Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-10-26 på alla områden

 1. 6 poäng
  Firar att vi varit gifta i 58 år, gå på restaurang skippar vi..
 2. 5 poäng
 3. 4 poäng
  Den där kommentaren visar bara hur inskränkt (ev. Apple-fanatisk/världsfrånvänd/eller bara allmänt dum/obildad)du är tyvärr. Det finns situationer där den programvara som krävs inte finns för Mac och inget alternativ finns att erbjuda.
 4. 4 poäng
  Hoppas jag får min på fredag 😁
 5. 4 poäng
  Tror att fjärilen jag såg idag var ett "tecken" på att jag skulle ha tur. När jag var klar hos frissan gick jag tvärs över gatan och till den tandläkarmottagning vi har. Anledningen till besöket var att det redan för ett halvår sedan, en lagning mellan framtänderna gick i sönder när jag satte tänderna i en nektarin som hade större kärna än vad jag förväntat mig, så det krasade till och jag kände att något lossnade från tänderna. Tungan bekräftade att det hänt något 🙂 Naturligtvis hörde jag av mig till tandläkarn redan då, men fick beskedet om att de var nya restriktioner för 70-plussare, så jag fick inte komma. De skulle meddela när jag kunde komma, och det har varit knäpp tyst därifrån sen dess. Igår kväll när jag borstade tändena, och använde mellanrumsborsten, kände jag att det lossnade en lite bit till, nån millimeter drygt i diameter.. faan... Så jag knallade in och sa att jag börjar bli "orolig" vill ju inte mista en framtand 😃 Så allvarligt kanske det inte är, men tungan är ju där och känner av ideligen, vare sig jag vill eller inte. Klockan var c.a 13..och sköterskan i receptionen sa..kan du komma kl 15 idag. Hoppsan, visst kunde jag det, så hem en stund och sen dit, tandläkarn fixa det på 20 minuter, det är ju plast och UV-ljus nu för tiden, . Tandläkarn sa att ju äldre man blir så ökar risken för att gamla lagningar lossnar, så det hade nog hänt även om jag inte bitit i en nektarinkärna. 480 spänn var det värt att slippa ha tungan rännandes på insidan framtänderna 😃
 6. 4 poäng
  Positiva nyheter! Dottern är negativ! ( Postade i fel ämne i glädjeyran.... )
 7. 4 poäng
  Idag ska jag byta telefon! Jag ska byta från iPhone SE till............. iPhone SE! ... Min SE glappar i laddkontakten så jag kan inte använda den längre. Kollade på nätet och det är inte dyrt att byta den själv. Men efter att ha kollat iFixit så inser jag att jag klarar inte det. Jag kommer att ha sönder många saker innan jag är färdig. Det är ett jobb för den som är van med mikroskop eller fint broderi. Det ger mig bara bryderi. ... Så vi dammade av frugans SE som jag ska migrera till i eftermiddag när den är fulladdad och återställd. 0 kr!
 8. 4 poäng
  Inte jag. Jag tycker att vi redan har för många betydelseförändrade engelska låneord. Och "höna" passar ju inte i sammanhanget.
 9. 3 poäng
  Fått igång en ny iMac (2019) till rimligt pris. Just fått senaste macOS intallerat. Mycket nöjd med maskinen och mig själv. 😁 (skärmdumpen blev 20Mb)
 10. 3 poäng
  Stjärngossarna 2020
 11. 3 poäng
  Du påminner om en frikyrklig predikant, med alla sinnen ut mot omvärlden helt avstängda.
 12. 3 poäng
  För en del år sedan hade min dåvarande arbetsgivare kunder i London. De som arbetade där gick på puben på lunchen och tog med mig. Flera av dem åt inget, utan drack "bara" två pints med Bitter till lunch.
 13. 3 poäng
  Fel svar. Du skulle svarat: -För att jag kan!
 14. 3 poäng
  Spegel, spegel på väggen där säg mig kan det vara en MacBook Air.
 15. 3 poäng
  Lita på att jag ska rocka fett Om Tomten ger mig en Mac med M...
 16. 3 poäng
  But it would have been a blast if they did!
 17. 3 poäng
  Har du också skaffat en stegräknare? Nej, jag börjar lite mjukt, det är en rörelsedetektor...
 18. 3 poäng
  Var hos frissan idag.. Satte mig i stolen, tjejen satte på mig förklädet och vek upp skjortkragen.. Upp flög en stor fjäril som sökt vintervila under kragen, gissa om tjejen hoppa till Hon blev inte rädd för hon tog fram kameran och filmade den mot det icke öppningsbara fönstret. Jag fick dock stiga ur stolen och ta hand om den och släppa ut den i det fria, +11° ute Påfågelöga var det
 19. 3 poäng
  Det är inte enbart själva körningen jag tänker på. Det är känslan av att vara en del av världen, kunna påverka och styra sitt liv. Att vara en producent och inte bara en konsument. En bil som många kan lära sig att förstå hur allt hänger ihop och därmed laga och fixa med ger en känsla av makt över sin tillvaro. En bil du inte kan göra något med själv utan specialutrustning och specialkunskaper ger motsvarande känsla av maktlöshet. Utöver det finns en viktig aspekt när det gäller hållbarhet och miljö. Det borde finnas en lag som sa ungefär att om det går att laga ett kylskåp själv så är det inte tillåtet att sälja kylskåp som inte går att laga. Tillverkaren ska vara skyldig att underlätta reparation och att tillhandahålla reservdelar. Det fungerar inte att fortsätta som nu, oavsett vad konsumisterna tycker. Det finns bara ett klot och vi har att förhålla oss till de resurser som finns på det.
 20. 3 poäng
  Det är ju Apples problem om man vill svamla hur bra M1 är. Men när hände det senast att en Macdator ( Air i detta fallet ) blev 360% kraftfullare från en modell till nästa? Då talar vi ändå om basic M1. Vi har inte sett prestanda-M1 än som borde komma i MacPro och MacBook Pro 16". Samt att detta är Apples första försök med egen processor i datorer. Inte illa för att vara i första klass....
 21. 3 poäng
  Hur menar du? M1 är 25 % snabbare på single core tasks än den tidigare snabbaste mac'en (på single core tasks).
 22. 3 poäng
 23. 3 poäng
  Nä - hemma i Nässjö. Men man kan väl säga morrn morrn ändå? Hinner inte önska god morgon innan jag åker till jobbet 6:10......
 24. 3 poäng
  Min iPhone SE nummer två går som tåget igen. Å jag som tänkte köpa en ny..... sicket elände.
 25. 3 poäng
 26. 3 poäng
  Plung! sa telefonen och vaknade!! Kan den ha försökt att uppgradera sig automatiskt och kört batteriet i botten? Har fortfarande 14.1
 27. 3 poäng
  Gömt och redigerat bort kränkande inlägg. Axelman moderator
 28. 3 poäng
  Köpte lös vinterdäcken från min förra leasingbil för att ha till min nya. Men är inte så förtjust i däcken. De är lite för breda och liksom gör att bilen flyter lite ovanpå snö och slask. Köpte loss dem för 1,500:- när jag bytte i fjol och sålde dem i dag för 3,600:- Så mina nya vinterdäck blev med ens en hel del billigare!
 29. 3 poäng
 30. 3 poäng
  Tänk att det ska vara så svårt att släppa taget på att allt måste ändras för ändrandets skull! De flesta av Apples datorer har en tidlös ikonisk design. Det gör att en "gammal" ( allt är relativt i datorbranchen ) Mac inte uppfattas som gammal. Jag måste inte byta för att känna mig i fas med nuet eller få mina arbetskamrater/vänner/familj/andra dumskallar att se att jag har det nyaste!!
 31. 3 poäng
  Grattis @Stereotypen ditt bidrag vann
 32. 3 poäng
  - Dra i snöret - dra i snöret - DRA I SNÖRET!!!
 33. 3 poäng
  Å frun testade negativt igen...
 34. 3 poäng
  Grattis @Axelman ditt bidrag vann!
 35. 3 poäng
 36. 3 poäng
 37. 3 poäng
  Grattis @Stereotypen ditt bidrag vann
 38. 3 poäng
  Mina nya vinterdäck kommer i morgon, köpta online. Men jag gav de lokala handlarna en chans och tom åkte till dem för att visa intresse. Men de var så mycket dyrare att jag inte kunde välja dem. Jag ville ha nya lättmetallfälgar och märkesdäck av en av de största tillverkarna. En större firma i stan ville ha drygt 12.000:-. Eftersom jag är kund hos VW for jag dit till den lokala handlaren som har däckavdelning och de ville ha 3,000:- per däck utan fälg! Dvs 12,000:- för bara däcken! ... Så det blev näthandel och 7,980:-. Jag har inte råd att ge bort 4,000:-.
 39. 3 poäng
  Det där tror jag inte på!
 40. 3 poäng
  Grattis @Alix och @Telly82 !
 41. 2 poäng
  De kan ju hålla kaffet varmt medan man surfar.
 42. 2 poäng
 43. 2 poäng
  M4 sägs rymmas i en datormus. Den lilla värmen som utvecklas blir alldeles lagom en ruggig vinterdag med frusna fingrar.
 44. 2 poäng
  Räknas öl som mat? Då var det lugnt 😁
 45. 2 poäng
  Stort och varmt tack till er som bidragit med kloka råd. Jag är glad att jag vågade mig på att posta här i forumet. Det var ju bara trevliga människor här 😎 Det får nog bli en iMac 27 före jul här. Har några kroniska sjukdomar som gör att jag inte vet vad jag är i för skick om några år, ja det vet väl ingen egentligen, så lika bra att tuta och köra! Och det kan bli perfekt att ha en ny monstermaskin att grotta ner sig i för att slippa tänka på pandemier och annat elände.
 46. 2 poäng
  Det är inte tillämpligt eftersom det är Amazon som har meddelat mig att Postnord har skickat tillbaka paketet till Amazon. Det märkliga är att Amazon menar att jag ändå ska kontakta Postnord för att få ordning på det. Det tyckte kundtjänstmedarbetaren själv inte var rimligt. Denne skulle ringa upp, men nådde kanske inte fram då jag satt i telefon kring lunch. Jag mejlade så vi får väl se vad svaret blir. En tvist i historien är att jag kan inte häva köpet förrän den 21 november, därför att det är då Amazon menar att paketet inte längre kan nå mig via Postnord. Att de har meddelat mig att det är återsänt till dem spelade tydligen ingen roll, de måste vänta i alla fall. The computer says no... Jag handlar inte av dem igen.
 47. 2 poäng
  Morrn morrn!!
 48. 2 poäng
  Det är du som gnäller på Apple hela tiden. Det här är ett forum för Apple-fans, inte Apple-belackare. Jag är MYCKET nöjd med mina Apple-prylar och kommer hit därför att delad glädje är dubbel glädje. Så vänligen bespara oss dessa negativiteter och bli en i gänget istället. Mycket roligare!
 49. 2 poäng
  Min är klar sedan fem minuter. Ser bra ut med de nya bakgrunderna!
 50. 2 poäng
  ...och så kommer det enhörningar fram ur molnen och äter sockervadd från träden, medan älvor spelar harpa.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...