Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-02-14 på alla områden

 1. 4 poäng
  Jag anmälde Svenska Postkodlotteriet till Konsumentverket för lite sedan. Inte enbart för att jag blivit en gnällig pensionär, utan för att jag inte spelar. Alls. Det går inte att locka mig till spel. Alls. Jag köper inte "ens" trisslotter i affären. Så, jag registrerade mig på spelpaus för ett drygt år sedan, löpande, vilket skall förbjuda spelföretag att skicka direktreklam till mig. Lysande idé. Om inte annat sparar det på miljön. Det enda företag som bryter mot detta förbud mot adresserad direktreklam är Svenska Postkodlotteriet. Skurkar och banditer. Att jag inte har ett "problemspelande" är inget de (eller något annat spelföretag) vet om, eller skall bry sig om. Så, det blev en anmälan på Konsumentverket. Får de en näsbränna är det bra. Förmodligen händer ingenting, så jag kommer att fortsätta anmäla varje gång jag får adresserad direktreklam från dem. Jag röker inte heller. Det verkar oerhört dumt att elda upp pengar på det sättet.
 2. 3 poäng
  Varit på "Vårat fik" i Lammhult och fikat: Semla med julmust. Sedan På spåret på Svt Play. Svåra frågor idag (igår).
 3. 2 poäng
  I år, som så många andra år, bryter SMHIs årstidsdefinition samman i sydligaste delen av landet och höst övergår direkt i vår utan mellanliggande vinter. Det är inte helt ovanligt i Skåne, men sällsynt i resten av landet. Här har vi redan lövsprickning på utvalda träd/buskar. Det som är mer unikt i år är att vi inte haft ett enda snöfall, inte en enda snöflinga denna vinter som inte blev. Däremot, om den mängd regn vi fått i stället hade fallit som snö så hade vi väl förmodligen haft ett snötäcke på upp emot tio meters tjocklek...
 4. 2 poäng
  Så går det när de andra partierna bara avvisar de politiska frågor som har lett fram till detta. Det har blivit så in absurdum att vad än Sverigedemokraterna sätter på agendan så måste det bemötas som att det är vansinnigt och att man måste göra precis tvärtom. Det fungerar givetvis inte. (Argumentet att det skulle vara fel på partiet och deras väljare fungerar givetvis inte heller i en demokrati).
 5. 2 poäng
  Quick var så unik att det verkade som om alla inblandade såg chansen att göra sitt livs karriär. Alla ville fälla honom eftersom det var det bästa för alla och gav mest kling i kassan och högsta möjliga status/maktposition. -Kvast gick från länsåklagare till överåklagare. -Gubbröran fick stora journalistpriset -Psykiatikern fick sina teser verifierade = guld i forskarvärlden -Quicks advokat fick enorma inkomster och status av den största massmördaren i sveriges moderna historia. -Utredarna status av att ha fällt sveriges genom tiderna värsta massmördare
 6. 2 poäng
  Hon är inte så jättefeminin, mera åt en rak höger om man inte lyder.
 7. 2 poäng
  Jag kör också VPN när jag är ute o seglar. ☠️😉
 8. 2 poäng
  Ser det där ut som kardio? Sluta nu. Du försöker motbevisa gängse kunskaper angående träning. Ta moppen och åk ut och ragga fruntimmer istället.
 9. 2 poäng
  Jag tränar på gymmet fyra dagar i veckan, 1,5 timmar var gång, och har gjort det i ett par månader nu, en kombination av löpband, maskiner och frivikt. Det är helt okej att köra musklerna trötta, men jag har en bit kvar tills jag kommer upp på samma nivå som jag hade när jag var 20
 10. 2 poäng
  Det var ett fantastiskt solsken igår. Första dagen i år som solfångarna levererade till akumulatortanken. Visserligen bara 3 kWh men ändå!
 11. 1 poäng
  Jag och sonen har planerat Greklandsresa idag. Bland annat tittat på YouTube. Hit ska vi: 😋
 12. 1 poäng
  Jag försöker undvika jeremiader också...
 13. 1 poäng
  Jag var tvungen att slå upp ordet. Jag skulle vilja kalla det "reflektioner" (över samhället) i stället.
 14. 1 poäng
 15. 1 poäng
  https://www.nvidia.com/sv-se/geforce-now/
 16. 1 poäng
  Intressant, även utifrån perspektivet att min huvuddator kör Linux. Tack för tips.
 17. 1 poäng
  Leif Johnson från Macworlds.com förklarar hur man kör spel från en mac från 2012
 18. 1 poäng
  Tja.... Om man ser det ur en annan synvinkel så blir det lättare. Quick hade en dold anledning att bli inlåst. Mera erkännanden desto längre i fängelsets skydd. Han kan ha helt enkelt fruktat för sitt liv. Han hade grava psykiska problem som "bättrade på" inbillningarna. I kombination av att åklagare Kvast ville göra karriär, psykiatikern jobbade med suspekta metoder, polisens utredare och megafonen på DalaDemokraten, GubbJan Stigson, lät sig totalt duperas av honom. Varav den sistnämnde fick journalistpriset för att i stort sett totalt frångått den undersökande journalistiken. Stigson verkade bli besatt av att Quick talade sanning och ville bevisa det oavsett vad verkligheten kastade upp i hans knä. Som en prima ballerina fick Quick sitt bekräftelsebehov mött i kubik. Som den store skådespelartalang han är ( enligt somliga med personkännedom ) bidrog han till katastrofen. Den perfekta stormen.
 19. 1 poäng
  En förklaring är att många ansvariga gjorde sig både namn och karriär på detta. Claes Borgström tjänade många miljoner. Så svaret är väl status, prestige och pengar. Kanske sex, också, men det vet jag ingenting om. Det var inte tänkt att journalisterna skulle gräva alltför djupt i detta. Fortfarande har de ansvariga egentligen aldrig ställts till svars annat än i medierna. Exempelvis SÅC får fortfarande utbilda studenter i rättspsykologi. Han borde inte släppas i närheten av dem. Här handlar det om personer på höga poster som går fria från det mesta.
 20. 1 poäng
  Ja just det, SETI@home har jag inte deltagit i på länge. Det kan den ju stå och tugga på i ett hörn utan att störa någon Tack för tipset!
 21. 1 poäng
  Du kan låna ut den virtuellt för välgörande ändamål. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_distributed_computing_projects
 22. 1 poäng
  Ska försöka få tag på en iPhone 7 Plus eventuellt pga bättre kamera vid svagt ljus, men nu tillåter inte min ekonomi det. Avskyr höga skärmar, 5,5” är perfekt. Nej jag vill inte ha något större än den jag har. Androiden är på 6.3” och är ett riktigt åbäke, som att bära på en surfplatta. När en telefon passerat 6” är det ingen telefon längre utan en surfplatta. Tycker riktigt bra om min 5C som är på 4”. Den passar i alla fickor och den går fint i träningsbyxorna när jag är på gymmet. Kanske skaffar en SE eventuellt då iOS 10.3.3 snart är för gammalt för bankID.
 23. 1 poäng
  Gissa vilken gatuadress Didriksons har! Prognosgatan...
 24. 1 poäng
  Jag tolkar det som att jag bor ganska bra men även sydöstra Sverige nära Kalmar och Öland, samt runt den stora sjön Vättern. Om jag blivit allergisk mot skvalandet hade mitt gamla boende i Östergötland (universitetstiden) blivit attraktivt igen. Men som sagt ganska bra här i Falköping.
 25. 1 poäng
  Tja, en egen ö i Söderhavet? Mer realistiskt blir det väl Sydsverige någonstans. Kalmar-, Mariestad- och Vadstenatrakterna ser väldigt attraktiva ut, nederbördsmässigt sett.
 26. 1 poäng
 27. 1 poäng
 28. 1 poäng
  Varför vill du ha ett AV-program?
 29. 1 poäng
  Du är välkommen att göra vad du vill och blanda kors och tvärs. Om du vet vad du gör. För de flesta användare är det viktigt att skilja backuperna åt för att nå tillfredsställande säkerhet. Som ordspråket säger: -Det som inte finns på tre ställen finns inte. Du vet bara inte om det än.....
 30. 1 poäng
  Nu har man lärt sig något nytt Har sällan haft Time Machine och Superduper på samma hårddisk, men en gång blev det så.. och den har hängt med länge Nu när jag uppgraderat till Catalina är det inte möjligt längre , tack vare APFS... Tycker dock att det är märkligt att det fungerade under Mojave. Kanske inte så viktig erfarenhet, då jag har många flera backuper med bara TmeMachine och andra med bara SuperDuper.. Gick inte att konvertera tll APFS vill jag tllägga
 31. 1 poäng
  Förutom den sista som är citat från SVT
 32. 1 poäng
  Det var faktiskt också min reaktion på utställningen i Norrköping. En tanke är att propagandan kommer att öka ju närmare valet 2022 vi kommer. Det är viktigt att veta att SD är nazister! National-socialister alltså. Nationalistiska socialister...
 33. 1 poäng
  Men det kanske tog 45 ljusår att åka dit.
 34. 1 poäng
  Våren börjar den 15 februari retroaktivt efter det att det har rått vårtemperatur 7 dygn i följd. Det är mycket sannolikt att så blir fallet för hela södra Sverige i år!
 35. 1 poäng
  Jag ska säga upp Boxer. Frun ska skaffa Boxer. Då går vi från ca 300:- till 99:- i månaden. Boxer har ett erbjudande på Flex 8 viket innebär att man får välja 8 kanaler i deras utbud. Men eftersom jag har Boxer får jag inte del av erbjudandet....Vi har haft Boxer Mix med en hel drös kanaler, men över tid så märker jag att vi tittar på ganska få kanaler. Mina favvo är Discovery, History, National geographic och BBC Brit. Gillar Brit. De är knäppare än svenskar!
 36. 1 poäng
  Herregud vad dumt av mig att inte fatta det, haha. Men tack!
 37. 1 poäng
  Det räknas inte. Du måste upp till 88888. Skojar bara. Grattis.
 38. 1 poäng
  Bara å checka av WebRtC, DNS-leak å lite annat då å då så seglar man i lugna farvatten
 39. 1 poäng
  Dags för lite 😋 smaskens här
 40. 1 poäng
  Precis, eller SMASKENS!
 41. 1 poäng
  Stina Nilsson avslutar säsongen
 42. 1 poäng
  ...så då är jag starkare än dig!?
 43. 1 poäng
  Jag funderar i stället på någon lur i tretusenkronorsklassen. Det finns en hel del att välja mellan i det segmentet. Att lägga runt niotusen för en lur (oavsett Apple eller Samsung) känns lite onödigt.
 44. 1 poäng
  iTunes är väl bytt till Music nu i Catalina. Men i princip samma sak är det. Testade precis att importera en CD till Music på datorn. Musiken ser jag i iMovie och kan spela där. Apple support är väldigt hjälpsam både via telefon och chat.
 45. 1 poäng
  Överraskar mig själv genom att gå och rycka i hantlarna jag har de sista veckorna. Jag har gjort mycket enkla grundövningar med ganska lätta hantlar på 10 kg. Jag har hållit på i två, tre, fem minuter bara för att det var roligt. Men inte mer för att hålla det hela på stången. Haha. Träning var en del av stressen förr men dit vill jag inte igen. I och med min höga ålder måste jag träna annorlunda än förr och framförallt hitta tillbaka till lusten att träna. Har inte rört högen på ett antal år....
 46. 1 poäng
  Då får du väl kontakta din operatör och be och få det numret igen, eller meddela Apple ditt nya telefonnummer.
 47. 0 poäng
  Är ditt bankgiro nr. xxxxxx tomt nu? 😁
 48. 0 poäng
  Avdelningen svart humor.
 49. 0 poäng
  Tack för svar! Jag ska göra som du föreslår inom kort och återkommer. Just nu kör jag Apple Hardware Test och den tar uppenbarligen lång tid. Vill inte avbryta. Hälsningar Magnus
 50. 0 poäng
  skidskytte jaktstart damer 1. 🇮🇹 2. 🇩🇪 3. 🇳🇴 4. 🇸🇪 Hanna Öberg
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...