Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2019-12-09 på alla områden

 1. 2 poäng
  Om två dagar (15 december) har det gått tre månader sedan jag gick över till att köra Linux som mitt dagliga operativsystem. Undrar hur jag skall fira det. Pingvinsoppa?
 2. 2 poäng
  Mina iCloudbildbiblioteksproblem är/var kanske inte så farliga som jag förts trodde. I min iPhone, jobbdator och exprimentdator har en massa bilder ramlat ur album. Men i min iPad och privata MBP är albumen intakta. Stängde av iCloudbildbibliotek i exprimentdatorn, radera Bildbiblioteket, skapade nytt Bildbibliotek och slog på iCloudbildbibliotek på nytt och bilderna laddas hem på nytt från iCloud i rätt mappar. Ska göra samma sak på min iPhone med nu så får vi se om den synkar hem rätt från iCloud. Lite gladare igen 😁
 3. 2 poäng
  Väntade på den.... Bifogar foto på min highend-trapp.
 4. 2 poäng
  Köpt julgran, betalat en plåt som tillverkades i våras och köpt sträckmetall för att halkskydda min nya EURO-palltrapp.
 5. 2 poäng
  -Andersson på sal 4 har piggnat i så han kan prata nu. -Vad säger han då? -Att han mår sämre.
 6. 2 poäng
 7. 1 poäng
  Får du inte fram startstickan via ALT-menyn, så är inte stickan gjord rätt.
 8. 1 poäng
  ok, tack för hjälpen. Ska köpa en usb imorgon bitti och återkomma i tråden
 9. 1 poäng
  Finns säkert de som går på det, trots att skiten funnits i åratal och varningar getts...
 10. 1 poäng
  Hade man säkert skitit på sig om man stött på dessa utanför sitt garage,..
 11. 1 poäng
  Skärmen. Mycket lägre upplösning.
 12. 1 poäng
  När man startar datorn i recovery-läget så kör man Skivverktyg från det inbyggda recoveryläget. För du kan inte radera samma volym/hårddisk som du har startat datorn med. När du startar i recovery-läget så startar du inte upp i Finder, så då kan du radera hårddisken. Startar du i Finder så kan du inte radera hårddisken eftersom du använder den för att köra Finder etc.
 13. 1 poäng
  Vad som skulle vara standard är jag osäker på, men det finns Debian för ARM. Här 64 bitar: https://wiki.debian.org/Arm64Port
 14. 1 poäng
  Det ante mig, vanföreställningar pga AcidApple-Syndrome.
 15. 1 poäng
  Testa att köra Onyx innan du ominstallerar macOS för att se om den kan reparera. kör även med Bitdefender för att se om Malwarebytes missat något.
 16. 1 poäng
  Jag har förklarat, och länkat, men du har kört fast i en annan uppfattning. Då går det så klart inte ihop. Givetvis ska du radera båda, men inte när datorn är startad som vanligt, utan i recoveryläget. Läs länken jag gav igen. Försök förtränga hur du trodde att du ska göra innan du postade denna tråd. Enklare ändå (åtminstone i ett senare skede) är att du skapar ett bootbart installationsmedium och startar datorn med detta. Då finns alla verktyg tillhands plus själva operativsystemet. Säkrare och hållbart. Se länk nedan: https://support.apple.com/sv-se/HT201372
 17. 1 poäng
  Tack så mycket för svar! Anade att det var så. Tusen tack igen! Mvh
 18. 1 poäng
  Bor man på landet finns det bara ett gym på rimligt avstånd.
 19. 1 poäng
  Jag vill minnas det.
 20. 1 poäng
 21. 1 poäng
  Tack för tipset. Jag följer dock sjukgymnastens råd. Vågar inte annat...
 22. 1 poäng
  Skall inte hulken ha en trasig och för liten t-tröja?
 23. 1 poäng
  Ta en t-tröja i storlek Medium. Det funkar lika bra som en glansig tajt topp
 24. 1 poäng
  Jag har svarta tajts men vanlig tshirt. En tajt topp skulle accentuera kalaskulan och det har jag ingen lust med. Jag är fåfäng!
 25. 1 poäng
  Nej, det är ännu äldre. GIF kom 1987. Om man med internet menar WWW, och det gör du väl?
 26. 1 poäng
  Nu är det skidskytte!
 27. 1 poäng
  Nej du måste göra det via den oranga ikonen "Dator(?)" på AppleTVn om du inte använder Apple Music eller iTunes Match. Sen har jag för mig om att man var tvungen att ha iTunes öppet på den datorn man ville strömma musiken ifrån.
 28. 1 poäng
  Den datorn är inte riktad till vanliga konsumenter (förutom miljonärer). Den kommer att användas främst där enorma beräkningar och stora mängder data ska hanteras. Den lär bli mycket eftertraktad inom forskningen, astronomi, fysik, kemi, biologi, matematik. Stora företag i allmänhet, musikbranchen etc etc. Inget för mig, inget för mikaellq. När mikaellq väl köpt en ny Mac så kommer den säkert slå e-snobbens PC med hästlängder.
 29. 1 poäng
  Telly82, jag tror jag resonerat mig fram till svaret på mitt tillkortakommande och varför ingen trasig disk syns. Problemet var mer omfattande än jag beskrev. I själva verket hade jag lyckats skada även TM, så den version av "nya" backuper jag letat i innehåller självklart ingen disk från tidigare backuper. Ursäkta om jag tagit upp din tid i onödan. Tack i alla fall för visat intresse./Tommy
 30. 1 poäng
  Jag är för effektiva redskap. Men inte dum. Varför bränna pengar i onödan även om jag har råd? Obegripligt.
 31. 1 poäng
  Installera om Mac OS X. Safari är djupt integrerat med systemet. Ta backup först.
 32. 1 poäng
  Sjukbiträdet går runt bland sjukhuspatienterna på morgonen. - God morgon herr Persson. Er hosta låter mycket bättre idag. - Det borde den göra. Jag har övat hela natten.
 33. 1 poäng
  Alla seriösa professionella användare av den kalibern har väl minst två och troligen tre bildskärmar kopplade till datorn. Det blir knappt 250 KKR för bildskärmar att koppla till datorn för knappt 600 KKR. Kunderna finns säkert, men det är inte fråga om en massmarknadsprodukt. Ännu. Historien visar väl att sådana här ”överdrivna” produkter ändå blir omkörda prestandamässigt av en ”netonnet gamingdator” om fem år och om tio år är det ingen som begriper varför den där långsamma burken orsakade sådan uppståndelse, även om den fortfarande lär vara användbar för surf, mail och andra lättare uppgifter...
 34. 1 poäng
  Nej 5C stannade på iOS 10.3.3
 35. 1 poäng
 36. 1 poäng
  De har tydligen ändrat abonnemangen igen, jag har 500 för 499kr/mån, men det finns inte kvar se bild. Så när mitt abonnemang går ut skickas jag automatiskt upp ett snäpp utan förvarning, så har det alltid varit. Så när den dagen kommer blir det påslag, eller om jag väljer 300 och betalar samma pris som för 500.
 37. 1 poäng
  Ps. Jag hade fått ett sms från comhem istället för mail.
 38. 1 poäng
  Du är löjligt envis. Det är inte så. Jag har ComHem, om internet är nere pga problem hos comhem, fungera Wi-Fi ändå. tre sidor med nonsens.
 39. 1 poäng
  Ja, och det förefaller mycket lättare att genomföra A om man först gör O. Ryssland har väl intagit/besatt delar av Ukraina? Tillägg: Vad gäller så är frågan vem som bestämmer att det har införlivats. Räcker det att R säger att Östra U är R och att Rs lagar ska gälla där? Eller måste Apple först godkänna det?
 40. 1 poäng
  Glöm inte detta heller @mikaellq! (Jag har installerat båda utan problem)
 41. 1 poäng
 42. 1 poäng
  Grattis till ett väl utfört värv!
 43. 1 poäng
  Det finns bara åker. Ibland bygger vi hus på åkrarna, men att leva i fullåkerbygd betyder just att det är fullåker.
 44. 1 poäng
  Demokrati fungerar tyvärr inte så bra som det är tänkt. Jag antar att det handlar mycket om den enskildes ego och saknad av insikt och kunskap om vad de politiska partierna egentligen står för bakom alla löften osv. Samtidigt kan politikerna inte hålla sina egna löften, I dessa skeden uppstår förvirring och okunskap, och människor, flockdjur som vi är följer då med strömmen utan att tänka själva och slutar bry sig. Då är det lätt att indoktrineras av en sån som Åkesson, han talar på ett enkelt, rakt sätt som folk förstår, han talar utan prestige, hans framtoning som en vanlig Svensson gör att många följer honom som 🐑 även folk av utländsk härkomst. Därför växer SD, och de flesta har nu totalt glömt att partiets rötter är ifrån vit makt-rörelsen, och verkar inte förstå att det finns en dold agenda bakom Åkesson och SD:s politik. Jag vill påstå att SD inte står för riktig demokrati även om det låter så. I grund och botten är de ett parti som står för rasism, klasskillnader, alla människor saknar lika värde, samt otrygghet. Jag önskar det fanns mer medmänsklighet och solidaritet i denna ruttna värld.
 45. 1 poäng
  Asfalterar ni trädgårdar och parker för att underlätta?
 46. 1 poäng
  ¨Bättre kylning ger helt enkelt mer utrymme åt datorns komponenter att arbeta lite hårdare.¨ Alltså var föregångaren felkonstruerad.
 47. 1 poäng
 48. 1 poäng
  Jag misstänker att kompisen har sitt Apple ID eller e-post markerad för iMessage när kompisen har skickat till dig (kanske det är skickat från en iPad?) och när du svarar i den tråden så vill den därför skicka till den adressen, vilket bara går med iMessage och därför ber den dig att aktivera iMessage. När du skriver numret så hoppar den in i den tråden för samma kontakt i Kontakter. Prova med att radera tråden med kompisen så att du inte hakar på något tidigare meddelande eller inställning utan börjar helt nytt.
 49. 0 poäng
  Vad gäller FB så blev jag hackad en gång. Skickade bildbevis och beskrivning men de gjorde ingenting. Mannen ifråga använde mitt konto, hade min avatar kvar, tog bort vänner osv. Det jag fick göra var att köra en massa procedurer med glömt lösenordet, men då hade han hackat min mail som var relaterat till mitt FB konto, där hade han sedan tagit över mitt XBOX live konto och spelade på min profil. Jag löste det på något sätt via Microsoft med originalutskriften av emailkontot, en massa säkerhetsfrågor. Till slut kom jag in på mailen och fick ändrat lösenord och ställde in tvåstegsverifiering. Då kunde jag lösa det med XBOX-kontot. Sen fick jag köra recover på FB med nya lösenordet. Kom in, fixade säkerheten där också. Killen visade sig ha 5 olika FB-profiler, fick tag i hans telefonnr tom. Anmälde till FB igen men de gjorde inget. Så det blev till att blocka alla hans profiler. Tog två veckor med den härvan.
 50. 0 poäng
  Uppe och hostat halva natten. Sov sådär fram till tre då hostan tvingade upp mig. Kikat på dokumentärer och druckit honungsvatten på småtimmarna. Något seeeegt.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...