Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tubular

Medlem
 • Antal inlägg

  567
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Tubular

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1978-04-15

Kontakt

 • Webbsida
  http://thomashoog.wordpress.com

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Kalmar
 • Intressen
  Hälsa, triathlon, träning

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  iMac 3,2 GHz Intel Core i3, iPhone 4, Apple TV 3
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Är det först i morgon tjänsten och programmet lanseras eller? Läste något om 30 november någonstans, Vill ha nu!!!
 2. Så jävla besviken över förra årets datorköp just nu. I snålhetens tecken köpte jag i september förra året en iMac som var en utgående modell från året innan (jag sparade kanske en ynka tusenlapp). När jag i förrgår installerade Mountain Lion hittade jag ingen Airplay mirroring-inställning och upptäckte ganska snart att min iMac är tillverkad i mitten av 2010. Det hade jag glömt bort och tänkte bara på tidpunkten när jag köpte själva datorn
 3. Låtarna låg ju på telefonen för någon vecka sedan. Vissa låtar är dessutom köpta AAC filer som dessutom är inhandlade via telefonen.
 4. Tack för svaret men Låtarna är i Apple lossless format och går utmärkt att spela i iTunes och på aTV. Alltså inte försvunna.
 5. Kan någon förklara denna bild? Varför får jag inte över låtarna till iPhone? De har tidigare funnits på telefonen utan problem. Lagringsutrymmet på telefonen är inte fullt, så det beror inte på platsbrist. Trots uppdaterade spellistor och intensivt synkroniserande av spellistor mellan iPhone och iTunes kommer inte vissa låtar över till telefonen i alla fall. Varför? sync.tiff
 6. Raphael: Hur har du gjort "indraget" i villkor nummer två i ditt exempel? Kan inte fler posta bilder på spellistor ni har gjort? Vore kul att dela andras musikstilsupplevelser utifrån vad vi själva har i våra iTunes-bibliotek. Jag tar tacksamt emot fler bilder på spellistor i alla fall
 7. Finns det verkligen ingen officiell information angående detta? Rätt vig deal så att säga.
 8. Kan inte växla mellan helskärmsappar på min trackpad till iMac. Rutan är ikryssad i inställningar och har provat knepet här i tråden.
 9. Sitter just nu och försöker uppgradera till Lion. Köpte min iMac igår, men sidan hävdar hela tiden att serienumret är ogiltigt. Vad göra?
 10. Lever med exakt samma problem. Har haft min ATV2 i ungefär två veckor och airplay har fungerat fint. Igår och idag har det dock varit enorma problem, hackar och tappar kontakten stup i ett. Att streama från datorn är extremt segt, tar typ 1 min innan en låt börjar spelas. Får testa med en annan kanal på nätverket och se om det hjälper. Men lustigt att det fungerat felfritt fram till igår.
 11. Tänk så enkelt det var, tusen tack för hjälpen
 12. Jag hade för ett tag sedan omkring 8-10 geniusmixar i mitt iTunes-bibliotek. Den symbolen med fyra små rutor i vänsterkanten. Listorna hade hamn som "normalrockblandning", "Metalblandning", "popblandning", "folkblandning" osv. I experimentanda raderade jag dessa förutom den sista som av någon anledning inte gick att plocka bort. Nu kan jag omöjligt få tillbaka dessa listor eller på något sätt hitta en möjlighet att skapa nya. Folkblandningen var den som inte gick att ta bort, jag uppdaterade precis mina genius-data via Apple i iTunes och helt plötsligt dök "normalrockblandningen" upp. Är det någon som har en bra förklaring på hur dessa listor skapas och när?
 13. Jag köpte iPhone 4 från Telia med erbjudandet om gratis Telia Navigator i två år. Efter att uppdateringen till programmet kom i app Store här om dagen så vill programmet ha betalt igen för att kunna användas. Jag kan inte starta en navigation längre utan att programmet säger åt mig att köpa en licens. Den licensnyckeln jag har verkar inte gälla heller. Telia support är stängt för dagen, jag behöver gps:en i morgon. Någon annan som råkat ut för detta?
×
×
 • Skapa nytt...