Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tjoho0

Medlem
 • Antal inlägg

  871
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Tjoho0

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1973-01-03

Kontakt

 • Webbsida
  http://har.ingen.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  PowerPC G4, Macbook 2.0 Ghz
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Någon som har koll på hur man fixar X11 till sin Macbook Air? Det brukar finnas med på installations-CD:n men Macbook Air saknar en sådan. Jag har installerat senaste versionen av XQuartz, men det räcker tydligen inte för CrossOver. Idéer?
 2. Har du läst kommentarerna till Youtube-videon? Har ingen iPad själv, men det verkar stå en hel del matnyttigt där (för att inte tala om själv videon!). Lycka till
 3. Hej! Jag tänkte posta detta i Macbook Air forumet, men jag såg att det även uppstår på andra bärbara enheter (http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2642534&tstart=1) och frågar därför här! Idag köpte jag en Minidisplayport -> HDMI adapter till min MBA och pluggade in denna med en HDMI-sladd in i TVn. Allt funka prima i flera timmar, sedan bara dör internet. Jag kollar routern, inget konstigt, kollar iphonen, funkar som den ska. Jag testar att dra ut display-sladden och till min förvåning så är internet tillbaka. Stoppar in igen: Internet borta. Det här är nog det märkligaste felet jag sett. Någon som vet vad detta handlar om? Gissar att det är en mjukvarubugg i 10.6.6?
 4. Hur många av er har ens testat en MBA 11,6 med 2GB? Jag kör Safari, Spotify, Adium och Photshop ständigt. Har aldrig upplevt den som seg.
 5. Kolla så att du har en startskiva vald i Systeminställningar. Annars försöker macen söka igenom alla olika alternativ vilket slöar ner starten ordentligt.
 6. Du ska flytta filerna till macen, annars kommer du få problem med att lägga tillbaka dom på hårddisken efter formateringen.
 7. Jag har första generationens macbook. Den används dagligen utan problem. Hårddisken krashade två gånger första året, men sen dess har det flutit fint.
 8. Nu har även TV4 Play dykt upp i Plex App Store.
 9. Tjoho0

  Vilken Mini?

  Jag gör Plex med 1 gb RAM. Funkar hur bra som helst. Enda gången det blir problem är då du kör igång flera program samtidigt (badbollen dyker upp).
 10. Jag har Mac mini kopplad till TV:n. Har både Plex och Voddler installerat. Funkar fint
 11. localhostr: http://simon360.com/localhostr/
 12. Du blir inte inlåst i i gränssnittet. Du kan enkelt köra igång exempelvis Spotify och andra program som du annars tar för givet. Väldigt stor skillnad när du väl sitter där. Jag kör billigaste mac mini med 1gb ram. Funkar perfekt med Plex och vardags(rum)surfande =)
 13. Kan tipsa om att även Viasat Play har dykt upp i Plexs App Store.
 14. Vad är det för skillnad på att köra en Apple Mini DVI till VGA Adapter? Är inte VGA analogt? Trodde inte ens att displayport kunde skicka analogt? Eller är jag helt ute och cyklar nu? Jag har den senaste mac minin EDIT: Displayporten klarar både analogt och digitalt.
×
×
 • Skapa nytt...