Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Telly82

Medlem
 • Antal inlägg

  32 051
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  114

Allt postat av Telly82

 1. När batterierna blir gamla så bildas det gas i (vissa av) dem och de börjar svälla.
 2. Ååånej. Det kan jag aldrig tänka mig.
 3. De ligger i iTunes-biblioteket så jag kör iTunes på en Mac. Appen i Apple-TV heter inte iTunes, utan "Datorer" har jag för mig.
 4. TC har bara USB2, men det borde väl fungera. Jag menar, du behöver väl inte 480 Mbit/s internet för att strömma 4K? (USB2 är just 480 Mbit/s)
 5. Ja, det kan du, men det går långsamt. Beror på hur mycket data som behöver skyfflas per sekund. Jag kör på det sättet utan problem med 1080p-filmer till min Apple-TV 3. Infuse vet jag inget om.
 6. Båda, men det hon har är inte allvarligt. Ladda ner och kör Malwarebytes. https://www.malwarebytes.com/mac/ EDIT: Såg nu att det redan kommit många svar. Vådan av att ha frågan uppe i ett fönster över natten och sedan svara på morgonen.
 7. Av just det skälet så blev det en självavfrostande frys när den gamla gav upp, bara 27 år gammal.
 8. Lämnar du garanti? Och var får du batteriet ifrån?
 9. Där står ingenting om att "de slöar ner systemet". Snarare tvärtom, de slöar INTE ner systemet. Att sedan de enskilda programmen möjligen kan gå något snabbare som 64-bitars är en HELT annat sak och inget som den vanlige användaren märker något av.
 10. Det finns tre biblioteksmappar på en Mac. (En i roten av disken, en i System-mappen och en i din användarmapp.) Vilken av dessa är det du har två av?
 11. Inte bara då. Man kan ju råka radera fel fil av misstag och har man då ingen backup... Eller man kan få datorn stulen. Bara för att ta två exempel.
 12. Det finns en annan Lindeman, där han väl är bi-forskare (tror jag). Där berättar han bland annat att bina har ett språk. "De har små bi-ljud för sig." Och att det finns två slags honung: "honung och hanung. När honungen möter hanungen, då blir det sirap."
 13. Inte egentligen dubbla budskap. Den första halvan varnar för att batteridrift inte kommer att fungera. Den andra halvan säger att datorn inte kommer att ta skada av att inte byta batteri.
 14. Elektriker gör det stötvis. Elektriker gör det med ena handen i fickan. Som elektrikern sa: Friskt kopplat är hälften brunnet. Det ryktas att Kirchhoff rörde sig i dåliga kretsar.
 15. Som elektriker går man över Ohm efter Watten.
 16. Har ni hört historien om elbilen som fick sladd? Den hade för dålig kontakt med vägen!
 17. Har du inte sett alla avsnitt redan?
 18. Precis. Men om det funkar (rent praktiskt) med adaptern så är ju det billigare. Med Apple-TV så behöver du inte dra sladd från telefonen till TVn och du har en fjärrkontroll (utan sladd). Men det är ju dyrare än adaptern
 19. Jag skulle kunna tänka mig att en Apple-TV kopplad till TVn med HDMI och via internetdelning till iFånen (och därmed via WiFi) skulle fungera.
 20. "Just nu" är det väl inte rätt tid att skriva om "Sommarens bästa...".
×
×
 • Skapa nytt...