Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-03-10 i Foruminlägg

 1. 4 poäng
  Oavsett virusläget är våren här på allvar nu.
 2. 3 poäng
  Känns som om man är i halvkoma efter all intensiv träning, frisk som man är. Kurerar det nu med en mugg starkt kaffe och de två sista chokladmintkakorna. Slurrp aahh!!
 3. 3 poäng
  Vad jag gör? Mitt första inlägg på 6 månader och 5 dagar.
 4. 3 poäng
  Nej, det var han inte, det var tomt. Antagligen ringde han bara dit och frågade.
 5. 2 poäng
  Här diskuteras USA’s nuvarande president Donald Trump aka ”Trumpen”, ”Trumpeten”.
 6. 2 poäng
  Din sarkasm faller platt inför mig, jag är ingen Trumpanhängare.
 7. 2 poäng
  Jo, det har du nog, men du glömmer att han faktiskt kan avfyra kärnvapen helt på egen hand. Kan du komma på någon annan despot med stor kärnvapenpark som känts mer oberäknelig och lynnig? Kim Jong-un är förvisso ungefär på samma nivå, men han har ju ingen stor kärnvapenarsenal. Jag tycker det känns otryggt att någon med Trumps mentala tillstånd nu i kväll har tillgång till en knapp som kan utsläcka allt liv på jorden flera gånger om.
 8. 2 poäng
  Jag har haft "karantän" i en fem år eller så sen jag brände ut mig för andra gången. Umgås mycket lite med folk och fä. Ett barnbarn fyllde tre i helgen så vi var där hos dem med mormor och morfar, alla helt friska. Ingen var hysterisk och hamstrade toarullar men förstod allvaret i samhällsläget.
 9. 2 poäng
 10. 2 poäng
  Tack så hemskt mycket!! Lyckades komma in!
 11. 2 poäng
  Meddela polisen precis detta. Det kan de ha nytta av när det gäller att spåra. En sådan där gynnare lär försöka på fler ställen.
 12. 2 poäng
  Om man börjar tänka på vad som konstituerar demokrati verkar Trump medvetet skjuta på alla grundläggande delar. Han kör över allt och alla med en vansinnig härskarteknik, han smutskastar och ifrågasätter det fria ordet och dess företrädare på ett sådant sätt att han ensam har tillfogat god journalistik enorm skada. Han hånar vetenskapen och dem som står för den. Han ser till att vittnen som skulle kunna fälla honom inte får vittna. Lägger sig i hur andra stater ska sköta sig. Ser till att samhällets klyftor består och vidgas. Han är labil och ändrar sig konstant så ingen vet vad som ska komma ut ur honom. Hurrar man på honom så bejakar man också allt detta. Vilket ingen tänkande normal människa borde göra.
 13. 2 poäng
  Han är inte oduglig. Han är livsfarlig som en skenande elefant på en intensivvårdsavdelning och kanske det största hotet mot vår värld på alla plan.
 14. 2 poäng
  Du bara drar över filer eller bilder Sen hoppas jag att du använder dig av TimeMachine för backup
 15. 2 poäng
  Varje människas plikt är att hjälpa en annan. Om alla gjorde det var problemet löst! Svårare är det inte.
 16. 2 poäng
 17. 2 poäng
  Axelman och frun for och veckohandlade. Rycktes med i bunkringsvågen....
 18. 2 poäng
  Ett flipp för Microsoft är en flopp för mänskligheten. /Gammalt urbant ordspråk
 19. 1 poäng
  Då var det alltså inte inspelad i höst som jag trodde
 20. 1 poäng
  Haha, den var kul! Riktiga musiker.
 21. 1 poäng
  Ja, den där klagovisan blir lätt ytlig och repetitiv. Med memes och ryggdunkanden. Men den här tråden är till för det!
 22. 1 poäng
  Plus 17,9 idag som mest, i skuggan. Nu kl 17 är det 17,7.
 23. 1 poäng
  Nej, jag vet, det var forumets citatbot som tolkade detta fel, och jag som citerade från fel ställe (sett ur botens synvinkel). Edit: Och nu blev jag tvungen att redigera igen, spoilerfunktionen är lite som eljest. Denna forumprogramvara är ingen höjdare. Exempelvis stöds inte .webp, som snabbt blir vanligare.
 24. 1 poäng
  Även om det finns mycket koll på hur klorokin fungerar i olika situationer finns det rimligtvis för tillfället inte så mycket koll på hur klorokin fungerar i kombination med svårt sjuka covid 19-patienter. Men det lär finnas i framtiden.
 25. 1 poäng
  Göteborgshumor
 26. 1 poäng
 27. 1 poäng
  Ja där har vi den!
 28. 1 poäng
  2-3 dl mindre varmvattenspolning per dusch?
 29. 1 poäng
  Rackarns!! Men nuförtiden kan man skrämma slag på folk om man hostar rejält. Bättre än larm. ( Tafatt försök att skämta för att höja humöret. )
 30. 1 poäng
  Aha därför det tog ca 5 min längre att uppdatera 6S Plus än SE.
 31. 1 poäng
 32. 1 poäng
  Frågan är vilken iMac du har, det finns väldigt många. När vi vet det så kan vi nog hjälpa till
 33. 1 poäng
  Testa en säker start, starta som vanligt och testa igen. Om det inte hjälper, klicka på Rapportera och kopiera vad som står i felrapporten som en "Spoiler" (sjätte symbolen i andra raden ovanför textrutan) här i forumet.
 34. 1 poäng
  Egentligen socialiseras ingenting, företagen får antagligen dessa pengar till skänks. Om det är bra? Nej. Men det är nödvändigt, annars skulle samhället skadas.
 35. 1 poäng
  Ta bara hur Mr T hanterade klimatavtalet. När tom Kina (!) klev på efter att slutligen ha insett att de kväver sig själva, kliver Trump av och bagatelliserar detta. ... Vi kan nämna också USA-s otroligt undermåliga socialsystem där tiotals miljoner människor ställs utanför det mest basala och där Obama tillslut lyckades sjösätta nåt som har varit fullständigt självklart för oss andra i väst. Vem, jag frågar vem slet upp det med blixtens hastighet? Och dessutom gav företagen en enorm skattelättnad? Så cyniskt, hånfullt, ociviliserat, egoistiskt och människofientligt. Dvs Trump. ... Det skulle ta upp för mycket plats att nämna hur han tilltalat och behandlat kvinnor, människor med annan hudfärg, religion och politiska motståndare. Med tanke på vad som läcker ur honom undrar man hur det står till på insidan. Att heja på en sådan person kräver i det närmaste total döv och blindhet för vad som är normal sans och vett.
 36. 1 poäng
  De som drabbas först är alla de med timanställningar och andra tillfälliga anställningsformer. För det mesta är de inte heller berättigade till a-kassa. Staten borde ta över ansvaret för försörjningsstödet nu, för annars kommer det att driva kommunerna till stora underskott, vilket då i sin tur drabbar omsorg, skola och annan kommunal verksamhet hårt. Försörjningsstödet är lagstadgat, inklusive den ekonomiska nivån genom riksnormen, så det kan man inte göra något åt.
 37. 1 poäng
  Tror att den visades som första tips i min TVs itunesbutik.
 38. 1 poäng
 39. 1 poäng
  Nej jag behöver inget mer toapapper
 40. 1 poäng
  Den är så liten att den inte är till någon nytta egentligen. Risken är ganska stor att den blir tvärfull och låser sig. När den fungerade i Fusion Drive fanns det en mjukvarustyrning som förhindrade detta.
 41. 1 poäng
  Det trodde jag hela tiden.Men det är ju klart att man kan bli osäker när man bara har hängt här i en tio tjugo år eller så..
 42. 1 poäng
 43. 1 poäng
  Pratade men en god vän som bor uppe lappland och som är busschaufför. Han fick för sig att hosta på skoj mellan hållplatserna och folk drog halsdukar och tröjor över huvudet och mumlade argt.
 44. 1 poäng
  Tror det är lugnt att fortsätta använda sociala medier även om man råkar vara 70+
 45. 1 poäng
  Ingen har tvingat dig. Du har kunnat säga upp dig varenda dag och bytt jobb. Jag kan inte bedöma MS eftersom jag knappt har hållit på med Win i hela mitt liv mer än ytterst grundläggande. Sen är ju bollen i deras makt att spela. Klantar de sig så försvinner de. Med tanke på att Android har vällt fram så saknar MS visioner och affärsstrategi utöver att göra det man alltid har gjort. Vilket sakta eller fortare slår ihjäl vad som helst. Nokia garvade åt Apples iPhone. Nokia finns inte längre. Ett exempel på oflexibla gubbar utan visioner.
 46. 1 poäng
  Det blir vinterstudion idag trots allt
 47. 1 poäng
  Så varför frågar du om du redan vet vad felet är och anser dig besitta större kunskap. Lycka till med din ”hackade” telefon.
 48. 1 poäng
  Av den statistik som har kommit fram hittills så är den betydligt dödligare. Om dödligheten blir ca 1 %, vilket det hittills tyder på, så innebär det att den är tio gånger dödligare jämfört med säsongsinfluensan. Men det handlar ändå inte om några jättesiffror sett till hela befolkningen. Men i absoluta tal blir det ändå väldigt många döda människor till slut. Beroende på hur mycket det sprids förstås.
 49. 1 poäng
  Det är bara jag som skojar. Döden Bakom Styret!
 50. 1 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...