Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-04-03 i Foruminlägg

 1. 5 poäng
  Du får starta en egen tråd om Xi Jinping. Finns nog ingen här som avgudar honom
 2. 3 poäng
  Känns som om man är i halvkoma efter all intensiv träning, frisk som man är. Kurerar det nu med en mugg starkt kaffe och de två sista chokladmintkakorna. Slurrp aahh!!
 3. 2 poäng
  Här diskuteras USA’s nuvarande president Donald Trump aka ”Trumpen”, ”Trumpeten”.
 4. 2 poäng
  Din sarkasm faller platt inför mig, jag är ingen Trumpanhängare.
 5. 2 poäng
  Trump har ju redan spelat in en låt... med svenska "vänsterzombies" som kompar. Trump in Minneapolis
 6. 2 poäng
  Du menar tänk och tyck som dig???
 7. 2 poäng
  Din är större trots att hans är svart?
 8. 2 poäng
  Du skriver om globalismen som om det var något som enbart har fördelar. Det har det inte, så jag räknade upp några nackdelar.
 9. 2 poäng
  Min uppdatering är större än din!
 10. 2 poäng
  Har du inte funderat på varför du verkar vara den enda här som hyllar ditt självständiga tänkande? Det är svårt att bluffa sig till en smart image. Du kanske har hört talesättet som säger att "det är lättare för en smart person att spela dum än tvärtom".
 11. 2 poäng
  Jo, det har du nog, men du glömmer att han faktiskt kan avfyra kärnvapen helt på egen hand. Kan du komma på någon annan despot med stor kärnvapenpark som känts mer oberäknelig och lynnig? Kim Jong-un är förvisso ungefär på samma nivå, men han har ju ingen stor kärnvapenarsenal. Jag tycker det känns otryggt att någon med Trumps mentala tillstånd nu i kväll har tillgång till en knapp som kan utsläcka allt liv på jorden flera gånger om.
 12. 2 poäng
  Det är ett inneboende problem i demokratins väsen att man kan vara odemokratisk som demokratiskt vald. Egentligen måste man fråga sig om det ens är möjligt. Per definition måste allt som ”produceras” av en demokrati vara demokratiskt. Demokratin kan alltså såga av den gren den sitter på, så att säga. Och vill man vara demokratisk kan man inte förhindra det. Inte demokratiskt i alla fall. Annat än att använda opinionsbildning, förstås. Och det är just där som Trump och andra högerpopulister visar sina fula trynen. De försöker hindra detta på olika sätt. Trump excellerar i sin arrogans mot medierna. Allt som inte uppskattas av honom är ”fake news”. Jag är dock inte särskilt upprörd. USA förtjänar en sådan som honom. Kalla mig krass och inhuman, men jag tycker att det är ett skitland, i stort sett. Fast det finns förstås en massa goda krafter och sidor i detta land också. Men det är verkligen inget drömland för min del. Långt ifrån.
 13. 2 poäng
  Trevligt spel, klar med bana 4 tror jag.
 14. 2 poäng
 15. 1 poäng
  Då var det alltså inte inspelad i höst som jag trodde
 16. 1 poäng
 17. 1 poäng
  Haha, den var kul! Riktiga musiker.
 18. 1 poäng
  Ja, den där klagovisan blir lätt ytlig och repetitiv. Med memes och ryggdunkanden. Men den här tråden är till för det!
 19. 1 poäng
  Det kan vara så att du inte tryckte på installation av en uppgradering av High Sierra, utan att du körde igång Catalina installationen? Oavsett så har något uppenbart gått fel med din installation. Jag skulle börja om från början med att rensa hårddisken, tömma allt. Och sen göra om installationen av High Sierra. Men detta förutsätter att du har en säkerhetskopia!
 20. 1 poäng
  Jaha, inlägget hade alltså inget med ämnet att göra.
 21. 1 poäng
 22. 1 poäng
  Vi är säkert eniga i praktiken. Någon detalj hit eller dit spelar ingen roll.
 23. 1 poäng
  Som Alix skriver. Det tog digerdöden 10 år att komma till Europa under medeltiden. Covid-19 kom på 10 timmar (typ), dvs en flygresa.
 24. 1 poäng
 25. 1 poäng
  ÄNTLIGEN tussilago som jag hittade uppe på det platåberg som jag bor på, på sluttningen av den. Mycket välkommet!
 26. 1 poäng
  I stället för "Alla fönster från senaste sessionen", välj "Ett nytt fönster".
 27. 1 poäng
 28. 1 poäng
  Tror det går bättre med en Mini displayport-kabel. Det är ju ingen thunderbolt på den modellen.
 29. 1 poäng
  Tack för att du tog dig tid. Provade att maila till en annan som har Mac och också Catalina 10.15.4 och då gick det att skriva ut... Antingen är det något med Catalina som du nämner, eller så med iCloud-kontot eller Mail appen/programmet. Får blir till att ta kontakt med Apple Support. ;) Än en gång... tack för din vilja att hjälpa.
 30. 1 poäng
  Hi hi. Å sjutton. Ungefär samma här. Har varit ute en sväng för att handla i andra änden av min lilla "stad" och vädret är perfekt för en liten tur på hojen som behövde lite små reparationer som jag utförde ute i solskenet.
 31. 1 poäng
  Plus 17,9 idag som mest, i skuggan. Nu kl 17 är det 17,7.
 32. 1 poäng
  Ja det stämmer! Pernilla blev Immun och valde att Lotta mellan Kim och Henrik och det blev Henrik som fick möta Kenneth i Nattduellen
 33. 1 poäng
  Xi Jinping hälsar att han håller med,
 34. 1 poäng
  Jag förstår. Det blev svårt från start för dig så du drog till mad att kalla mej "vänsterzombie" direkt. Men det kanske är vetenskap och inte personangrepp?
 35. 1 poäng
  Off topic! Fast... Hur många inlägg om nämnda personer har du själv gjort förresten?
 36. 1 poäng
  Ja du jag skulle säga att snurra runt åt höger i två minuter och sen åt vänster i tre minuter. PS. Sådana svar får man vid bristfälliga felbeskrivningar när man är tvungen att gissa sig till.
 37. 1 poäng
  Händer inte mycket här på hemmaplan i dessa Covid19-tider. Barnen varvar en stunds hoppande i studsmattan med diverse skärm-aktiviteter (Playstation, Apple TV, Paddor och telefoner), cyklande, promenader, bollspel och tid i närmaste Parklek. Gissar på att de kommer att ha det jobbigt på Påsklovet nästa vecka. Sonen har redan visat tecken på att i det närmaste dö av tristess då de fått välja mellan självstudier hemma eller i skolan senaste veckan pga lärarbrist. Merparten hade valt hemmastudier men sonen som avskyr att sitta ensam hemma valde att gå till skolan och där var det ju knappt några kompisar...... Jag och hustrun (båda jobbar fortfarande på respektive arbetsplats) har inte tillbringat så här mycket tid tillsammans, när vi inte jobbat eller har haft semester, på drygt 10år. Alla våra fritidsaktiviteter (musik & dans) har blivit inställda fram till 1/6 till att börja med så vi har plötsligt fem vardagskvällar istället för två hemma tillsammans med barnen.... Här i hufvudstadsregionen har jag upptäckt att folk börjat röra på sig mycket mer sista veckan. Tidigare har det varit väldigt lugnt i trafiken men senaste veckan har det till och med varit sträckvis köer. Det där med att onödigt resande skall undvikas verkar inte viktigt här - iaf inte när man tittar på hur mycket folk (relativt sett) som åker in och handlar i Barkarby. Visst är det mindre folk ute men förvånansvärt mycket folk som verkar köra på som vanligt...
 38. 1 poäng
  Jag kan riktigt föreställa mig en man halvvägs uppe på Mösseberg, iförd Stetson-hatt och ett par cowboyboots sittandes på altanen med en rejäl prilla generalsnus under högerläppen, och skrålar den amerikanska nationalsången samtidigt som han sneglar på det inramade fotot på Trump bredvid snusdosan.
 39. 1 poäng
 40. 1 poäng
  Nej, jag vet, det var forumets citatbot som tolkade detta fel, och jag som citerade från fel ställe (sett ur botens synvinkel). Edit: Och nu blev jag tvungen att redigera igen, spoilerfunktionen är lite som eljest. Denna forumprogramvara är ingen höjdare. Exempelvis stöds inte .webp, som snabbt blir vanligare.
 41. 1 poäng
  ¿Que? Edit: Jaha, jag råkade se fel på mobilen, se nedan (hur det gick till, detta är desktop). Ursäkta.
 42. 1 poäng
  Dagen är väl inte slut än, särskilt inte i USA. (Eller lanseringarna brukar ha varit vid denna tiden på dygnet?)
 43. 1 poäng
  Mja... kallakriget-anledningen var väl ungefär vad jag menade fast jag glömde skriva det. På den tiden var vi ju relativt blåögda och trodde att räddningstjänst mm skulle lösa alla problem. Det var innan Putin, 9/11, tsunamis, Bin Laden, IS och allt annat skit som har poppat upp som ovälkomna popcorn. För att inte tala om gammal pölsa.....
 44. 1 poäng
  Prova med säkert läge och starta sedan om som vanligt https://support.apple.com/sv-se/HT201262
 45. 1 poäng
  Jag väntar med spänning på artikeln "Så kör du ditt 14,4 kbps modem med nya MacBook Pro".
 46. 1 poäng
  Det är bara jag som skojar. Döden Bakom Styret!
 47. 0 poäng
  Folk är egotrippade. Kan man inte vara bäst, är det värst som gäller.
 48. 0 poäng
  Tydligen, blev illa bemött i nästan varenda butik sist jag var i Norge. På Biltema så letade jag efter två reservdelar, frågade två halvsovande ungdomar ur personalen på min knaggliga norska ”hvor finner jeg disse to til bilen min”?Då tittade de på varandra och gapskrattade. Då blev jag irriterad och sa ”Har ni ikke et jobb å drive med?” Då reste sig den ena med en mördande blick och jag backade, då reste sig den andre och gick fram och slängde ut en arm och pekade bara åt ett håll utan att säga något. Det slutade med att jag fick gå till kassan, blev ett evigt bläddrande i katalogen, jag sa ”unnskyld kan du ikke gjøre søk på datorn din”? Då smilte han å sa ”selvfølgelig”. Nästa var en butik med elektronikprylar, behövde en original Apple Lightning kabel till min iPhone. Hittade en förpackning för halva priset ”tilbud 50%” stod på förpackningen. Glädjen varade inte länge då jag såg att kassörskan tog fullpris istället när jag skulle betala, anmärkte då att det var halva priset, då fick jag en rejäl utskällning så jag blev helt chockad ” Kan du ikke se at tilbud ikke gjeller når de andre identiske kobler på samme plass har full pris”!? skrek hon, vidare ”Nå tar du denne til personal og tar en annen hvis du nå trenger en kabel og de blir ikke nå tilbud!!”
 49. 0 poäng
  4100 människor har avlidit i New York fram tills nu
 50. 0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...