Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ostlund

Medlem
 • Antal inlägg

  137
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om ostlund

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1983-05-23

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  Macbook Pro 2,16, Macbook Pro 1,83, iPod Nano, iPod Photo, Mac mini, Apple cinema 23"
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Vet inte riktigt vad som har hänt.. men att starta en film i QT numera tar en fruktansvärd tid. Det va efter att det gjordes en uppdatering i QT om jag inte missminner mig.. Några tips??
 2. Behöver du ingen bärbar så välj MacPro... annars en macbook pro.. så enkelt är det.. PC finns inte längre i min värld sedan jag bytte i våras... SJälv skulle jag gärna ha en MacPro oxå... har plockat ihop en fin... kostar 176kkr.. kanske e lite mastigt, men nice hade det varit!
 3. unna dig 2 GB ram... ÄVEN om du inte pysslar med video.. då behöver man MINST tre... själv surfar jag, arbetar med word, kollar lite film å spelar musik... 2 GB va nästan ett måste tyvärr... önskar jag kunde peta i 3 GB.. men men har den gamla MBPn så icke sa nicke
 4. ostlund

  Toast

  vet inte vad som är fel... lyckas inte bränna... knappen i högra hörnet e röd å jag trycker på den.. men det händer inget... tips ?
 5. klarar ca 2-2,5 h på mitt batteri.. ganska kass tyvärr... hade gärna sett det dubbla i faktiskt tid...
 6. Man kan tycka att minin bör uppdgraderas snart... eller sänka priserna iaf. Borde väl kunna putta i C2D proppen i en mini? eller iaf snabbare CD propp... Om dom inte gör det så får dom väl ändå iaf. sänka priset! (sugen på en mini med bättre prestanda)
 7. Sitter med en MBP 2,16 2 GB RAM å 120 GB HD idag... Nu undrar jag, om jag skulle vilja, kan jag uppgradera proppen till en Core 2 Duo utan att byta burk? HD antar jag att man kan byta utan problem då jag skulle vilja ha en större.. såg att det finns iaf upp till 160 GB 5400 nu å kan jag byta en 1GB modul till en 2GB? Även DVD-brännaren är uppdaterad till en dual-layer spelare å dessutom snabbare.. går det att byta i min befintliga burk? Nu är det kanske inte mer än HD som är aktuellt att byta, men frågan kvarstår: Går det om man vill?
 8. skulle jag oxå behöva.. men har inte hittat något sådant ännu! konstigt att det inte finns!?
 9. varför inte en dell 24"? typ 6000+moms.. men mkt valuta för pengarna i jämförelse med andra 23-24"
 10. thanx.. prograssive scan va de som gjorde susen!
 11. Go'afton... har sedan i augusti haft en TV micro eller om den heter mini från miglia... men jag tycker att bilden är under all kritik... Pallar inte mojängen att koda av eller vad det heter så att man kan se hyffsad bild? De e juh ändå digitalTV! Har jag gjort något fel eller är produkten helt enkelt kass/inte bättre än så?
 12. ostlund

  Mitt egna OSX?

  Ciao... Tänkte höra om ni har några heta tips på vad man kan göra eller använda för program för att göra OSX mer personligt än bara byta bakgrundsbild på skrivbordet? Typ andra färger i menyerna... kanske ett annat startljud.. eller kanske tom. en animering...jaja överkurs kanske... men mer åt det hållet?? Känner på mig att många vill dela med sig!
 13. Det verkar vara omöjligt! Den trådlösa routern är krypterade med 64-bit WEP kanal 6 ... men att få skriva in ett WEP lösen när jag trycker på det trådlösa verkar vara omöjligt... Får bara chansen att skriva in ett WPA lösen... men det är det juh inte. I övrigt så finns en massa mer inställningar i router så som VPN tunnlar å annat men vet inte om det ska spela någon roll? Någon som har tips å idéer?
 14. ahopp, verkar som om jag måste installera XP för att kunna läsa denna typ av filer? ..det tar mig emot så det får väl vänta antar jag
×
×
 • Skapa nytt...