Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-01-10 i Foruminlägg

 1. 3 poäng
  Blev en ny röd iPhone 11 till frugan... nu blev jag sugen på en med.. bad dem lägga undan en till mig så kommer jag in nästa vecka. Blir inte en röd förstås.. Eftersom det var tomt i Mac-butiken killen på flytta över allt, flöt bra, under tiden tittade vi på trådlös laddare och ett skydd, lika bra att slå till när man ändå är där.
 2. 3 poäng
  Det är väl för att kunna installera lite spionprogram samtidigt.
 3. 3 poäng
  Lappmes. Inte min bild, utan direktlänk från Instagram. Fantastisk! Foto: Lars Jacobsson, Påskallavik
 4. 2 poäng
  Byggde karmen till uthusdörren igår och byggde dörren idag. I morgon blir det småjusteringar och Hedins trätjära! Som på gammalt vis och det luktar underbart!
 5. 2 poäng
  Jag har tittat på en rad olika program som involverar gamla bilar och i 99 av 100 så är möss/råttinvasion regel. Frågan är mest hur dj&&vligt det har blivit efter dem. Bifogar en bild på en av de värsta jag sett.
 6. 2 poäng
 7. 2 poäng
  Till och med jag tycker att han varit en utmärkt partiledare. Har speciellt beundrat hans engagerande och starkt ideologiska tal. Att jag håller med honom i nästan ingenting är en helt annan sak. Hoppas han och familjen får det bra i Hanoi.
 8. 2 poäng
  Jag tog en promenad idag. Det gör jag i och för sig alla dagar. Ofta två eller fler. 👞👞
 9. 2 poäng
  Halva arbetsveckan avklarade samt en konferens igår kväll skönt att det är plus ute fortfarande
 10. 2 poäng
  Ingen aning, jag vågar inte maxa själv. Men jag hade inga problem med 60 kilo i höstas. Nu tränar jag 3 x 7 på 55 kilo.
 11. 2 poäng
  Nu har jag lyckats uppdatera till High Sierra. Gjorde som poi ran föreslog - bytte tillbaka till standardgrafikkortet, installerade High Sierra och bytte sedan till nya grafikkortet igen. Lustigt nog verkar OS kommunicera bättre med nya kortet nu - i systemrapporten finns nu "rätt" namn på grafiken. Innan stod det AMD R9 xxx istället för Radeon RX580. Det känns ju bättre.
 12. 2 poäng
  Det hade sett mycket konstigt ut om de hade gått vidare med det.
 13. 2 poäng
  Min Moto G4 krånglade så pass mycket att jag gick tillbaka till min gamla Iphone. Jag får helt enkelt sluta surfa på mobilen. Yngsta dottern var glad för att jag bytte tillbaka, vi fejstajmade nyss. ❤️
 14. 2 poäng
  Bra att du har koll på brevlådan så att de riktiga mailen blir lästa
 15. 2 poäng
  Idag har jag lyft skrot. Det gör jag två gånger i veckan. Jag har länge lyft samma tyngd för det har inte känts som att jag kommer någon vart. Så jag lade på fem kilo bara på pin kiv. Bryta mönstret. Det gick utmärkt! Sonen menar att det är en rätt stor ökning. Det har han rätt i, jag ökade med tio procent. Känns gött! 💪🏻
 16. 1 poäng
  Inte så konstigt eftersom Antarktis har sommar... 🤣
 17. 1 poäng
  Den frestar även mig med en batteriladdning som håller längre än i någon annan iPhone. Lite bättre än XR dessutom men dyrare.
 18. 1 poäng
  Tja... är man en fåne får man vara beredd på att ta lite skit.
 19. 1 poäng
  Den är nog effektivare......................
 20. 1 poäng
  Microsofts nya webbläsare innehåller stöd för modern teknik och fungerar på de flesta plattformar.Läs hela artikeln här
 21. 1 poäng
  Tog en kort promenad men hittade inte mycket nytt liv i naturen, bara lite grönt. Bort med det gamla och in med det nya, snart!
 22. 1 poäng
  Flyttat om fördelningen av mina fonder i Premiepensionen. Gäller att hålla koll på sina slantar så de förräntar sig väl.
 23. 1 poäng
  Har sovit mycket gott inatt, som konsekvens av hård träning tror jag. Var helt slut i kroppen igår kväll. Ska ändå köra på hårt ikväll också trots en känsla av behov av mera sömn. Fördelen med att ha köket som gym och kroppen som träningsredskap ger mig friheten att vara aktiv när jag själv vill.
 24. 1 poäng
  Tråkigt att höra, en mycket bra och omtyckt partiledare
 25. 1 poäng
  Det enda jag vet just nu är ibook G4 inhandlad någon gång mellan 2005-2010. Om det är något spec du vill veta får jag starta upp den o kolla..
 26. 1 poäng
  Det är nog polvändningen. Om en vecka är det plus 19,4.
 27. 1 poäng
  "Nej" som att du inte vet eller "Nej" som att programmet inte tar bort infon?
 28. 1 poäng
  Inga undanflykter nu shiffrin fick stryk av Larsson
 29. 1 poäng
  Ja lite väl tidigt här i Stockholm tycker jag
 30. 1 poäng
 31. 1 poäng
  95% av julpyntet bortplockat...resterande får lysa en månad till, minst..
 32. 1 poäng
  Ja. Väljarna har sagt sitt. Punkt! 🔴
 33. 1 poäng
  Ja det är lite väl tidigt vare sig värme eller ljus stämmer in med den normala blomningen i April
 34. 1 poäng
  Mycket milt idag och till och med lite sol. 😎
 35. 1 poäng
  En mycket fin dag idag. Jag hör hur barnen leker ute på gården. Det känns absolut inte som om det ska bli något mer av denna vinter. Skönt! 👍
 36. 1 poäng
  Dags för vinterstudion
 37. 1 poäng
  Det betyder att telefonen ligger i samma prisklass som en iPhone 7 med 32 GB minne och abonnemang 4 GB, bundet 24 mån, https://shop.halebop.se/mobiltelefoner/apple/iphone-7-32gb-svart 359 kr/mån. Då hoppas du på att marknadspriset på SE2 ligger på Max 5000 kr kontant. Analytiker spekulerar i 399 USD, det kan betyda ungefär 5000 kr här. Ja kanske, om några månader så vet vi. Budgetpaketerad kanske: litet minne, allt i Cloud, ingen laddare, inga lurar, bra pris om du köper abonnemang på någon av Apples tjänster, spel, film, musik. Håll hoppet levande!
 38. 1 poäng
  Det gamla är säkrast...
 39. 1 poäng
  Det vore inte det första företaget som lovar runt och håller tunt. Varför ska man kunna få en lika bra vara som en ny till en bråkdel av priset? Det är den gamla vanliga visan, om det är för bra för att vara sant, så...
 40. 1 poäng
  Det är ju lite tråkigt när Swappie säljer telefoner som är defekta, då de utlovar att det endast kan vara kosmetiska fel och att alla batterier måste hålla en viss %. Så antingen får jag väl en annan som förhoppningsvis fungerar, frakt tillbaka är gratis, eller pengarna tillbaka. Vet inte ännu. Självklart vill man ju ha en telefon med iOS, men då iPhone trots allt är dyrt så kan man ju fundera över alternativ. Min systers S9 har en otrolig kamera, går inte att jämföra med iPhone 7, eller 6S Plus. Det jag funderar på om det inte löser sig med Swappie är att slå till på en SE2 när den kommer, har varit halebop-kund i många år så det får bli med abonnemang isåfall. Men ska de ha mer än 400kr/mån så blir det inget med det. Jag har 5GB surf och det har alltid räckt till, så vi får se. En extra digitalkamera, visst det är ett alternativ, men lite jobbigt att behöva ta med den också vart man än ska. Har en IXUS 125HS, tar hyfsat bra bilder, använder den emellanåt.
 41. 1 poäng
  Lyckades lösa det! Pillade bort knappen och rengjorde under! gjorde sönder den första, men bytte till en knapp jag aldrig använder. Fungerar finfint nu!
 42. 1 poäng
  Tack, jo jag vet allt detta, det är ju inte så att jag mår dåligt av drömmar under dagen. Det handlar om symbolism som det undermedvetna skapar. Ständig ström av tankar under dagen? Ja det är inget som jag har och behöver ignorera. Eller är det något annat du menar?
 43. 1 poäng
  Det räcker med att jag somnar så gör det det. Varje natt. En del av drömmarna går inte av efter hackor!
 44. 1 poäng
  Hej Tack för era svar. Det var ju väldigt lätt när man visste hur man skall göra. Och det visste ni! /Ove
 45. 1 poäng
  Läste fel först, "för att uppmärksamma att Apple har skattefifflat i 40 år..."
 46. 1 poäng
  Jaså? Var har du den vetenskapliga rapport som ligger till grund för bluffsajtens artikel?
 47. 1 poäng
  2020-talets första Bilder
 48. 0 poäng
  Dåligt. Loggade in på journalen igår och en ny diagnos dök upp: 300.9 Bekräftad 2018 av en läkare jag aldrig träffat.
 49. 0 poäng
  Jag svarade på frågan som den är formulerad.
 50. 0 poäng
  Ska försöka häva köpet, vänster undre högtalare helt ur funktion, kollade med förstoringsglas och membranen ser skadade ut. Trist
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...