Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2019-09-29 på alla områden

 1. 7 poäng
  Att offentligt berätta att "Jag tog steget till Windows" skulle man kunna definiera som att man gick in i garderoben....?
 2. 6 poäng
  Några minuter in på detta dygn fick jag äntligen min lilla "hörna" på plats. Har aldrig haft någon fast plats för mina dataprylar utan har alltid suttit vid köksbordet - vilket inte är helt optimalt (även om det är ett stort bord) framförallt inte när jag håller på med mina foton.Det blev ett bygge av en överbliven köksstomme och ett klaffbord från IKEA vilket ger plats för förvaring av MBP'n hårddiskar etc. Dessutom utrymme över för förvaring. Nu har externa diskar mm plats under toppskivan och är kopplade till en 10-portars USB-hub med med extern matning och avstängningsknappar för varje port.Ska bli intressant att se hur den fungerar i längden men det verkar lovande. MBP'n har plats på hyllan under diskarna eftersom jag måste fälla ner bordskivan för utrymmets skull. Nu ska jag iväg för att köpa gångjärn till toppskivan så att jag kommer åt utrymmet under uppifrån. Ska även sätta någon form av skydd på den öppna vänstersidan.
 3. 6 poäng
  Jag vet inte det. Ibland känner man sig misslyckad och dum, och då är det bara att ta del av vad ledaren för världens starkaste nation håller på med, så känns det genast bättre.
 4. 6 poäng
  Detta är en bugg i appen och det händer för att det finns ett Höganäs i Skåne och ett Höganäs i Uppsala. När användaren trycker plats så skickas ”Höganäs” som text till en instans av kartan (MKMapView) som reverse-geocode:ar det till koordinater. Om man är närmre Uppsala än Höganäs i Skåne så visas en pin på Uppsala istället. Jag har jobbat som utvecklare på blocket för några år sedan, drar iväg en buggrapport till de. /C
 5. 5 poäng
  Ett barnbarn fyller 2 år!
 6. 5 poäng
  Med hänsyn till evt coronasmittade på forumet döljs postningen och diskussionen som följde efter postningen om "coronaskyddande" trix. Detta är också anmält till MW som får granska och bestämma huruvida påföljd ska hanteras. Axelman moderator
 7. 5 poäng
  Slog till på denna idag, kunde inte hålla mig 😁
 8. 5 poäng
  Svart SE 2, 128 GB beställd till frun via Tele 2 som skickade ett erbjudande i dag.
 9. 5 poäng
  Hur många röstade på Trump sa du? Du vet väl om att han fick färre röster än Hillary men pga deras snedvridna system som inte är 100% demokratiskt blev president ändå. Med tanke på din personliga och hälsosituation ska du vara glad att du bor i Sverige.
 10. 5 poäng
  Du får starta en egen tråd om Xi Jinping. Finns nog ingen här som avgudar honom
 11. 5 poäng
  Ute och "vädrat" cabben, går som en Rolex Beställt tid för ett oljebyte och även för besiktning. Brukar aldrig vara något att anmärka på. Sommartiden som klockan visar låter jag vara... En annan fin vår...
 12. 5 poäng
  Får inte detta att gå ihop... .... Allvarligt så är jag väldigt förvånad över din oreserverade enmanshejarklack för Trump. Helt okritiskt ( i alla fall som det verkar ) klassifierar du Trumpkritik som vänsternonsens. Det får din trovärdighet att stenhårt dyka mot botten. I min värld ska man dömas för riksrätt eller andra brott om man brutit mot de lagarna oavsett höger eller vänster. Att ha en politisk ledare som kan säga vad som helst när som helst är i min värld en katastrof. På det sätt han agerar är han en clown, en narcisistisk person som är väldigt lik en sexåring i en vuxen mans kropp. Att den personen är den mäktigaste mannen i världen skrämmer mig oerhört. När Kina och andra länder äntligen inser klimatets utsatthet, drar sig Trump ur och babblar om kol och olja. Risken finns att han konserverar USA så resten av världen springer förbi i utvecklingen av miljösmarta produkter och system. Det finns mängder med citat som tyder på att karln ljuger. Men eftersom han uttrycker sig så konstigt är det svårt att beslå honom med faktisk lögn då han vrider och vänder på sig hela tiden så ingen vet vad han egentligen menar eller säger. Vilket i sig är sexåringsnivå och inte hur en världsledare ska uppföra sig. Men tyck du att det är vänster. Det är ditt problem.
 13. 5 poäng
  Idag har jag tagit en promenad i solen! Det var plusgrader. Fint uppe vid sjön där jag tog en fika. Min äldsta dotter kom förbi i förmiddags med en bakelse. Jag väntar hit sonen i eftermiddag. Kanske, i alla fall. Yngsta dottern är hemma och är sjuk, men hon ringde när jag var uppe vid sjön. Goa ungar!
 14. 5 poäng
  Jag har oerhört svårt att se vad gott Trump har gjort. Han har retat upp stora delar av världen, motarbetat miljön och hoppat av Parisavtalet. Han har misstänkliggjort bra journalistik genom sitt Fake news och också sått misstro inte genom sansad debatt utan genom påhopp. Han är sexistisk så man häpnar och representerar allt som är mot en normal sansad människa. Men till och med Hitler var snäll mot sin hund. Så om detta är vad högern står för så bevara oss milde Gud för den!
 15. 5 poäng
  I år fick jag diplom för Kungsbackas honung, min burk skickades vidare i tävlingen om Hallands godaste honung, kom på andra plats.
 16. 4 poäng
  Jag förstår inte att jag inte såg detta igår kväll...😀 Nu roteras här så det slår gnistor. Ni ska ha tack för hjälpen.
 17. 4 poäng
  Alix byter nick till Really Big Surkart...
 18. 4 poäng
  Ska röntga min mystiska stortå idag. Första steget mot att få klarhet i om aliens har byggt en bas där.
 19. 4 poäng
  Denna tråd är vid vägs ände.
 20. 4 poäng
  Handlade på "Stora Coop" idag. En liten bit innanför ingången stod ett bord där de sålda bland annat röda blockljus och röda servetter. Då tänkte jag: "Åh nej, inte ska de väl börja med julsaker redan?" Sedan såg jag en skylt en liten bit bort: "Allt för kräftskivan". (Till mitt försvar vill jag säga att jag aldrig går på kräftskiva. )
 21. 4 poäng
  En till iMac 27" Late-2013. Så nu har min flickvän och jag varsin Denna med lite vassare grafikkort och processor än den förra samt 24GB RAM. Har varit förbi jobbet och slitit ur den mekaniska disken och stoppat i en 512GB SSD i pcie porten. Synd att de inte har stöd för nya Sir Bug men det är väl snart dags att byta ut datorerna igen 😛 om det inte går att modifiera in nyare macOS.
 22. 4 poäng
  @Alix: Knasigt! Loggar ut från jobbet och tar nu semester........
 23. 4 poäng
  Så där, ja. Nu har sisten sprungit studenten! Job done med alla tre. Farsan Baloo kan chilla.
 24. 4 poäng
  Jag hade den här fina utsikten i kväll.
 25. 4 poäng
  Frun kunde inte begripa varför fåglarna började föra sånt liv ute i trädgården. Men det tog inte lång stund förrän vi upptäckte grannkatten....... den blev nedjagad med en rejäl dusch av trädgårdsslangen.
 26. 4 poäng
  Golf är den perfekta sporten för honom. Där är det normalt med handikapp.....
 27. 4 poäng
  Idag mår jag bra. Det blev klart att sista ungen får sitt studentutspring, om än i kontrollerad form. Jag blir en av två anhöriga som får delta. Så idag betalade jag en studentskylt och ser fram emot att stå där, mallig som fan. Då har alla tre blivit vuxna och till hösten skulle jag tro att de drar iväg till var sitt universitet någonstans. Kan bli samma, kan bli olika. Job done! 💪🏻
 28. 4 poäng
 29. 4 poäng
 30. 4 poäng
  Att en fjant blir omvald säger en del om väljarna. Jag noterar att vi är eniga om att han är en fjant. Den här tråden skapades för att diskutera Trump. Kan vi inte ta diskussionerna om Falköpings skygglappar i en egen tråd?
 31. 4 poäng
  Oavsett virusläget är våren här på allvar nu.
 32. 4 poäng
 33. 4 poäng
  Bredbandet la av..värre panik än om Coronan slagit till...ringde leverantören uppe i Norrland som såg att de nådde inte fram till vårt stadsnät.. i Kungsbacka, till slut fick jag veta att det var elavbrott här i närheten, 167 hushåll var drabbade, inklusive vår nätstation... Två timmar utan bredband är ju ouuuuthärdligt Ingen TV heller... Nu är det iallafall tillbaka..puh...
 34. 4 poäng
 35. 4 poäng
  Jag tillbringade dagen igår med att fotografera i ett område i Blekinge. Dagen idag verkar få tillbringas i stillhet. Jä... vad det värker i kroppen efter att ha klängt runt på klippkusten i timmar...
 36. 4 poäng
  @Semmelman m fl.
 37. 4 poäng
  Ser att denna "tråd" har från start 2004 uppnått 10000 sidor nu.
 38. 4 poäng
  Sitter med barnbarn och tittar på Pippi Långstrump. 🥰
 39. 4 poäng
  Jag anmälde Svenska Postkodlotteriet till Konsumentverket för lite sedan. Inte enbart för att jag blivit en gnällig pensionär, utan för att jag inte spelar. Alls. Det går inte att locka mig till spel. Alls. Jag köper inte "ens" trisslotter i affären. Så, jag registrerade mig på spelpaus för ett drygt år sedan, löpande, vilket skall förbjuda spelföretag att skicka direktreklam till mig. Lysande idé. Om inte annat sparar det på miljön. Det enda företag som bryter mot detta förbud mot adresserad direktreklam är Svenska Postkodlotteriet. Skurkar och banditer. Att jag inte har ett "problemspelande" är inget de (eller något annat spelföretag) vet om, eller skall bry sig om. Så, det blev en anmälan på Konsumentverket. Får de en näsbränna är det bra. Förmodligen händer ingenting, så jag kommer att fortsätta anmäla varje gång jag får adresserad direktreklam från dem. Jag röker inte heller. Det verkar oerhört dumt att elda upp pengar på det sättet.
 40. 4 poäng
  Blir firad, har passerat ett halvt sekel 🥴
 41. 4 poäng
  De tär väl en himla tur att det fungerar på det sättet. Sätter man sig ner så tynar man bort.
 42. 4 poäng
  Blev en ny röd iPhone 11 till frugan... nu blev jag sugen på en med.. bad dem lägga undan en till mig så kommer jag in nästa vecka. Blir inte en röd förstås.. Eftersom det var tomt i Mac-butiken killen på flytta över allt, flöt bra, under tiden tittade vi på trådlös laddare och ett skydd, lika bra att slå till när man ändå är där.
 43. 4 poäng
  Som vanligt infinner sig ingen julstämning längre. Tröttnade på julen redan i 18-års åldern men nu när man har barn så får man försöka bjuda till lite. I år spelar det dock ingen roll då dottern är sjuk med feber och ont i halsen, så hon och jag är hemma och bara tar det lugnt (vilket passar mig perfekt) medan resterande familjemedlemmar firar jul hos svärmor med närmaste familjen. Till alla er som firar/inte firar Jul vil jag önska er alla en härlig ledighet (i det fall ni är lediga). Tänk även på alla ensamma vuxna/barn som inte har någon att dela julen med... GOD JUL!
 44. 4 poäng
 45. 4 poäng
  Man inser hur gammal man är när det inte är luggen utan ögonbrynen som hänger för ögonen
 46. 4 poäng
  Intressant. Så du ÄR helt blind.
 47. 4 poäng
 48. 4 poäng
  Idag fick jag preliminärt besked av kronofogdens utredare att jag får skuldsanering.
 49. 4 poäng
  Gläds åt ett telefonsamtal från Honungsbedömningskommitténs ordförande. Får äran att glädjas åt att mina bin gett mig Kungsbackas bästa honung. Nu går burken med honung vidare till Lilla Böslid i Halland, där ska Hallands bästa honung utses. 2017 hamnade jag på delad 2:a plats, får se om jag kan knipa 1:a platsen i år. Finns 9 distrikt i Halland och om alla distrikt inkommer med tävlingsbidrag så är chansen 1 på 9 😁
 50. 4 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...