Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

RockarDockan

Medlem
 • Antal inlägg

  196
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om RockarDockan

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1983-08-09

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.madeinmalmo.se

Profil

 • Kön
  Female
 • Plats
  Malmö

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1993
 • Appleprylar
  iMac Indigo (Summer 2001), iMac Intel Core Duo, MBP Intel Core 2 Duo
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Gör något åt suget; gå ut och införskaffa! PS: Ursäkta dubbelposten ovan. DS.
 2. Jag håller med. EeePC lämpar sig ej helle för tunga, grafiska arbeten eller tunga spel. Sådant har man ju en MacBook Pro till.
 3. Jag håller med. EeePC lämpar sig ej helle för tunga, grafiska arbeten eller tunga spel. Sådant har man ju en MacBook Pro till.
 4. Jag sitter nu på min nyinköpta EeePC 900. Mycket nöjd! Den ända invändningen jag har är att tangentbordet kräver en hel del tillvänjning pga den minimala storleken. Vill man köra CD's eller DVD's får man koppla till en extern spelare via USB. Vidare är knapparna vid styrplattan lite tröga, men det lossar väl då datorn varit i bruk ett tag. Även om man kan installera XP och även spela (med visst framerate och grafiskt förbehåll) ser jag denna dator som främst en administrativ dator: Surfa på internet, chatta, skriva i ordbehandlingsprogram, e-post, lyssna på musik med mera. Jag gillar skarpt denna dator! Trådlöst nät är det inga problem med. Inte heller externa enheter som USB-minnen och SD-kort samt hårddiskar. En liten, lätt och prisvärd dator som jag starkt rekommenderar!
 5. Ahhhh! En gammal goding! Hade den som bakgrund ett bra tag.
 6. Ohhhh! Får man ta del av denna skönhet?
 7. Själv använder jag ett Tucano Second Skin: http://macoteket.se/product_list.jsp?group...oduct_id=956291 Är hur nöjd som helst. Om det regnar nyttjar jag plastfodralet som följde med väskan. Det kanske inte är meningen, men själva fodralet funkar hur bar som helst som fuktskydd!
 8. Hej på er! Tack för era hjälpande svar! Dessvärre så verkar min stationära dator (som alla utskrifter går via) att stoppa allt som jag försöker att skriva ut via min bärbara Mac. Jag klickar ett flertal gånger på "starta utskrifter", och det står sig endast i ca 3sekunder, och så stoppas alla utskrifter igen. Skrivaren hinner väsnas lite osm tecken på att den skall skriva ut, men stoppas sedan. När jag återgår till min bärbara mac och kikar under skrivarinställningarna så är alla utskifter stoppade. Dock är skrivarsymbolen där jag kan klicka på "starta utskrifter" skuggad, vilket medför att jag inte kan starta utskrifterna från min bärbara för att få dem att passera via den stationära och sedan skrivas ut. Jag har aldrig tidigare råkat ut för detta problem. Inte heller har jag behövt att installera skrivaren på min bärbara eller stationära mac då allt fungerat automatiskt via nätverket. Har ni tips på hur jag skulle kunna "få bort" skuggningen på "starta utsrkiftsknappen" på min bärbara? =/
 9. Hej Heden! Det måste jag prova så fort jag kommer hem!
 10. Ja, det har jag. Det är en rullgardinsmeny som dyker upp då. Jag har till och med lyckats lägga till skrivaren 2ggr, men båda skrivare har utropstecken vid sig. =/
 11. Hej, jag har en Canon S830D skriver kopplad till min stationär iMac Intel Core Duo 2. Jag kunde tidigare skriva ut problemfritt via min bärbara MacBook pro (via nätverket), men nu så fungerar det inte lägre. Jag har försökt med att ta bort och lägga till skrivaren ett antal gånger, men det får inte igång utskrifterna. Jag har kollat på skrivarinställningarna på den stationära datorn och har klickat ifrån "Avbryt utskrifter" ett antal gånger; men alternativet "hoppar" bara tillbaka hela tiden och inget skrivs ut. Otroligt frustrerande. Se bifogad bild på hur det ser ut på min bärbara dator. Det finns en litet utropstecken vid skrivaren, vad betyder denna och hur kan jag få bort denna så att utskriften sätter igång igen? Suck... Detta är otroligt enerverande och jag behöver verkligen hälp på denna punkt.
 12. Den som drömmer arbetar oftast omedvetet mot sina mål. Inget är omöjligt. Det mest handlar egentligen om prioriteringar. Aja... jag kan filosofera länge om detta. Men det jag vet är att det goda man skickar ut från sig själv alltid kommer tillbaka med dubbel styrka. Så skicka ut dina drömmar, så kanske du får något snajsigt tillbaka.
 13. Intressant att Macar börjar säljas av andra än just Apple så att säga. Expert på Mobilia här i Malmö säljer redan iMacs och bärbart. En trend jag hoppas fortsätter.
×
×
 • Skapa nytt...