Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

boevil

Medlem
 • Antal inlägg

  3 234
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  5

boevil vann dagen: 20 juni

boevil hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

157 Mycket bra

Om boevil

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1952-03-07

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Programmering o sån't

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985 (?) MacPlus 128kB
 • Appleprylar
  MacBook, Power Mac G5 (2 st), MacPro 5.1, iMac 27” 5K 2017, iPad 2017, iPhone XS max
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 279 profilvisningar
 1. Nackdelen med den är att kontakterna inte hamnar rätt, krävs en extra sladd med kontakter. Edit: Det beror förstås på hur disken är fastsatt i en iMac.
 2. Jag köpte något liknande för några år sedan icy- box. minns inte var, men i Sverige. Fördelen med en sån här adapter är att den har samma form som en 3,5” - disk. Den passar utmärkt i min MacPro 5.1.
 3. Bra pris! Du kanske skulle ha sålt den istället? https://mobil.blocket.se/annons/stockholm/macbook_pro_retina_15_late_2012/85562509
 4. Exkl. Dator? hur mycket kostade kaffet?
 5. Min MacPro 5.1 från 2010 tycker jag springer ganska bra, med SSD o nytt grafikkort o Mojave. Men iof min iMac 2017 springer snabbare.
 6. Tack för det C o FP https://www.svd.se/skatt-forsvinner--miljonregn-for-hojdare#sida-13
 7. men varför behöver ligga en ruta som talar om det överst hela tiden?
 8. Jag läste i nån länk här på forumet att Trump var ett geni, och kanske ligger det nåt i det? Vem tänker på handelskrig, skjutningar o.s.v när man läser sånt här?
 9. Sammanfattningsvis: den psykiska hälsan är inte bra på utvecklingsavdelningen för hälsa.
 10. När jag loggade in igen, efter att varit utloggad, på min iMac fungerade plötsligt mailen på bägge kontona. Nu är alla enheter inloggade igen. Tack för ditt råd @IngoX, men jag väntar några dagar innan jag försöker igen. Jag har en gmail- adress som jag tänker lägga till. Nu är nästa ”projekt” att byta min frus Apple- id. Hon får ta en gmail- adress, förhoppningsvis går det enklare. (när vi försökte skaffa en iCloud d.o- gick allt bra tills vi klickade på ”klar”. Då fick vi felmeddelandet ”Det uppstod ett problem, försök igen.”) Vad kommer det egentligen att innebära när comhem- adressen upphör att fungera? Kommer ev. Mail från Apple skickas till de alternativa adresserna, eller kommer de helt enkelt att utebli? (Jag förutsätter att man fortfarande kan ladda ned appar o. uppdatera systemet.)
 11. Det fungerar på min iMac, bara inte på alla konton. (Jag har två egna konton på min iMac- på det ena fungerar mailen) Det är numera mitt primära problem. Om 30 dagar finns inte comhem- mail kvar. (har jag för mig- augusti ut?)
 12. Ps. När jag skrev ”logga ut alla enheter” menade jag förstås alla utom den jag använder för att (försöka) ändra.
 13. Jag har försökt igen, men samma problem. "Det går inte att uppdatera ditt Apple-ID just nu. Försök igen senare." När är senare? Bökigt att behöva logga ut alla enheter och sedan få ett felmeddelande, och sedan logga in enheterna igen. Det som oroar mig är att jag gör något fel som gör att det aldrig kommer fungera. Felmeddelandet som jag får kanske bara upplyser att något är fel? När jag loggar in på iCloud står det: Enligt länken i ett tidigare inlägg kan jag "använda en @icloud.com-e-postadress som redan är ett inloggningsalias", men när jag gör det får jag meddelandet ovan. Jag behöver nog prata med apple-supporten. Vilket kaos det kommer bli när folk i gemen upptäcker att comhem slutar stödja email. Kanske borde vi starta en ny tråd om hur man gör och framförallt vilka problem som (kan) uppstå(r).
 14. Jo. Som jag skrev i första inlägget, det fungerar på ett konto på iMacen, men inte på det andra.
 15. Tack för ditt svar... jag får väl vänta några dagar, och försöka igen. (Jag läste tydligen min egen länk slarvigt) På Mac Pro är systemet Mojave och på iMacen har jag Sierra. Jag har försökt att radera det felaktiga kontot, men då får jag upp en dialog som varnar att andra enheter använder kontot. Det verkar som åtgärden avslutar iCloudkontot, inte bara kontot i appen, så jag har inte vågat. Jag ska kolla på din länk, men jag har inte angivet någon server- det skedde automatiskt. Och därför vet jag inte heller hur man ändrar. Men kanske din länk ger en ledtråd? ... nej det framgår inte. Som sagt eftersom det skett automatiskt, men fel, vet jag inte hur man ändrar.
×
×
 • Skapa nytt...