Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

asson

Medlem
 • Antal inlägg

  1 705
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om asson

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  96
 • Appleprylar
  Mac mini, iPad 5th gen, iPhone XS Max, Apple TV 4th gen
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

954 profilvisningar
 1. asson

  Dålig GPS

  Jag misstänker att något är fel men att signalen bryts baserar jag på hur trackingen ser ut.
 2. asson

  Dålig GPS

  Det har nog ingen betydelse hur mycket jag än kalibrerar om klockan om mottagningen mellan klockan och satelliten bryts med jämna mellanrum. Enbart klockan duger helt enkelt inte som löparklocka priset till trots.
 3. asson

  Dålig GPS

  Jag har ett eSim. Jag testade att kalibrera om klockan utan att ha iPhone med mig. Men det går inte alls. Efter ca 500m gång så sa klockan att gått 1km. Klockan kan helt enkelt hitta sateliten på ett tillförlitligt sätt. Jag gick enligt den blå linjen. Nu ska jag kalibrera om igen men ta mobilen med mig
 4. asson

  Dålig GPS

  Klockan borde vara kalibrerad. Jag får återgå till min gamla gardin forerunner istället. Jag vill inte ha en massa prylar när jag springer.
 5. asson

  Dålig GPS

  Hejsan Jag har en series 5 GPS+cellular. När jag springer utan att ha min iPhone med mig stämmer inte GPS alls. Banan som är 2.28km lång blir olika lång vid varje tillfälle. Som sämst 2.97 km och är 700 m för långt. Det syns också på den kartbild som genereras, massa konstiga krokar hit och dit. Jag valde den här modellen för att slippa dra på mobilen när jag springer men uppenbarligen är klockan värdelös som löparklocka utan mobilen. Någon som upplevt samma sak?
 6. Jag har inte tänkt installera något säkerhetsprogram, bara nyfiken på om andra använder dylika appar.
 7. Hejsan Det finns en del säkerhetsprogram avsedda för iPhone och Android, Norton, F-Secure osv. De kostar en slant men är de nödvändiga egentligen? Många av deras funktioner finns redan inbyggda i IOS, nån som använder någon sådan app?
 8. asson

  Bättre tidvisning

  Hejsan Finns någon möjlighet att få bättre tidsvisning på en iPhone 7 än den pyttelilla högst upp på skärmen? Den stora visningen som man ser när man väcker telefonen försvinner direkt. Typ som på android.
 9. Jag hittade själv den lilla rutan att bocka i..så nu har jag programed tillgängligt.
 10. asson

  Tangentbordsvisning

  Vad har hänt med det utmärkta programed "Tangentbordsvisning" numer? Det som fanns tillgängligt i menyraden under flaggan. Jag hittar det inte hur jag än letar...
 11. asson

  Julmusik

  Det spelas julmusik överallt så här års. Ganska stämningsfullt tycker jag. Min absoluta favorit är "Låt mig få tända ett ljus" med Jan Malmsjö. Musiken skrev som en vaggsång av Mozart ,men vem som skrivit texten vet jag inte. Ett underbart stycke jul är det för mig i alla fall.
 12. asson

  Safari kraschar

  Så gör safari för mig med. Men bara på min MacBook, aldrig på min iMac. Jag tror det har att göra med dåliga ramminnen.
 13. asson

  iTunes 11

  Nä, vad är det är? Först "Kartor" och nu iTunes. Jag köpte precis ett album me Eldkvarn och den finns inte i i Tunes annat än i "Spellistor -> Köpt" Jag får väll vara glad för det. Jag vill ha Steve Jobs tillbaka!
 14. asson

  Now playing...

  Fulla för kärlekens skull - Eldkvarn. Eldkvarns bästa.
×
×
 • Skapa nytt...