Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jonatan

Medlem
 • Antal inlägg

  1 983
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Jonatan vann dagen: 25 juni 2010

Jonatan hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Jonatan

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1981-06-13

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.jonatanlastbom.com

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2002
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Synology kan jag varmt rekommendera, den mest "maciga" användaupplevelsen av NAS:ar. Bäst användargränssnitt och enkelt förstå. En sån sak som en NAS vill man ju att den "bara ska fungera".
 2. Den levereras med DHL, och från dem fick jag ett sms där jag kunde välja på att få den levererad till min adress under dagtid eller hämta ut den på närmaste DHL Service Point. Klart bättre än tidigare då man lätt missade leveransen vid dörren utan möjlighet att påverka tid osv.
 3. Och om ett år måste Macforum slå igen eftersom de inte får någon inkomst på att bara vara en utställning.
 4. Jag börjar känna att det lutar åt sommaren 2008 och iPhone 2 med (turbo-)3G. Apple är inte företaget som stressar fram avtal, utan de vill göra operatörerna otåliga och villiga att skriva på så fördelaktiga avtal som möjligt för Apple. Det har väl handlat om 5 års-avtal hittills vad jag vet, vilket gör avtalens fördelaktighet viktigare än ett halvår hit eller dit. Så uppfattar jag Apple av tidigare erfarenhet.
 5. Med andra ord så visste hon ingenting.
 6. Ok, var bra att höra. Jag hade hoppats det var någon mjukvarubugg som skulle försvinna, men den har ju inte gjort det än. Känns inte som man vill kolla på friidrotts-VM när det är så iaf... Det jag funderar över lite är om det beror på min dator eller the Tube. Borde inte bero på datorn när det är så sporadiskt...
 7. Finns det någon förutom jag som drabbas av att sändningen fryses i ca 1 sekund med jämna intervall, ca 30s mellan varje? Har full mottagning så jag vet inte riktigt vad det beror på... Det gör iaf tittande lite irriterande.
 8. ok, tack för tipsen! försökte googla men det var svårt hitta nåt den vägen....
 9. Hej alla! Är det någon som känner till något tredjepartsprogram/script/sätt att lyckas koppla paus eller mute i iTunes till en tangent på tangentbordet? Tycker ofta det är lite omständigt att ta fram iTunes för att trycka paus när jag ska se/höra något klipp på webben när jag surfar och samtidigt lyssnar på musik. Någon som håller med?
 10. Uppdateringen gav ett litet hopp ett tag, då bilden nu inte frös var 20:e sekund till en början, även om det kändes som varannan bildruta fattades. Men sen kom mer hackande än innan och när jag stänger the Tube sjunker processoranvändningen från 100% till 12%... Halvkul köp än så länge. ps. det var okörbart till en början, men fungerade bättre när jag stängde av timeshift... ds.
 11. Har också varit med om det, men efter en sökning till ploppade de fram igen...
 12. Nu har jag köpt antenn på Classe för 149:- som jag har i fönstret. Nu fungerar det utmärkt och jag får in "alla" kanaler. MEN... Min bild fryser till var 20:e sekund ungefär för en sekund. Är det någon som upplevt detsamma? Gäller alla kanaler vad jag märkt. Har full mottagning så det borde inte bero på signalen. Och min iMac G5 med 2GB ram tycker jag inte borde vara problemet heller... Hmm. Några tankar kring det?
 13. Stoppar in ett programkort, vilket inte går i såna här stickor... Jag verkar ju ha haft tur iaf verkar det ju som. Måste bara skaffa nån typ av förlängning till fönstret så ska det nog fungera bra...
 14. Nu har jag testat en massa olika platser för bordsantennen som följer med. På olika ställen får jag in olika kanaler (TV4 kontra SVT). Jag har lyckats att få in båda nu samtidigt, men då står antennen mitt på golvet. Så då är min följdfråga; Vet någon om det finns det förlängningskablar för själva antennen, så jag kan ställa den i fönstret där jag antar att jag skulle få optimal signal?
 15. Jag fick min idag. Får bara in TV4 och TV6 som går att se gratis. (ett 20-tal krypterade kanaler dyker upp) SVT dyker inte upp alls. Bor centralt i Linköping utan betongväggar och relativt fri sikt till närmaste antennen. Nog blir man besviken om det inte går att få in SVT alls.
×
×
 • Skapa nytt...