Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jonas.

Medlem
 • Antal inlägg

  2 121
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om Jonas.

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1991-05-06

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Odense, Danmark
 • Intressen
  Foto, design

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  Maj 2004
 • Appleprylar
  iPhone 6S, MacBook Pro, Mac Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Regn och blåst som vanligt, inget oväntat direkt Dock mycket mindre regn nu än det var tidigare imorse. Så länge det inte snöar är jag glad
 2. För att överhuvudtaget få lite julstämning har jag för närvarande denna bakgrunden. Vi får ju tyvärr inte mycket som liknar snö här i Danmark.
 3. Jag har precis prövat och min fungerar utmärkt, även om jag har "ä" i mitt namn, dock inte i mailadressen, vet inte om det är där du har ditt å också?
 4. Tack, är på tillfälligt besök här iallafall. Jag jobbar, så vet inte riktigt om det är skönt att ha semester :-P
 5. Har du anmält den till Varningslistan? :-)
 6. Hej på er! Sitter på jobbet i vanlig ordning. Spenderade två timmar imorse att titta på apple eventet.
 7. Här kommer lite av min lägenhet ivartfall
 8. Jonas.

  iMac gul i skärmen

  Precis ronny. Grejen är att jag köpte den begagnad, så är osäker om kvitto finns kvar. Har skickat iväg ett mail och kollat så förhoppningsvis så finns det. Antagligen tänkte inte personen som ägde den innan på det, men då jag håller på en del med bilder så blir det lite småjobbigt känner jag. Jag ska alltså inte prata med Apple först utan först få ett konstaterande av en serviceverkstad typ "Lan-Master" så kan det eventuellt ordna sig?
 9. Jonas.

  iMac gul i skärmen

  Hej, Jag tänkte kolla med er om ni har någon koll om apple gör något åt en iMac med "yellow tint" eller vad det nu kallas även om den är utanför den ordinarie garantiperioden. Jag anser väl att det borde vara fabriksfel vilket borde göra att det faller under de 3 åren som är för det? Rätta mig om jag har fel, kan bifoga bild om det är av intresse. Tack på förhand.
 10. Sitter på jobbet och konfigurerar upp några nya macar, men stör mig på att klockan går fel, förstår inte varför?
 11. Därför att jag betalde rätt bra med pengar för den programvaran, enda jag kan tänka mig är FCS 3, Final Cut Pro X är värdelös enligt mig. Och FCS 3 ligger fortfarande på rätt saftiga summor när jag faktiskt har en licens för ett program som borde gå att använda iom att det är UB. Problemet är att jag inte hade kvar den gamla datorn (som jag dessutom inte hade FCS installerad på), sålde den när jag bodde på Irland och köpte mig den nya och skivorna var i Sverige. Däremot skulle jag hitta en FCS 3 för bra pris så skulle jag defenitivt köpa den istället.
 12. Den kan även finnas på 10.4 skivan, men det är inte säkert att den går att installera i Lion.
 13. Jag hade tidigare problem med att installera min köpta version av Final Cut Studio 2 på min Macbook av modell sent 2011, som såklart kom med Lion.. Ringde apple och småklagade lite och fick prata med någon i Irland, men fick svaret att programmet är universal men installationsfilen är powerpc (vad är det för värdelöst sätt att göra det för övrigt?). Men lösningen jag hittade var att jag tog fram en 10.6 skiva jag hade och installerade endast rosetta från "additinal software" som finns på skivan och sedan gick det fint att installera. Pröva det, med lite tur så fungerar det även för dig
 14. Molnigt över östermalm idag.. hyffsat varmt fortfarande dock
×
×
 • Skapa nytt...