Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-02-21 på alla områden

 1. 3 poäng
  Haft en massa strul med bredbandet via fiber. Var nere hos Teliabutiken och frågade när koderna kommer till det TV-paket jag beställt, skulle varit igång igår. Killen i butiken kunde inte hjälpa mig, utan han skulle kontakta en som skulle ringa upp mig på en tid jag fick. Nåväl, blev uppringd på hemvägen och tydligen hade det hängt upp sig nånstans, han skulle mejla och SMS:a över koderna. De kom efter några minuter i min telefon Väl hemma var allt klart, skulle bara sätta i batterier i fjärrkontroll och ansluta digitalboxen, en liten rund dosa.. Starta TV och box, inget hände kom upp en vit skärm med boxens varunamn..inga fält för koder osv.. Kollade på bredbandsswitch jag har på väggen, en orange lampa blinkade..borde vara grön..va fan nu då... Kollade att kabeln satt rätt intryckt..jo då.. startar om switchen, nu lyser inte den gröna lampan som visar att min router Time Capsule var igång, (trots att lampan på den lyser grön) Nu hade jag plötsligt inget bredband och ingen TV via fiber (parabolen är igång än så länge) Ringer min bredbandsoperatör och förklarar att jag inget bredband har..han säger nåt om att alla IP-adresserna är upptagna och att om jag stänger av bredbandswitchen så skulle jag tilldelas nya adresser 13:10 (kl var 12:45) Stänger av allt, kopplar bort alla kablar, väntar till 13:15 och startar om... inget händer, felet kvarstår.. Sätter mig och läser det meddelande som stadsnätsoperatören skickat mig där de bekräftar att jag beställt Telia TV och att jag skall ansluta Telias digitalbox till det gröna eller blå uttaget på min bredbandsswitch... Jag hade ju stoppat in den i det gula, enligt den installationsmanual jag fått av Link to Link som satte upp switchen, och det hade jag memorerat noga och den texten har jag haft i skallen dryga året jag haft fiber...när jag ska ha in TV via fiber så är det via det gula uttaget.. Ringer nu igen till men bredbandleverantör uppe i Norrland och förklarar vad jag gjort och som tydligen sänkte mitt min fiberlina... Han ringer i sin tur till stadsnätet som skickar ut fibersignalen... sen dröjer det inte så länge att lamporna på min switch och den gröna lampan tänds på Time Capsulen.. Sen var det bara att starta TV:n och knappa in alla siffror som krävdes... Nu funkar allt, fan vad stressad man blir om inte lampan på routern lyser grön
 2. 2 poäng
  Det är väl då så att folk utanför Sverige inte riktigt har anammat denna förbrödrande, förlåt, försystrande, förlåt, förhenande idé.
 3. 1 poäng
  Jag såg ”nyheten” i flera medier. Den där har Borås stad betalat för, på något sätt. Det började som länken heter (vilket är fel). En del ändrade rubriken (som HD). Torup har alltid varit en regnigare plats, inget nytt. Lyckad luring av boråsarna.
 4. 1 poäng
 5. 1 poäng
  Jo, det känns bra att ha gått i pension... https://www.hd.se/2020-02-20/valdsam-man-gick-barsark-pa-kontor
 6. 1 poäng
  Hej! Åh, vad glad jag blir för att ni svarar. Tack! Kom just på att jag fick hjälp igår att installera en skrivare. Det måste vara den. gud, vad skönt. Jag trodde ett tag att jag hade fått in en spion i datorn :)
 7. 1 poäng
  Hej och välkommen hit. Det var rent ut sagt urbota dumt att inte försäkra sig med en backup innan du gick till handling. Vi kan inte hjälpa dig annat än att säga att du bör vända dig till en Applebutik och be om hjälp.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...