Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

 1. Axelman

  Axelman

  Moderator


  • Poäng

   118

  • Antal inlägg

   60 286


 2. Alix

  Alix

  Medlem


  • Poäng

   88

  • Antal inlägg

   71 068


 3. Telly82

  Telly82

  Medlem


  • Poäng

   53

  • Antal inlägg

   33 209


 4. DittDatt

  DittDatt

  Medlem


  • Poäng

   39

  • Antal inlägg

   329Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-07-04 på alla områden

 1. 5 poäng
  Ett barnbarn fyller 2 år!
 2. 4 poäng
  Handlade på "Stora Coop" idag. En liten bit innanför ingången stod ett bord där de sålda bland annat röda blockljus och röda servetter. Då tänkte jag: "Åh nej, inte ska de väl börja med julsaker redan?" Sedan såg jag en skylt en liten bit bort: "Allt för kräftskivan". (Till mitt försvar vill jag säga att jag aldrig går på kräftskiva. )
 3. 3 poäng
  Bilder Augusti
 4. 3 poäng
  Fick pappas radio som jag är ”uppväxt” med. Köpt 1964. Fungerar och riktigt bra ljud. Nostalgi utan dess like
 5. 3 poäng
  Med marknadens överlägset bästa processor för mobiler till samma pris som slöa Samsung och sånt så vem vill inte ha POWER!!
 6. 3 poäng
  På vilket sätt skulle detta trams om Trumps fantasivärld vara nåt att vara avundsjuk på? Ingen vuxen människa med sinnena i behåll kan mena detta. Du slänger bara in "Clickbaits"...
 7. 3 poäng
 8. 3 poäng
  Tur du bor så långt härifrån.
 9. 3 poäng
  För övrigt tror jag att tråden kommer att finnas kvar så länge folk dricker kaffe.
 10. 3 poäng
  Ornitologisk dag. En gröngöling landade på vår stenmur! Jag har aldrig sett den här. En bit bort satt en hackspettunge och hade en bra dag. Stenknäcken som frun såg flög när jag skulle fota den. Kul! Att vi såg en hackspettunge är inte så konstigt då vi har ett hackspettbo typ 50 m från huset i en björk. Där har det varit ett himla liv. Ungarna har skrikit nästan dygnet runt: MER MAT!!
 11. 3 poäng
  Håll ner Alt när du drar. https://osxdaily.com/2010/03/25/setting-the-default-column-size-in-mac-os-x-finder-windows/
 12. 3 poäng
  Fick den nya tvättmaskinen på plats igår efter en massa småstrul. Och den fungerar! Ska ni stapla tvätt och tumlare så mitt tips är att kolla så de passar ihop... ... Vi bjöd i underkant på en kökssoffa i trä och fick den! De som bjöd högre strulade, så om vi ville ha den så var det "på stört". Så vi for på stört och fick köpa den billigt. Sen sålde vi vår gamla kökssoffa lite dyrare än vi köpt den för så lite bra affärer är skönt. Så nu har vi nyare bord med fyra stolar ( 200:- ) och en kökssoffa i uterummet som har kostat bokstavligen kaffepengar (500:- - 350:- = 150:- !! ).
 13. 3 poäng
  Har för mig att dioden sitter fastlödd på kamerans strömförsörjning, så den tänds ALLTID när kameran är på. Dvs man kan inte hacka dioden separat.
 14. 3 poäng
  Jag ger dig min morgon...
 15. 3 poäng
  Mindre!? Knappast! Här är en nyligen lanserad spionbild!
 16. 3 poäng
  Hittade en rolig grej med styrplattan. Med den här skruven ställer man in hur "mycket" den klickar när man trycker på den; första bilden är en 2014, andra är en 2015. Mjukvara/hårdvara alltså.
 17. 3 poäng
  Förra veckan stod jag i en kassa och skulle precis betala. Då kom en snubbe och skulle gå in i butiken genom kassan genom att pressa sig förbi mig - uppenbarligen för att slippa gå några extra meter till ingången. När jag förstod att han skulle trycka sig emot mig röt jag i och sa åt honom att backa. Han stannade och stirrade på mig, frågade vad jag menade. Jag pekade på skylten som uppmanar folk att hålla avståndet, varpå han skakade på huvudet som om jag vore knäpp och backade muttrande om "...jävla idioter". Jag har upplevt ett antal liknande situationer och eftersom jag inte är konflikträdd så säger jag till folk. Vissa kvicknar till och kommer på att de slarvade, andra är som idioten i kassan - fattar ingenting och har typ aldrig hört talas om covid19.
 18. 3 poäng
 19. 3 poäng
  En björkmätare. Kan knappt skönjas. Vi hittade den i gräset. Jag lät den krypa upp på min hand och så fick den krypa vidare upp på björkstammen. Där ”sög” den sig fast omgående. Antagligen var den blöt och trött i det kyliga och blåsiga regnvädret. Ett par av oss i naturskyddsföreningen var på ett ställe idag och sådde frön efter markbearbetning. Bland annat backsippa. Naturvård. Glädjande nog hittade vi två grönvita nattvioler. En orkidé.
 20. 2 poäng
  Tar man bort vapnen och de kriminella är problemet löst. Hur svårt kan det vara?
 21. 2 poäng
  Ett påfågelöga landade på mitt balkongräcke i morse. Fotad med Nikon D5200 genom skitigt fönster.
 22. 2 poäng
  Det är enklare att strunta i sådant. Man kan nästan jämföra med om bilar skulle behöva vara bakåtkompatibla vad gäller bränsle. De batteridrivna elbilarna skulle också behöva kunna hantera vätgas, bensin, diesel, gengas osv. Det vore inte tekniskt omöjligt, men inget som någon vill lägga resurser på bara för att du tycker att ångdrift är bra.
 23. 2 poäng
  ja bevare mig för alla dessa annonser på socialmedia tur att man slipper det här
 24. 2 poäng
  Ja, det hoppas jag. Men det är länge dit, det blir många fina dagar före dess! Birgittadagen (Britt) 7 oktober https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/brittsommar-1.1506 Sven
 25. 2 poäng
  Jag skapar lite hetluft då och då men jag ser till att ingen märker nåt......
 26. 2 poäng
  Det var en kompis som tyckte att han bodde så trångt, så jag förslog att han skulle flytta. Då säger en annan kompis direkt: -Den helgen du flyttar är jag upptagen!
 27. 2 poäng
 28. 2 poäng
  Bra att SE är tillbaka. Känner många som köpt en android pga iPhones höga priser. Nu finns det iPhone för de flesta
 29. 2 poäng
  God morgon.
 30. 2 poäng
  I den föreningen är nog sådant meriterande.
 31. 2 poäng
  Jag drömde om en kärnvapenexpolsion förra veckan. Jag hade koll på när och var så jag kollade på klockan och gjorde en "duck and cover" i sista sekunden.
 32. 2 poäng
  Jag bad om sakliga fakta. Inga i denna postning mer än ditt tyckande. Berätta sakligt vad Trump gjort som är bra.
 33. 2 poäng
  Du menade "världens mest exponerade och utskrattade byfåne"?
 34. 2 poäng
  Du menar det av pappas pengar som ännu inte förlorats i dåliga affärer?
 35. 2 poäng
  Sverige har samma problem på det området som på pandemiområdet; man kan tydligen bara dömas för landsförräderi då riket är i krig, och Sverige har, trots alla militära insatser i andra länder de senaste decennierna, inte sysslat med krig på 200 år. Upptäckte för övrigt att man i Sverige kan dömas för olovlig kärnsprängning. Att brottet existerar tolkar jag som att man kan söka tillstånd för (lovliga) kärnsprängningar hos någon myndighet.
 36. 2 poäng
  Ingen jämförelse som jag skulle använda och som är i min mening haltande. Du jämför en pågående kapning med en person som ännu inte har gjort mer än typ babblat i nattmössan. Ja, han har sullat till det med Corona och en rad andra saker men är i princip inte värre än några av hans företrädare. Med den logiken ovan borde vi avlägsna i stort sett varenda president i USA. Jag håller på lag och demokrati och vill arbeta inom dessa ramar. Att uttala "Och alla metoder som fungerar för att få bort Trump är bra metoder" är bortanför detta. Trodde ingen civiliserad människa skulle föreslå detta.
 37. 2 poäng
  Nu blir jag bestört. Jag tänker inte bli som han för att få bort'n. Menar du allvar? Du kan inte mena allvar? I så fall tappar du ditt berättigande. Om du inte är bättre än din fiende, varför protesterar du?
 38. 2 poäng
  Duktigt att inte bli upptäckt och stoppad i en så övervakad tunnelbana. Det ska bli intressant att se vad som räknas som vattenskoter. Förhoppningsvis definieras det ungefär som "båt kortare än X meter med en motoreffekt på minst Y hk/kg som kan framföras i minst Z knop".
 39. 2 poäng
  Hur hackar du en diod.....? Med ett knivigt program gjort av tång?
 40. 2 poäng
  Dags att vakna! MacOS är som en schweizerost... 😉 och kan man hacka kameran kan man väl hacka dioden? 🤣 Orkar inte leta upp alla länkar, tre får räcka. https://securelist.com/the-missing-piece-sophisticated-os-x-backdoor-discovered/75990/ https://www.intego.com/mac-security-blog/eleanor-is-dangerous-mac-malware-that-can-steal-data/ https://www.intego.com/mac-security-blog/blackhole-rat-evolves-again-new-variant-found/
 41. 2 poäng
  Tja... de är ju vana vid brott....
 42. 2 poäng
  Jag tänker mest på att det som är dåligt för den kommunistiska statskapitalistiska diktaturen är bra i sig självt. I övrigt är det väl samma elände som vanligt.
 43. 2 poäng
  Det verkar som om företag drar sig från Kina.
 44. 2 poäng
  Elin Matsked om man skriver ut förkortningen. 🤠
 45. 2 poäng
  Jo jag vet att det finns mer funktioner i PS. Ingen överraskning. Men VAD måste du ha det till? Vad är det inte Bilder klarar? Så vitt jag vet jobbar inte du med media. Jag trodde ett tag att man måste ha PS, men det visade sig att det var overkill. Boforskanon mot mygg så att säga.
 46. 2 poäng
  Problemet jag upplever när jag ska göra sådant är att det brukar bli tre högar: 1. En pytteliten hög med saker som ska slängas. 2. En liten hög med saker att behålla. 3. En jättehög med saker som är för fina för att slängas.
 47. 2 poäng
  Röjer i källarförrådet. Slängt 18 kassar med skräp, snart kommer finliret, sortera bland gamla saker, ställa det jag vill ha kvar på ena sidan, sen allt det andra på motsatt sida, sen hyra kärra och få väck skiten. Detta har jag planerat i 5 år att göra, först nu har jag fått tummen ur. Känns bra detta! 😊
 48. 2 poäng
 49. 2 poäng
  Jag gillar åtminstone svalka.
 50. 2 poäng
  Minns inte detaljerna, men leta upp tangentbordsinställningarna på din Mac, där kan du välj att viss inmatad text ska ersättas med annan. Exempelvis kan "Hej" ersättas med "Något väldigt opassande om den hälsades mamma". Spara exempelvis "m2" som "m²". Sedan synkas allt genom icloud.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...