Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-11-28 i Foruminlägg

 1. 4 poäng
  Tydligen fanns det ingen bot på problemet.
 2. 4 poäng
  Idag ska jag (nästan) inte göra någonting. Det gjorde jag igår också, men blev inte klar.
 3. 3 poäng
  Nej se det snöar, nej se det snöar, det var väl roligt, hurra!
 4. 3 poäng
  Och frun visade negativt för fjärde coronatestgången.
 5. 3 poäng
 6. 3 poäng
  God morgon! Jag gjorde en åtgärd igår att ge mer resurser till webbservern tillfälligt. Sen slutade den plötsliga trafiken igår vid 23-tiden och sedan dess har sajten fungerat bra igen. Tack för ert tålamod! Tydlig trafik-spik:
 7. 3 poäng
  Jag har nu installerat Big Sur på min MBP 2015 och det gick bra.
 8. 3 poäng
 9. 3 poäng
  Jag ska kräla under uterummet och montera isolerskivor mot husgrunden ovan mark. Inte svårt i sig, men trångt och eländigt. Det blev några skivor över och under uterummet syns de inte om man sätter upp dem. Då blir källaren lite bättre isolerad där vi tänker ha ett uthyrningsrum.
 10. 3 poäng
  Nu verkar dina inlägg spåra ur. I den verkliga världen kostar det mesta pengar. Men det finns ofta entusiaster och idealister som delar med sig generöst. Det är upp till dig att välja vad du vill använda. En kommersiell produkt eller en open source som du får använda utan kostnad. Kan se obegripligt ut men sådant är livet. Köpa importerade körsbär i livsmedelsaffären eller plocka lingon i skogen tack vare allemansrätten? Köpa paraffin-impregnerat sågspån som braständare eller spänta stickor och samla kottar och tända elden själv? Lycka till med studier och praktik av det som ser obegripligt ut!
 11. 2 poäng
  - Här sitter vi o håller låda!
 12. 2 poäng
  Bygg om den till en myrfarm eller nåt annat och köp en något nyare iMac.
 13. 2 poäng
  Man tvingas om och om igen konstatera att Apples lösning för synkning i iCloud är väldigt svårt att förklara pedagogiskt. Jag ska villigt erkänna att jag är tvungen att lägga pannan i djupa veck varje gång.
 14. 2 poäng
  https://www.firstpersontetris.com Testa
 15. 2 poäng
  Haha... Fördomar. De nya flyttarna var supertrevliga, snälla och professionella grabbar från Ryssland (min flickvän talar flytande ryska, det hjälpte nog förhandlingarna). Otroligt hjälpsamma och vänliga. Fd elitidrottare, kom till Sverige för några år sedan. Fantastiska "no problem, we solve it" människor. Och de som hjälpte till med städningen - 6 timmar, 4 personer (inklusive mig, men jag sopade mest bara källaren och garaget och plockade undan där) på ett hus med 123 kvm - var hennes kompisar från samma lilla stad i Östra Polen. Helt underbara människor.
 16. 2 poäng
  Gläds åt att den virtuella turistguiden till Universum äntligen går att köra i i min Mac. Celestia. Istället för att zooma in med teleskop flyger man dit istället.
 17. 2 poäng
 18. 2 poäng
  Det är ju inte bara kommunikation som spelar roll. Integrerad grafik är sämre än dedikerad grafik. Jag personligen tycker det är ganska så fantastiskt att en maskin som drar 10-15W vid fullbelastning spöar en dator som drar 150W
 19. 2 poäng
  Det var en författare vars namn jag glömt som fyllde 80 år. En journalist frågade varför han aldrig hade gift sig. "Min mentala ålder är bara 17 år och det är alldeles för ungt för att gifta sig."
 20. 2 poäng
  Hur mycket ska man tro på sånt som sägs officiellt från Iran? Jag tror inte på dem en sekund. De skulle ju kunna vara saudier. Iran och Saudiarabien krigar ju i Jemen.
 21. 2 poäng
  Man brukar ju säga att flytt är en av de stora livskriserna, efter skilsmässa och dödsfall i familjen. Desto skönare när man väl har landat och fått ordning på sina grejor igen. Själv är jag så gammal och trött att jag nästan hellre donerar en njure än flyttar en gång till.
 22. 2 poäng
  Idag har jag försökt jobba och pusta ut efter en intensiv förra vecka. - Jag har flyttat 15 mil, det vart kaos med flyttfirman tyvärr. De hade för liten bil så det blev extra vändor, brast i kommunikationen, höll inte avtalat pris för flytten tog längre tid än de beräknat, och så var de fumliga och ovarsamma med grejerna, drog tunga möbler på nylagd parkett istället för att använda filt/matta under... De skulle städa och hämta det kvarvarande, men det skulle innebära 11 000 kr mer totalt än det pris vi sagt för en totallösning. Känner mig lurad. Är så besviken. Så jag fimpade dem och min flickvän klev in och ringde några samtal till sitt nätverk av invandrare från Östeuropa (hon är själv från Polen) och de gjorde en fantastisk flyttstädning och så hämtar de det som flyttfirman lämnat kvar. Så det slutar bra, men vilken stress och press... Kaos i nya huset med bredbandet. Fungerar inte. Kollar med Telia/Halebop, allting ser rätt ut från deras sida. Jag kollar fiberboxen, den lyser som den ska. Hittar inget fel. Kollar med internetleverantören igen, de hittar inget fel igen. Jag kollar fiberboxen och följer kablarna... Huset har fyra nätverksuttag och fyra kablar in, de låg i en enda röra och ingen av dem var inkopplad! Det var felet. Det behövs en switch plus RJ45 kontakter på kablarna. Suck! Jag har stoppat in min Airport Express i elskåpet vid fiberboxen, den är för tjock för att stänga skåpluckan men det får fungera som en nödlösning tills jag får hit en switch... Nu har jag 100/100 bredband iaf. Värmen i huset strular tyvärr. Nytt system, återluftningspanna med golvvärme, men får bara upp 18-18,5 grader. Jag vill ha 20 för komfortvärme iaf... Det kan vara att det behöver luftas och fyllas på vatten i det vattenburna systemet, eller så är det en inställning i servicemenyn. Det ska också fixas. Känns iaf skönt vara på plats i ett nytt boende, betydligt närmare min flickvän. Nu har jag knappt 9 mil mot 24 mil förut och vi kan åka med T-bana och pendel till varandra istället för SJ tåg. Är trött efter intensiv vecka, men djupt tacksam för all hjälp jag fick och nu ska gamla huset säljas. Framtiden ser bra ut.
 23. 2 poäng
  Om det är en officiell beta så kör jag det inte. Undviker även inofficiella betor - vilket inkluderar alla skarpa versioner som Apple släpper numera - till motsatsen bevisats. Orkar inte med onödigt strul numera, kör normalt versioner av mjukvara så länge de kan betraktas som någorlunda säkra.
 24. 2 poäng
  Du måste ju vara forumets roligaste medlem. Visst finns det ett par andra som kan vara lite roliga också, men du torde vara ohotad kung.
 25. 2 poäng
  Uppdaterade till 14.2 nu i kväll och allt verkar funka som det ska. Inga av mina udda appar (som funkade före uppdateringen) som slutat fungera i alla fall.
 26. 2 poäng
  Sedan höstens systemskifte hittar man funktionen i Hälsa.
 27. 2 poäng
  - Kalle Kamel har tio pucklar, Kalle kamel har tio pucklar, Kalle kamel har NIO! - Kalle Kamel har nio pucklar, Kalle kamel har nio pucklar, Kalle kamel har ÅTTA! - Kalle Kamel har åtta pucklar, Kalle kamel har åtta pucklar, Kalle kamel har SJU! - Kalle Kamel har sju pucklar, Kalle kamel har sju pucklar, Kalle kamel har SEX! - Kalle Kamel har sex pucklar, Kalle kamel har sex pucklar, Kalle kamel har FEM! - Kalle Kamel har fem pucklar, Kalle kamel har fem pucklar, Kalle kamel har FYRA! - Kalle Kamel har fyra pucklar, Kalle kamel har fyra pucklar, Kalle kamel har TRE! - Kalle Kamel har tre pucklar, Kalle kamel har tre pucklar, Kalle kamel har TVÅ! - Kalle Kamel har två pucklar, Kalle kamel har två pucklar, Kalle kamel har EN! - Kalle Kamel har en puckel, Kalle kamel har en puckel, Kalle kamel har INGA! - Kalle Kamel har inga pucklar, Kalle kamel har inga pucklar, Kalle kamel är en HÄST!
 28. 2 poäng
  Kamelen: -När man ligger ner är det en fördel att ha pucklarna på ryggen.....
 29. 2 poäng
  Åter från underjorden. Inga Message people behövs....
 30. 2 poäng
  Tråden är relevant eftersom ett OCR-program eftersöks. Vad som strider mot nätetikett är dina otrevliga och nedlåtande inlägg som år efter år aldrig tycks upphöra.
 31. 2 poäng
  En ny Balder. Eller är det samma?
 32. 1 poäng
  Vad är då inte jag som är året äldre. För att vara ärlig så stör det mig lite att åren rusat iväg, tänker allt oftare på minnen från livet i Ulricehamn och känner då ett sting av längtan. Men allt det där sitter ju bara i huvudet, finns inte och man kan ha möe sköj än.
 33. 1 poäng
  Det där är väl löjligt? Om jag fattar rätt så handlar det om att personen är EU-medborgare, men inte hade med sig sitt lilla blå kort, som är gratis och tillgängligt för alla EU-medborgare. Kortfan verkar vara ett utmärkt exempel på byråkratisk idioti.
 34. 1 poäng
  Trafiken har ökat kraftigt och plötsligt sedan tidigt på morgonen och verkar delvis komma från Moskva, Singapore, Paris m.fl. Det rör sig rimligtvis om bot-trafik och det gör att forumet är segt just nu. Jag ska se om det går att göra något åt detta nu, men tror det kommer lugna ner sig om ett tag i vilket fall.
 35. 1 poäng
  Hej! Jag kollar på detta nu! Bra att ni säger till. Jag var ledig och utan dator på förmiddagen så såg detta först nu.
 36. 1 poäng
 37. 1 poäng
  Tack, vad bra att du förtydligar!
 38. 1 poäng
  Arkiv>skriv ut klicka på PDF https://support.apple.com/sv-se/guide/mac-help/mchlp1531/mac
 39. 1 poäng
  Förutom att VAG hade fulmjukvara som ändrade på motorns förbränning vid test så optimerar biltillverkarna efter de rådande mätmetoderna. Det blir fel att säga att biltillverkarna ljuger när normerna de bygger efter tillåter detta. Vilket också har lett till strängare regler.
 40. 1 poäng
  Inte på så vis, i alla fall. Bara gubbsjuk.
 41. 1 poäng
  Är du inte ung i sinnet längre?
 42. 1 poäng
  Morrn! Jag kämpar mig igenom första avsnittet av julkalendern. Jag tillhör inte målgruppen.
 43. 1 poäng
  God morgon - denna 1’a dec 2020!!
 44. 1 poäng
  ”Du har använt iPhone sedan du uppgraderade iOS, vilket kan påverka batteriets livslängd.” Avdelningen ”djefla självklarheter” från Apples sida. Men vänder sig kanske till amerikaner som stämmer alla för allt?
 45. 1 poäng
 46. 1 poäng
  Sverige glänser i säsongsupptakten i skidskytte. Hanna Öberg vann damernas sprint i Kontiolahti överlägset – hennes första sprintseger i världscupen. – Jag är supernöjd, säger hon till SVT Sport. Det har varit en blågul pallfest i världscuppremiären i Finland i helgen. Först körde Johanna Skottheim in som trea i damernas distanslopp i lördags och sedan fyllde herrarna – genom Sebastian Samuelsson och Martin Ponsiluoma – på med en andra- respektive tredjeplats i söndagens sprint. Damernas sprint? Det blev en uppvisning av Hanna Öberg. 25-åringen, som aldrig tidigare vunnit en sprinttävling, var vindsnabb i spåren, sköt fullt och gick i mål nästan 24 sekunder före regerande sprintvärldsmästaren Marte Olsbu Röiseland.
 47. 1 poäng
  I gangsterstaden, ja. Med de sjukt spendersamma politikerna. Ingen höjdare. Men jag ska härifrån, jag lovar. Nu när barnen har flyttat från kommunen (de vill aldrig åter)...
 48. 1 poäng
  Jo det var ju DÄRFÖR jag berättade det.............
 49. 1 poäng
 50. 1 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...