Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mykos

Medlem
 • Antal inlägg

  152
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om mykos

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1963-03-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Västerås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1992
 • Appleprylar
  iMac7,1Mavr.20"iPhone4iPod Shuffle1AirPort Express
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Rättelse: Distansköpslagen gäller ju bara för KONSUMENTER och inte företagsköp. Mitt fel.
 2. Du hade kunnat använda dig av distansköpslagen som gäller i 14 dagar. Då kontaktar man Appel Store så sköter dom pappersarbetet. (Funkade för mig 2005 när jag returnerade en iMac med pixelfel). Synd att du väntade så länge då.
 3. Det låter som att ett mail till websupporten på DN kunde vara på sin plats.
 4. Lifeproof har bra och smidiga vattentäta fordral. Det går att vistas på 2m djup i en timme. Fint om man vill filma lite undervattensliv osv.
 5. En AirPort Express kostar 895:- Då finns det möjlighet att strömma musik och skriva ut trådlöst.
 6. Skandiabanken kan jag verkligen rekommendera om du är nöjd med en så kallad internetbank. Funkar även strålande med iPhone/iPad och mobilt BankID.
 7. Jag tror att din ipad ihop med Logitech Ultrathin Keyboard skulle kanske hjälpa dig med anteckningarna i skolan. Det verkar ju vara huvuduppgiften som du beskriver det. iPaden klarar mer än man tror och det är tveksamt om ytterligare en bärbar dator skulle tillföra nån funktionalitet. kolla länken: www.youtube.com/watch?v=vy6onCQS_5k
 8. Det blir error och jag får nedanstående felmeddelande när jag försöker uppdatera Safari till 6.02. Jag har aldrig haft nåt problem med uppdateringar någonsin förut! Någon som har nåt tips?
 9. slå av "vakna för nätverksåtskomst" så får du ro på natten. Själv har jag min iMac i vardagsrummet ochkan leva med starterna ibland.
 10. Under allmänt-begränsningar kan man välja att stänga av installation av program eller köp inne i appar.
 11. Det låter som det enklaste vore att alla har sitt eget Apple ID utan något kreditkort knutet till sig. Vill du sen köpa appar till dem så kan du ju ge som gåvocertifikat i iTunes.
 12. Jag kan inte uttala mig om programvaran men rent allmänt så tycker jag det är en trevligare arbetsmiljö med en Mac.
 13. Eftersom du inte vill ha windows på din mac så är ju fjärrskrivbordsklienten lösningen för dig. Det låter ju som ni kör via windows server med pc-klienterna redan?
 14. Pyramid är ju ett PC-baserat affärssystem med alla dess för- och nackdelar. Men man kan använda en fjärrskrivbordsklient för OS X och koppla upp sig mot en egen server eller en extern. Eller också virtualisera windows i Macen och köra programmet i ett fönster under OSX. Båda två är ju utmärkta lösningar om man nu måste köra ett PC-program.
 15. Power PC är IBMs processorer som Apple övergav redan 2005 till förmån för Intels då överlägsna chips. Alltså det har inget med windows att göra. Skaffa dig uptodate program så funkar det perfekt! Behöver du använda windowsprogram så kan du skapa en partition med hjälp av BootCamp.
×
×
 • Skapa nytt...