Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-01-25 på alla områden

 1. 3 poäng
  Antagligen tror de att folk har lärt sig den nya knapplaceringen nu, därför är det lämpligt att ändra igen.
 2. 2 poäng
  Bakslagen borde vi nordbor vara välbekanta med. Är ju likadant varje år.
 3. 2 poäng
  Jag var ironisk. I den där åldern är varje dag en bonus, och det är löjligt att tänka på hälsan för framtiden. Tycker jag.
 4. 2 poäng
  Det är väl då så att folk utanför Sverige inte riktigt har anammat denna förbrödrande, förlåt, försystrande, förlåt, förhenande idé.
 5. 2 poäng
  Så går det när de andra partierna bara avvisar de politiska frågor som har lett fram till detta. Det har blivit så in absurdum att vad än Sverigedemokraterna sätter på agendan så måste det bemötas som att det är vansinnigt och att man måste göra precis tvärtom. Det fungerar givetvis inte. (Argumentet att det skulle vara fel på partiet och deras väljare fungerar givetvis inte heller i en demokrati).
 6. 2 poäng
  Quick var så unik att det verkade som om alla inblandade såg chansen att göra sitt livs karriär. Alla ville fälla honom eftersom det var det bästa för alla och gav mest kling i kassan och högsta möjliga status/maktposition. -Kvast gick från länsåklagare till överåklagare. -Gubbröran fick stora journalistpriset -Psykiatikern fick sina teser verifierade = guld i forskarvärlden -Quicks advokat fick enorma inkomster och status av den största massmördaren i sveriges moderna historia. -Utredarna status av att ha fällt sveriges genom tiderna värsta massmördare
 7. 2 poäng
  Jag kör också VPN när jag är ute o seglar. ☠️😉
 8. 2 poäng
  Jag blir sugen som tusan av sådana här inlägg! Men måste ha ny dator först. Några tusenlappar till på kontot... Vad kul det ska bli!
 9. 2 poäng
  jaså har det börjat igen det får bli skenet bedrar här
 10. 1 poäng
  Det har nu gått över en månad och jag kan meddela att än så länge har det funkat bra att köra Windows 10 från min USB SSD. Det som var krångligt, riktigt krångligt, var själva installationen. Jag behövde trixa lite för att ta mig förbi en del hinder men efter ett par dagar av problemlösning har jag nu ett fungerande Windows. För min del fungerar det bra. Jag vet inte riktigt vad som har krånglat för en del andra. Förhoppningsvis fortsätter det att fungera felfritt. Det är ju ändå främst för gaming som jag har installerat Windows.
 11. 1 poäng
  Det finns ingen risk att jag kan komma tro att jag kan fly från mina demoner. Men man kan ju umgås med dem i en trevligare (soligare och varmare) miljö!
 12. 1 poäng
  Skulle också kunna tänka mig att frugan o jag drar iväg nånstans, och lämnar ALLA barn o barnbarn o barnbarnsbarn.. Portugal skulle kan vara ett ställe, kan ju inte språket, men är ju inte å viktigt finns apparataer som översätter medans man talar. Lagom varmt ställe. Köpa ett hus och nya bikupor
 13. 1 poäng
  Mata ut fastnad CD i MacPro 2012 funkade med kommandot "drutil tray eject" i Terminalen. Tackar alla som bidragit!!! Hogan46
 14. 1 poäng
 15. 1 poäng
  Gissa vilken gatuadress Didriksons har! Prognosgatan...
 16. 1 poäng
  Jag tolkar det som att jag bor ganska bra men även sydöstra Sverige nära Kalmar och Öland, samt runt den stora sjön Vättern. Om jag blivit allergisk mot skvalandet hade mitt gamla boende i Östergötland (universitetstiden) blivit attraktivt igen. Men som sagt ganska bra här i Falköping.
 17. 1 poäng
  Tja, en egen ö i Söderhavet? Mer realistiskt blir det väl Sydsverige någonstans. Kalmar-, Mariestad- och Vadstenatrakterna ser väldigt attraktiva ut, nederbördsmässigt sett.
 18. 1 poäng
  Varför vill du ha ett AV-program?
 19. 1 poäng
  Du är välkommen att göra vad du vill och blanda kors och tvärs. Om du vet vad du gör. För de flesta användare är det viktigt att skilja backuperna åt för att nå tillfredsställande säkerhet. Som ordspråket säger: -Det som inte finns på tre ställen finns inte. Du vet bara inte om det än.....
 20. 1 poäng
  Nu har man lärt sig något nytt Har sällan haft Time Machine och Superduper på samma hårddisk, men en gång blev det så.. och den har hängt med länge Nu när jag uppgraderat till Catalina är det inte möjligt längre , tack vare APFS... Tycker dock att det är märkligt att det fungerade under Mojave. Kanske inte så viktig erfarenhet, då jag har många flera backuper med bara TmeMachine och andra med bara SuperDuper.. Gick inte att konvertera tll APFS vill jag tllägga
 21. 1 poäng
  Det var faktiskt också min reaktion på utställningen i Norrköping. En tanke är att propagandan kommer att öka ju närmare valet 2022 vi kommer. Det är viktigt att veta att SD är nazister! National-socialister alltså. Nationalistiska socialister...
 22. 1 poäng
  Men det kanske tog 45 ljusår att åka dit.
 23. 1 poäng
  Våren börjar den 15 februari retroaktivt efter det att det har rått vårtemperatur 7 dygn i följd. Det är mycket sannolikt att så blir fallet för hela södra Sverige i år!
 24. 1 poäng
  Herregud vad dumt av mig att inte fatta det, haha. Men tack!
 25. 1 poäng
  Det räknas inte. Du måste upp till 88888. Skojar bara. Grattis.
 26. 1 poäng
  Bara å checka av WebRtC, DNS-leak å lite annat då å då så seglar man i lugna farvatten
 27. 1 poäng
  Jag funderar i stället på någon lur i tretusenkronorsklassen. Det finns en hel del att välja mellan i det segmentet. Att lägga runt niotusen för en lur (oavsett Apple eller Samsung) känns lite onödigt.
 28. 1 poäng
  ja ett tag så trodde jag att ni firade fredagskul 2 dagar för tidigt
 29. 1 poäng
 30. 1 poäng
  Jag fick något, som jag nu raderat, med liknande utseende när jag klickade på "Glömt lösenord" i Filmstadens (tidigare SF bio) app.
 31. 1 poäng
 32. 1 poäng
  Jag köpteTV i samband med att licensen försvann. Det blev aldrig av att antennsladden drogs på ett snyggt sätt till TVn och nu är antennsladden sedan i somras urkopplad.
 33. 1 poäng
 34. 1 poäng
  Vad då "last dog"? Det heter "lazy dog". Dessutom "jumps" och inget annat. Den korrekta meningen innehåller alla bokstäver i det engelska alfabetet, för er som inte stött på meningen innan.
 35. 1 poäng
  Kanske. Det beror på vad som anses vara brott och det beror på hur det kontrolleras att systemet inte missbrukas,
 36. 1 poäng
  Fast det ser ut att bli mildare framöver.
 37. 1 poäng
  Jo, men det ska gå, kolla här: https://fossbytes.com/miui-hidden-settings-for-xiaomi-remove-bloatware/
 38. 1 poäng
  Jag har något så ovanligt som muskelvärk i ryggen, speciellt i övre delen på grund av att hel och frisk som man är igen från axelinflammationen så har jag börjat träna pull-ups igen. Det går segt och presterar inte alls lika bra som för några månader sedan men är säker på att styrkan och uthålligheten snabbt kommer tillbaka.
 39. 1 poäng
  Det kanske den gör. Men kolla upp hur mycket ledigt det är. Fakta går före antaganden.
 40. 1 poäng
  I dag är det en udda företeelse, datumet är en palindrom: 2020 02 02
 41. 1 poäng
  Men man får ta grisen i säcken och chansa. Apple vet bäst vilken du ska titta på.
 42. 1 poäng
  Lämnade in den på Telenor och det är gratis lagning av telefonen. Får en ny om hela mjukvaran är paj. Så nja, världen funkar inte alltid så
 43. 1 poäng
  Varför ska du starta datorn? en dator som används mer eller mindre varje dag sätter jag bara i vila. Med SSD är det inga bekymmer flytta datorn. Ska jag inte använda den på en vecka stänger jag av den, om starten tar en minut så hinner jag damma bordet eller ställa undan kaffekoppen. Sven
 44. 1 poäng
  Hej. En bit ner i artikeln: https://appletoolbox.com/how-to-turn-off-the-ipados-floating-keyboard-on-your-ipad/
 45. 1 poäng
  Javisst ja... jag såg bara Txd1 i den ena varianten det går naturligtvis efter Lh6 också (jag får skylla på att det blev fel jerringpris vinnare idag)
 46. 1 poäng
  De har en egen butik i Sverige: https://www.mi-store.se/sv/mobiltelefoner/redmi-note-7/
 47. 1 poäng
 48. 1 poäng
  Ungdom som nu klivit in i gubbaåldern. Grattis på dig! 🎂
 49. 1 poäng
 50. 1 poäng
  @Alix jag kom att tänka på reklamen "du har hela helgen på dig"
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...