Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ScienceX

Medlem
 • Antal inlägg

  564
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om ScienceX

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1974-01-01

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Götet

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1999
 • Appleprylar
  iMac (alu) 24#, 2.4ghz * Nya kärleken ;)*. PowerMac Dual G5 1.8ghz *Musikdatorn*. Macmini G4 1.5ghz *Tvdatorn*.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jo det är normalt. Du kan ladda ner andra boot "bilder" (i brist på bättre ord just nu) via cydia, animerade med.
 2. Jo denna lösning funkar bra. Dock så hade jag rekomenderat vga-kabeln då den är högre upplöst, nackdelen med vga-kabeln är att den inte har extern strömförsörjning vilket gör att vill man titta via tv så går det ej att ladda samtidigt Ang svt-play, youtube osv så funkar det fint, vet inte om de beror på att jag har JB och installerat tv-out via cydia. Nu väntar jag på en uppdatering av xbmc som förhoppningsvis funkar på tv-out.
 3. Google: .trp osx http://www.moviesmac.com/tutorial/trp-converter-for-mac.html Download
 4. Den här tråden luktar "vad var det jag sa?". "Man måste inte ha allt". Nej bara det som den helige indianen godkänner. Hur skulle människor klara sig utan dessa visdomsord. Get of your high horse (alt. get of the horse your high) and let people shine and the true visionaries create. Blääh...
 5. Nej om jag har förstått det rätt så har vi samma situation. Anledningen (tror jag) är att 3gs(er) tillverkade innan nånstans runt v40 ej är bestyckade med en ny bootloader, vilket gör att den går att boota om utan dator. Rätta mig gärna om jag har fel ni som kan mer. Ang. Tethering: Jag tycker det är skönt att slippa tänka på att ej starta om luren i fält, men i ärlighetens namn så har jag haft min iPhone i över ett halvår och jag kan inte minnas att jag har behövt starta om den ofrivilligt.
 6. +1 Grymt prog. Bättre prestanda än VLC, i varje fall så har det varit så vet inte om VLC kommit ikapp. Kör 1080p mkv utan problem med Plex medans de ggr jag har testat samma fill med VLC så har det hackat.
 7. När man drar fingret över menyrad så öppnas sbsettings, där kan man snabbt avaktivera div (wifi, 3g, ssh osv) du kan även se aktiva processer och avsluta dem, frigöra minne o.s.v. Klart smidigt. Edit: Radiozo han före.
 8. http://danauclair.com/addressbooksync/ denna kanske.
 9. Så här ser de ut hos mig nu. Ett hopplock av olika teman (Pro, aLeather) bytt ut wallpaper och lockscreen. Redigerat klockan i PS och lagt på "outer glow". iLumine aLeather a rusty iPhone Pro
 10. Jag hade samma (möjligen) problem. Min fick stå obrukbar i garderoben i 2 år nästan då jag trodde moderkort var kört. Helt plötsligt satte fläktarna igång på full speed. Det kunde vara efter den hade varit igång 1 tim eller 10min, varm eller kall. Nu funkar den som vanligt Hittar inte länken till var jag hittade tips. Prova ta av metalluckan. Ha datorn igång. Om fläktarna drar igång och att det börjar blinka en röd lampa under dvd-driven så är det en varningssignal för att plastluckan inte är på plats (vilket stör kylningen). Längst ner på en av plastluckans "flikar" sitter det en "tejpbit", vilken när plastluckan är stängd rapporterar det till datorn. Den kan ha slitits ut (vilket gör att datorn tror luckan är är öppen och därav drar igång fläktar på full speed då kylningen i datorns kylningssystem är beroende av att ha luckan stängd). Jag löste det med en bit eltejp. Luckan på plats och voila... Lycka till
 11. Bra skrivet! Det rödmarkerade var lite av min poäng men också att "de gamla rävarna" har för vana att kalla "nya tekniker" för flumm (för så var det inte när jag gick i skolan).
×
×
 • Skapa nytt...