Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-09-29 på alla områden

 1. 2 poäng
  Quark Xpress finns fortfarande, och till både Mac och Windows. Quark lever kvar, även om de har hamnat i skymundan i Sverige. Utomlands är de stora framförallt hos stora publicister, typ bokförlag och liknande. I Sverige har Adobe närmast en total marknadsdominans.
 2. 1 poäng
  Därför att jag har en bärbar dator som jag ska installera Windows på och sälja. Folk betalar mer för Windows, vad ska man göra åt det? Om jag inte säljer den så supportar jag med hjälp av den, jag har barn och släktingar som litar på min support.
 3. 1 poäng
  Idag svär jag över krånglande skapelse av USB-sticka för Windows 10. Filen Install.wim är nämligen större än 4 GB och därför funkar inga tidigare guider/program, och den ämnade datorn vill inte vara med heller. Gissar att den har vuxit ur guiderna (MS-DOS tar bara 4 GB som mest). WINDOWS!!!!
 4. 1 poäng
  Ett Facebookinlägg och en kopia av det på Twitter har börjat spridas viralt, där en person helt grundlöst påstår att widgetar i IOS 14 är tangentloggare.Läs hela artikeln här
 5. 1 poäng
 6. 1 poäng
  Att offentligt berätta att "Jag tog steget till Windows" skulle man kunna definiera som att man gick in i garderoben....?
 7. 0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...