utdelningen till 10:- (jag har för mig att den var 10:- tidigare) så skulle det inte bli lika många jackpottomgångar. Ja, jag vet att man inte blir rik på denna låga utdelning, men spelar man system på 400-500 rader i en lågutdelningsomgång och har 6 rätt värt 100:- + ca 20-25 5:or x !0:- så blir det en återbäring så att man kan spela "gratis" nästa vecka. Med utdelningsspärren på 15:- blir det en förlust.
 7. Enklast är att kolla på ATG´s hemsida under fliken resultat, där hittar du en rättningsmall
 8. Jag observerar att du inte har med Giant Superman (Avd 3) på din ranking (7 hästar totalt med Outsiders), detta kan bli dyrbart. Som jag läser loppet är Giant Superman 1:a häst Giant Superman har nu 12 starter utan vinst, av dessa 7 på plats + 3 st 4:e placeringar. Om någon "står på tur" för en vinst så är det... Han är snabb ut och tar med stor sannolikhet spets, där kan han stanna ända in i mål.
 9. Har du kollat på telias hemsida?? Där finns det hjälp på vägen + spara det "nya" lösenordet i nyckelringen, när du får frågan om du vill spara. Sedan ska det nog fungera ( jag tror det inte behövs några fler åtgärder, det var några veckor sen jag fixade detta och minnet är ju som bekant gott men kort).
 10. Dina småsystem som jag har förstått det, bygger på din ranking (1 system med 1:a rankade, ett med 2:a rankade osv., som utgångsrad). Fyller du på med garderingar själv, eller tar du hjälp av Harry???
 11. Nej men siktet, stal denna förklaring hos Idrottsföreningen Calmif "Elektronskytte Man kan skjuta med luftgevär även om man är synskadad. Den här sporten kallas för elektronskytte. Man använder ett vanligt gevär. Kikarsiktet på detta geväret är en jaktgevärskikare. På den delen av kikaren där den seende skytten kikar igenom sitter det en elektronisk apparat monterad. Den innehåller en ljuskänslig enhet. Tavlan som man använder är belyst av en spot-light-lampa. Ljuset från tavlan samlas upp av kikaren på geväret. Den elektroniska enheten omvandlar ljuset till ljud, som man hör i hörlurar som man har på sig."
 12. Jag har tidigare köpt batterier till Macen hos Svenska Batterilagret (de har åf i sundsvall), så det är troligt att de fortfarande har sådana som passar.
 13. Mitt bidrag vill jag kalla Julefrid, tilläggas kan att den lilla damen till vänster, på det svartvita fotografiet är min sambo sedan 30 år. Bilden är tagen idag med en Canon Powershot S5 IS, vilket hänvisar mig till amatörerna.
 14. Surt, det hade blivit en vinst på ca 40 - 50 papp på din kupong, om Tomas häst vunnit.
 15. Inte speciellt roligt tycker jag, som hade ett VP spel på Global Instinct (galopperade i ledningen ca 50 meter före mål)
×
×
 • Skapa nytt...