Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Telly82

Medlem
 • Antal inlägg

  32 198
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  114

Allt postat av Telly82

 1. Du får väl släcka lampan så du inte ser hur de ser ut. Eller som en klasskompis uttryckte saken när vi gick på gymnasiet: Det bästa är kärringar över 65: De kan alla tricks och tror att varje gång är den sista så de ger allt. Så är det ju för de flesta.
 2. Jag läste eller hörde för något år sedan att om man jämför brottsligheten hos svenskar som saknar gymnasieutbildning med invandrare som saknar gymnasieutbildning så är det ingen (signifikant) skillnad mellan dessa båda grupper. Alltså är det mer utbildningsnivån än ursprunget som är det relevanta i sammanhanget.
 3. Genom att ladda den innan den blivit (helt) torr.
 4. Konstigt. Jag har aldrig märkt någon skillnad. Ja, förutom när min arbetsgivare för några år sedan mot mina rekommendationer valde att skaffa från fel leverantör (McAfee).
 5. Jag är helt övertygad om att du inte skulle märka någon skillnad.
 6. Det är ointressant. Det intressanta är EXAKT vad du gjort med DEN HÄR telefonen.
 7. Du anmäler till transportören/chauffören och får skriftligt på att paketet var skadat när det anlände. Ta bilder.
 8. Undertextfiler? Eller? Hur skulle det fungera, menar du? De innehåller ju tid och text. Skulle du visa fler textrader samtidigt?
 9. Fast om man ofta byter filer med Windowsanvändare så kan det vara bra att inte skicka infekterade filer vidare.
 10. För att parafrasera filmfiguren Forrest Gump: Piratdelar är som en ask choklad: Man vet aldrig vad man får. Ditt minsta problem med en piratladdare är om den skadar din dator. Tänk om den börjar brinna och antänder din bostad. Så köp alltid original.
 11. Det har inte med varandra att göra. Raw säger inget om upplösningen, dvs antalet pixlar. En stillbildskamera har alltid (mycket) fler pixlar än vad en skärm har, i varje fall om de är hyfsat lika gamla. Men bra upplösning är bra för bildredigering, man ser detaljer lättare.
 12. Det betyder kanske bara att de sluppit regnstänk rakt upp i ladduttaget, medan du haft otur denna gången. Men testa en annan butik och se om du får gehör där.
 13. Det kan den såklart inte utan kontakt med vatten. Men du har väl inte haft telefonen i vakuum? För uteluften så här års är full av vatten i form av ånga. Dessutom är det ju inte ovanligt att regnet öser ner.
 14. Nej, det tror jag inte behövs. Har aldrig hört att man ska behöva det på en stationär dator (det senaste decenniet eller så).
 15. De brukar bara hänvisa till Bank-ID-supporten.
 16. Vad säger Bank-IDs support om problemet?
 17. Då vore det ju helt omöjligt (för mig) att få något vettigt gjort utomhus. Orkar varken gå eller cykla någon längre sträcka. Klippa gräs eller reparera huset är också omöjligt.
 18. Samma väder året om? På förra jobbat hade vi ett lokalkontor i Singapore, där det sedan 15 år arbetade en engelsman. Varje gång man ringde så ville han prata väder, för han längtade så mycket efter årstider. Där var det runt 30 grader precis hela tiden.
 19. Bilport, menar du väl? Engelska port betyder också port (och babord med flera betydelser).
 20. Kan vi då få se en bild på carporten.
 21. Vilken skärm talar vi om? Det finns ju en uppsjö LG som klarar 4k.
 22. Alternativet till att bli gammal är att inte bli gammal, dvs inte leva länge.
 23. Jo, men då får man tänka på alternativet.
×
×
 • Skapa nytt...