Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andreas Leijon

Medlem
 • Antal inlägg

  4 858
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av Andreas Leijon

 1. Vill inte avslöjar min källa men hens förnamn är ett anagram av Loje.
 2. Trots detta ser du oerhört välmående ut på bilden. Tänk vad lite plastikkirurgi kan göra!
 3. Två ungar, eget företag, pensionssparande. Hur är livet för dig?
 4. Hmmm, kanske borde ändra signatur om jag nu ska posta här...
 5. Åh, det var många kilon och rynkor sedan! Jag lever och frodas! HEJ PÅ ER!
 6. Anna kommer göra ett helt fantastiskt jobb som ny chefredaktör för MacWorld och Allt om iPhone & iPad!
 7. Man kan inte längre tävla i den men vinnaren koras i veckan. Håll utkik på MacWorld.se!
 8. Vi håller på att testa lite så att den personliga infon inte helt tar över vänsterspalten.
 9. Tvärtom, de kompletterar. Allt om iPhone och Allt om Mac är små biblar med ett visst nischat tema som kommer ut tre gånger om året vardera. MacWorld är bredare och jobbar mer med en mix av material för den som älskar Apples prylar.
 10. Vi har ingen särskild prioritet mellan de olika områdena, allt är viktigt! Men för att ni ska få en bild av hur vi som jobbar med MacWorld är organiserade kommer här en fin liten skiss. (observera att det finns fler personer till höger på skissen, men jag tog med de fast anställda som rör MacWorld)
 11. Utseendet är ännu väldigt temporärt. Vi jobbar på en stor redesign av alla sajter, inklusive då MacWorld.se, detta forum och iPhoneversionen. Allt ska bli mer enhetligt och snyggt. Tack! Ska leta reda på dem i koden.
 12. Jag håller helt med dig, men det är inte vi som ligger bakom själva reklamproduktionen. Flash är ett otyg i många fall men om det handlar om stora kampanjer där kunden bara skapat innehåll i Flash tackar vi givetvis inte nej till den. Däremot kan vi förstås rekommendera andra lösningar.
 13. Jag tycker du avslutar med ett helt suveränt stycke. Ledsen om det uppfattats som att "vi inte bryr oss" eller "bara vill tjäna pengar" eller "inte lyssnar över huvud taget". Joel är huvudansvarig för alla onlinetjänster och han kommer även fortsättningsvis att vara den som är mest aktiv från oss på MacWorld, men även jag jobbar dagligen med det (även om det kanske syns för lite utåt). Jag avskyr vi-mot-dom-mentalitet och vill poängtera att vi på MacWorld är ett litet gäng på tre personer (varav endast en jobbar heltid) som precis som ni vill göra en grym sajt, suverän tidning och det allra jäkla bästa Appleforumet i Norden. Vi måste alla inse att vi är i samma båt; ni ger bra feedback på det vi gör och vi försöker att få till så bra produkter vi bara kan. Och som du säger, kommunikation är A och O. Där kan vi definitivt bli mycket bättre.
 14. IDG är ett privatägt vinstdrivande företag, inte en ideell organisation. Jag har som budgetansvarig tydligt uppsatta mål för hur mycket vi på MacWorld ska leverera, direkt till svenska IDG och indirekt till moderbolaget i USA. Det kan vara lätt att mena på att forumet är en bra marknadsföringspunkt för övriga produkter (vilket det är). Men om man inte har hela den ekonomiska bilden med faktiska intäkter och kostnader blir det lite skevt. Så annonserna är viktiga och här för att stanna. Däremot är vi ju inte så korkade att vi inte lyssnar på all feedback (även om vi inte alltid kan svara på varje enskilt inlägg). Som jag förstår det är den vanligaste feedbacken följande: 1) Själva inläggsytan är för smal (detta håller vi på att justera as we speak). 2) Det är för mycket/störande annonser (vi tittar alltid på att hitta nya annonsformer, men just nu är banners det som efterfrågas av annonsörerna). 3) Forumet ser inte bra ut/fungerar inte i Internet Explorer 6 (en webbläsare vi inte testar i då den är kraftigt föråldrad och endast används av färre än 2% av alla besökare). Som Joel nämner i första numret är detta lite av en betaversion. Vi samlar in feedback, fixar viktiga ändringar och jobbar parallellt med en redesign av såväl MacWorld.se som forumet. Vi valde att köra ut forumet så snart som möjligt för att den gamla versionen (och servern) började gå åt helsike. Jag har varit med om ett gäng uppgraderingar av forumet genom åren och varje gång vi har förändrat något har det kommit många upprörda kommentarer om hur dåligt det nya är. När det värsta dammet lagt sig hörs inte så mycket. Förrän vi uppdaterar nästa gång och alla vill ha den gamla versionen de avskydde så mycket när den lanserades. Detta måste antingen betyda att förändring av något kan upplevas som läskigt innan man "bott in sig" eller att allt hela tiden bara blir sämre och sämre...
 15. Jag kommer att installera ett grymt och iPhoneoptimerat tema för forumet senast fredag. Återkommer i ärendet. :-)
 16. Otroligt trist ton i denna tråd! Glöm inte att detta är ett forum om MAC och iPHONE!
×
×
 • Skapa nytt...