Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-22 på alla områden

 1. 2 poäng
  Borde vi inte "Nita" denna tråden under Mac OS?
 2. 1 poäng
  Håller Cologna på än? Starkt.
 3. 1 poäng
  Såg fel i hastigheten igår, 19.00 var det ju, men då var det i alla fall ingen som kom för sent till tvn. Idag är det i alla fall 14.00 som gäller för damerna i SVT1. Har dubbelkollat och är det inte rätt så har både tv-tidningen och gårdagens kommentator fel. Det som kan ställa till det för damerna är väl att de har lite press på sig om det ska bli historia, med två lag i final eller hur det nu var. Återstår att se hur mycket av det som sitter i huvudet.
 4. 1 poäng
  Bra Tor Åge att du tog upp detta ämne! Själv har jag inte uppgraderat till Catalina, och heller inte flyttat mina bilder från iPhoto till Bilder, men nu är det gjort. (Tack Alix) Använder visserligen inte Bilder heller numera, utan låter Bildinsamling hämta mina bilder och lägga i månadsmappar jag själv skapat.
 5. 1 poäng
  Velsignet være deg og hele forumet! Det gikk som du sa. Men de kom hulter til bulter, så det blir et styr å legge dem i riktige mapper /album. Men tusen takk Alix!
 6. 1 poäng
  Om du inte ska behålla din SE så pm
 7. 1 poäng
  En detalj som retat mig i många, och nu har en fjortonårig tje j varit klurigare än vad jag är
 8. 1 poäng
  vinner de i semin finns guldchansen kvar fortfarande nu var gruppspelet klart
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...