Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Wolfhunt3r

Medlem
 • Antal inlägg

  176
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Wolfhunt3r

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Sverige
 • Intressen
  .

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1987
 • Appleprylar
  MBA 13"
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

521 profilvisningar
 1. Uppdaterade min MBA till senaste OSX nu innan. Det nya nattläget är fantastiskt. Jag som helst skriver och knåpar på nätterna. Ska bli intressant att se vilka andra grejer de uppdaterat. Jag har i ärlighetens namn använt min MBA för lite på sistone.
 2. Jag menar på forumet, ursäkta om jag var otydlig. Trodde denna forumsdelen var för support med själva forumet.
 3. Tjenare! På grund av flera anledningar så skulle jag vilja byta användarnamn. Alternativet är att vaska det här kontot som jag haft sedan 2003, vilket känns trist. Finns det något sätt? Någon hjälp? Något hopp?
 4. Väcker lite liv i denna tråd då jag sitter med liknande frågeställning. Jag har en MBA av senare modell som jag vill koppla och använda till (tänker jag mig) en sådan här skärm. Funkar det för mig med den tidigare föreslagna adaptern då? ...vad kan jag få ut för upplösning? Kan jag få 1920*1080?
 5. Hur har det gått för dig? Låter ju riktigt skumt.
 6. Nytt ID p.g.a byte av enhet etc. 7902 2865 07
 7. är på jobbet.

 8. Jag misstänker att PUSH-funktionen äter batteri som en liten blå, därför vill jag slå av den. Har slagit av alla PUSH-notification i Settings / Facebook, men får fortfarande PUSH-meddelanden. Hur stänger jag av den förb****e funktionen helt för Facebook-applikationen? Jag är säkert bara blind, men hittar det inte! EDIT: Hittat det. Strunta i mig!
 9. Jag var inne på liknande tankar. Jag gjorde misstaget (don't ask) att installera Windows på min MacPro på en disk som inte var standard för datorn och som inte alls höll måttet och ***** vad långsamt det gick (5200 rpm FTL). Men nu vet jag i.a.f hur jag inte ska göra.
 10. Nu har jag skickat ansökan till ALLA i denna tråden Adda hemskt gärna mig på 7004 9428 93 för jag behöver desperat mer maffiakompisar för att få göra bättre jobb! Let's rock this game! BTW: Jag heter Electrohead i spelet och inte ShadowCrow som här.
 11. Tjenare Alex89! Där ser man! Finns det något serienummer motsv. man kan kika på för att få det bekräftat att mitt kort ev. hör till felaktig serie? Eller ringer jag dom som sålde mig datorn och hör med dom enklast? Jag klippte hänglåset och städade ur kortet igår, det var rejält dammigt. Om inte denna åtgärd hjälper så är det dags för min ÅF att kika på det då kanske!
 12. Liten update; Det har nu även börjat hända i OSX med jämna mellanrum! Dags att låna en bultsax modell större från fastighetsservice här på jobbet och klippa låset på burken. Högst irriterande. I värsta fall snurrar inte fläkten på grafikkortet alls.
 13. Ingen som har någon aning / idé? Upptäckte att jag tappat bort nyckeln till hänglåset som jag låst datorn med, när jag flyttade. Så jag måste ha fram en bultsax innan jag kan kika efter damm med. Drygt.
 14. Hejsan! Har sedan ett bra tag en MacPRO dual 2,66 ghz Intel Xeon. Den rullar på som en Mac ska, inga problem där. Dock har jag på senaste tiden stött på lite patrull när jag kör Windows XP på den. Jag har sedan länge en XP-installation på en extra hårddisk som jag satt in i datorn. Aldrig varit några problem, fram till för någon vecka sedan när jag började häva in lite "tyngre" spel i den. Ganska ofta nu när jag spelar lite mer krävande spel under XP så slocknar skärmen och datorn verkar gå ned i vila/vänteläge men det går inte att väcka den igen utan omstart på knappen är ena alternativet (hålla inne knappen en stund). Min skärm indikerar vänteläge och blir helt svart helt enkelt och man hör hur fläktarna varvar ned för att sedan stanna. Dock pulserar inte den vita LEDen vid startknappen på datorn utan den lyser konstant. Ibland så hör man under spelandet hur fläktarna drar igång som en MIG21 och sedan startar datorn helt enkelt bara om. Av sig självt. Snacka lite med en kompis som kör XP på PC och spelar en hel del och han trodde stenhårt på att grafikkortet - som i detta fallet är ett ATI X1900 XT - blir för varmt och att det är därför som datorn "slår bakut". Det händer inte när jag kör t.ex. World of Warcraft (det har hänt någon enstaka gång kanske) men å andra sidan så är inte WoW det mest grafikkortskrävande spelet. Det händer dock VÄLDIGT ofta när man spelar spel som Assassin's Creed, Call of Duty 4 samt Rainbow Six Las Vegas 2. BARA under XP, aldrig i MacOS X. Jag har inte ännu hunnit öppna min kära Mac för att kika på kortet och se om det sitter mycket damm i det, men vill gärna ha förslag på vad jag kan göra åt problemet. Någon som kanske t.o.m. tror att det är något ANNAT än överhettning i grafikkortet? Om det är det, hur löser jag det enklast? Mer fläktar? Installerade ATI Cataclysm Center eller något liknande (samtidigt som de senaste drivrutinerna) för att kunna ha lite mer options när det kommer till inställningarna som rör grafikkortet och där har jag följt alla förslag som ges i spelens troubleshooting guides, i stil med att låta mjukvaran bestämma antialiasing etc och inte köra tvångsinställningar från drivrutinen etc, men hittils har inget sådant hjälpt. Installerade och körde ett program som vi kör på jobbet ibland för att felsöka burkar som heter Sandra eller något sådant, men det tuggade sig igenom burken och det enda det egentligen klagade på var att jag inte har SP3 eller .NET-framework 3 eller något sådant. Värt att veta är att datorn bara har 1 GB RAM (har alltid bara haft så lite). Ska uppgradera det snart men det finns ingenting som pekar på att det skulle vara ett RAM-relaterat problem i övrigt iofs. Tack på förhand för alla era kloka tankar och idéer (eller galna ideér)!
×
×
 • Skapa nytt...