MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Macfreddan

Medlem
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Macfreddan

 • Rank
  På gång
 • Birthday 12/11/1973

Contact Methods

 • Webbsida
  http://www.myspace.com/manetenskulturkollektiv

Profile Information

 • Plats
  Mölndal
 • Interests
  Musik, idrott och mina underbara tvillingar Linnéa & Noah samt nytillskottet Elin!

Mac user info

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15.4, Mac Pro 3.0GHz Quad med 5 GB RAM
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej. Jag funderar på en Macbook Pro 13" som jobbdator där jag behöver köra en del windows-program, bland annat ljudinspelning. Har någon erfarenhet att köra Roland Quad Capture i Bootcamp-läge? Jag har hört att det kan vara lite problem med vissa ljudkort i Windows i Bootcamp-läge. Tack! / Fredrik
 2. Apple Store...

  Det drar kort o gott ihop sig för Italien - Holland!!
 3. Dollarn fortsätter ner

  Glöm inte att burken kan fastna i tullen också... Det ökar priset några procent till. Men vill man jobba sig så. Dessutom så är det nog inte direkt så att man hamnar högst i servicekön hos den lokale handlarn om man kommer med en amerikansk mac och vill byta till svenskt tangentbord...
 4. Hur lyckas Apple hålla hemligheter?

  Det är garanterat förbud mot kameramobiler. Har en polare som jobbar på Volvo, han har kamerafri mobil som han fick när han började där.
 5. Photoshop-hjälpen!

  Testa att fixa det med Vanishing point i och med att linjerna ligger i perspektiv. Borde funka.
 6. Med, kors i taket, stöd för iPhone!!
 7. Inga MMS?!

  MMS é ju värdelöst då vissa telefoner inte kan ta emot MMS från andra. Då måste man ju ändå gå in på Televerkets hemsida för att läsa/titta på MMS'et... DATA
 8. Apple Store nere!

  Kan det vara dags snart????!?!?!?!?!?!!?
 9. Apple Store nere!

  Nytt på g??
 10. Filmkamera med hårddisk

  Det där med kvaliteten varierar ju. Det finns ju proffskameror med inbyggda hårddiskar. Fast då snackar vi ju annan prisklass också... Vill passa på att önska alla på forumet en god jul och ett gott nytt år!!!!
 11. Indoktrinering av far min

  Om din farsa är det minsta prylgalen så måste han få se den live. Släpa med honom till en appleåterförsäljare när de kommer hem från Thailand (gärna samma dag, så han viker sig lättare av ren jetlag). Be någon i butiken visa er hur macen funkar, vilka snygga program det finns. Spara det bästa till sist: Front Row, imponerar alltid! Ha en god jul under granen!
 12. Hårdvara för Musikinspelning

  Gå till Macforum på Kungsgatan, de har en del bra ljudkort och kunnig personal. 4sound säljer nästa bara M-Audio
 13. Safari vs Firefox

  Jag använder bara Firefox när jag gör hemsidor i Etomite, som inte funkar i Safari. Annars kör jag Safari pga den grymma sökpluggen Inquisitor X, som är som en Spotlight-funktion för sök-fönstret.
 14. Alltså, inget slår lukten av nya elektronikprylar!!! Att bara sitta och dra in doften ett tag och sedan packa upp den!! Det enda som slår det är lukten av ett par flong nya Meyerhögtalare!!
 15. Bara jag som missat inverterad skärm

  En annan fasligt kul (men enerverande) grej man kan göra är att skapa en massa autokorrigeringar i Word på vanliga ord såsom "att", "men" etc.
×