Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gul-iMac

Medlem
 • Antal inlägg

  211
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om gul-iMac

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1942-03-26

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  iMac 27" 2,8Ghz i7 8GB, MacBook CoreDuo
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Brukar kunna avhjälpas genom att boota om. Varje gång jag kopplar samman iMac:en med min AppleTV (via nätet, dela bibliotek) händer detta också för mig. Min Mac vaknar bara några minuter after att den satts i vila. Ombootning är det enda jag kommit på som löser det hela.
 2. Jag har, i vänster panel (projektlista album etc) i sökrutan "All Items". I Browsern har jag "Unrated or Better". Utöver detta har jag just bu inga mer förslag. Lycka till i letandet!
 3. Kontrollera att du inte har satt något speciellt sökkriteria. Jag hade liknande upplevelse, ändrade sökkriteriet till att visa alla bilder och allt blev OK.
 4. titta på gratis filmer via internet http://www.nordic-tv.com

 5. Kolla att du använder rätt kalender i din iPhone. Vanligaste felet är att iPhone kalendern är inställd på att vara "lokal". Ändra till iCloud-baserad och problemet skall vara löst.
 6. Kolla vilken version av programvara du har i Apple TV. Själv köpt en Apple TV idag (111018), med version 4.3. Just nu går det inte att uppdatera denna till högre version. Jag har varit i kontakt med Apple, som verifierar detta. Varför det inte finns en 4.4 att ladda ned vet jag inte. Mirroring stöds bara av 4.4 och upp, därför ditt resultat.
 7. Varför inte testa MacRuby. Inte så svårt att installera, men jag är lite tveksam till hur uppdaterat det är. Jag har inte själv använt det på ett tag.
 8. Gå in i Systeminställningar ->Nätverk och välj lämplig inställning.
 9. Är din profil rätt? Om så, jag tror inte Aperture 3 går att köra på en G4-processor.
 10. Öppna Aperture, välj ett foto och ⌘P. I fältet "Layout" kan du bestämma formatet. Klicka på "Print" längst ned högra hörnet för att komma till uppsättning av skrivaren. Klicka på pil-knappen till höger om skrivarnamnet så att hela menyn visas. Det tredje (valbara) fältet bör heta "Layout". Klicka här tills "Paper Handling" visas. Vid "Destination Paper Size:" kan man välja vilket pappersformat man har. Välj vidare tills "Papedr Type/Quality" visas och ställ in kvaliteten på använt fotopapper. Gå upp till "Presets", klicka fram "Spara" och ge denna uppsättning ett passande namn. Klart!
 11. Använd Verktygsprogram -> Airport-verktyg ->Manuella Inställningar ->Avancerat ->Loggar och Statistik ->Trådlösa klienter. Du bör ha en "Brus"-nivå som är lägre än -90 (bör pendla runt -95) och en "Signal" helst >-75. Om du inte har detta, välj Airport ->Trådlöst ->Val av radiokanal "Manuell" och se om andra kanalval ger bättre (lägre) brusbild. Beroende på vilken utrutning du har kan du ju också prova att specificera ditt önskade Radioläge. Håll ned Option (Alt)-tangenten och klicka på Radioläges-fältet för att se alla möjligheter.
 12. Apple Pro training Series. Aperture 3 Organize, Perfect, and Showcase Your Photos. ISBN 0-321-64744-0 Fungerar bra och tillsammans med den (medföljande) Aperture 3 User Manual
 13. Stängt av ringsignalen kanske?
 14. Du kan ju också koppla bort routern i modemet och, via kabel, ansluta TC till modemet. Konfigurera sedan TC som router och allt kommer att fungera bra.
×
×
 • Skapa nytt...