Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

craler

Medlem
 • Antal inlägg

  169
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om craler

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1989-08-23

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.dodidoo.se

Profil

 • Plats
  Eksjö

Macanvändare

 • Appleprylar
  MacBook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. craler

  iPod Touch

  Mecenat är samma sak som CSN-kortet ja, därför jag skrev csn/mecenat Ena stunden ska jag vänta på iPhonen till Sverige, och andra så vill jag köpa iPod Touch direkt. Usch jag hatar att vela
 2. craler

  iPod Touch

  har det inte aldrig funnits rabatter på csn/mecenat? http://mecenat.se/ Kolla idgen då. Rabatter är det enda jag ser
 3. craler

  iPod Touch

  Sunkigt om det inte blir någon rabatt. Jag menar, det har alltid vart rabatt, varför skulle det inte vara det nu. Jag har mailat och frågat CSN, men får tyvärr inget svar. De kanske måste göra någon slags deal med apple?
 4. craler

  iPod Touch

  Jag väntar fortfarande på att Mecenat ska slänga upp sin rabatt. Jag fattar inte hur det kan ta sån tid!
 5. craler

  iPod Touch

  Varför har Mecenat inte uppdaterat priset på iPodsen? De har fortfarande fullpris
 6. Vill ha min för mig själv. Men jag tror inte du vill ha den, ska lämna in den för den 3:e gången nu igen
 7. Jag använde just App-zapper till det, men som sagt så var det nog fel att avinstallera så Du är bäst brody, en stor blaskig kyss ska du allt få! ska bara först...
 8. Tja Äntligen är Adobe CS3 här och alla är glada och nöjda...inte jag. Jag har den senaste tiden använt Photoshop CS3 Beta. Men när jag sen skulle installera den skarpa versionen började det krångla. Först var jag ju tvungen att ta bort betan, och dum som jag va tog jag för givet att det räckte med att slänga hela mappen i papperskorgen. Och när jag sen skulle installera CS3 Design Premium fick jag detta felmeddelandet: Alla andra program gick att installera, men inte Photoshop. Det verkar som det ligger kvar filer som gör att installationen tror att betan fortfarande installerad. Jag måste verkligen fixa detta då jag jobbar med Photoshop nästan dagligen. Alla tips är välkommna!
 9. Ingen aning Homy. Förra året släppte dock Apple rätt många nya saker under februari, så helt omöjligt är det ju inte. Och om jag inte har helt fel så brukar väl Apple skicka ut inbjudningarna rätt sent va? Anywho, en ny iPod HiFi skulle sitta som finemang
 10. http://applerecon.com/2007/01/23/apple-spe...-on-february-20 Är ju bara ett rykte, men vi får hoppas
 11. Ja, mycket hjälp! Tack ännu en gång
 12. Intressant observation, jag har inte haft orken att skicka över en HD-film till macen än dock (lat) Tror ni det går att få ett nytt batteri på en apple store som inte är serviceverkstad? Eller måste man kontakta supporten?
 13. Ajsing bajsing Kan inte förstå hur jag kunnat bränna batteriet dock. Använde ju inte det... Tackar för ditt snabba svar lilleskutt!
 14. Hej gott folk! Som rubriken lyder, kan jag inte ladda mitt batteri. Macbooken hade legat i vila och var slut på energi, ej strömkbel i. När jag sen kom hem efter några dagar och skulle starta upp den, märkte jag att lysdioden på magsafen inte lyste rött som den borde göra när den inte var fulladdad. Och menyraden säger att jag inte har någor batteri i. Jag har försökt med att sätta i kabeln i olika scenarier (vila, avstängd osv.) dock ingen lycka. Jag har återställt PMU'n. Jag har tagit ur batteriet och satt in det igen. Vad mer kan jag pröva? Vad tror ni kan vara fel?
×
×
 • Skapa nytt...