Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-17 på alla områden

 1. Hörde på radion idag att flera av de som ska vaccineras har hotat personalen om de inte får något annat vaccin än Astras. Polisanmälan borde vara obligatorisk. Även om mesarna till poliser och åklagare lägger ner den så finns personerna i alla fall i polisregistret. I vilket fall så kostar det 300 spänn att utebli från bokad tid. Dit räknas även att vägra ta det erbjudna vaccinet på plats. Bättre vore om det kostade 3000 spänn, så det sved litet mera i plånboken.
  2 poäng
 2. 2 poäng
 3. 2 poäng
 4. Gomorron!!!
  2 poäng
 5. ”Astra-doser har slängts efter att patienter på sjukhus tackat nej Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har den senaste tiden tvingats slänga ett fåtal doser med Astra Zenecas vaccin mot covid-19, efter att patienter tackat nej till vaccinet, rapporterar Göteborgs-Posten. – Det är en helt vansinnig riskvärdering de gör. 65-plussare löper enormt mycket större risk att bli svårt sjuka och dö i covid-19 än att drabbas av biverkningar av vaccinet, säger Maria Taranger, överläkare på sjukhuset, till Göteborgs-Posten. SVT · Nils Jönsson” Förnuft spelar ofta ingen
  2 poäng
 6. Svepte Annie Awards och tog bland annat hem bästa regi.Läs hela artikeln här
  1 poäng
 7. Ingen spelglädje? Jag menar att allt handlar inte bara om pengar.
  1 poäng
 8. 1 poäng
 9. Kollat på Apple TV+ på en ruskigt bra film Vår planet behöver nog en pandemi vart 10:e år, med nedstängningar likt de vi haft senaste året.
  1 poäng
 10. 861 000 ton altså 861 000 000 kg. Min laddare väger ca 40 g. 861 000 000/0,040kg = 21 525 000 000 eller över 21 miljarder laddare per år...... är det bara jag som tycker att nåt inte stämmer....?
  1 poäng
 11. Fantasy och tecknat, lätt att tro att det är för barn men det jag såg av det häromdagen i sökandet efter kvalitet hos tv+ gör att jag vill se mer.
  1 poäng
 12. Fick dos 2 igår. Sköterskan sa att några regerar starkare på andra dosen. Lite ömt i armen men annars mår jag bra. Känns väldigt bra att ha fått båda doserna av Phizers vaccin.
  1 poäng
 13. Att man är ovaccinerad lär nog hindra verkställandet av resan. Tack, det låter vettigt. Egentligen borde man ha en femte fas, "alla över 18 som tackat nej till erbjudet vaccin".
  1 poäng
 14. Citerat från Västra Götalandsregionen: chefläkaren, 12 april (nu pågår fas 2) ...."Det går inte att välja vilket vaccin man ska få. Tackar man nej förlorar man sin förtur i fas 2 och får själv boka in sig fas 4, när allmänheten vaccineras."
  1 poäng
 15. Migrationsverket kommer med en enkel biljett.
  1 poäng
 16. Jag hörde något om USAs bränslepris i Irak när det bråkades med terrorister där. Det var flera gånger högre än priserna här i stan. En stor orsak var att tankbilsförarna ville ha bra betalt.
  1 poäng
 17. Bangården norr om Maschen ser ut att kunna hantera lite mer än 1000 meter långa tåg. Bangården mellan Östra hamnen och Segevång i Malmö ser inte ut att klara så mycket mer än 835 meter. Artikeln antyder att varje lok behöver ha en förare. Det stämmer inte, flera lok kan kopplas samman och hanteras av en enda förare.
  1 poäng
 18. Om man tackar nej till vaccin av den anledningen, ramlar man då ner i fas 4 eller kan man boka ny tid direkt och hoppas på annat vaccin?
  1 poäng
 19. Samma situation pågår här också. Man tar sig för pannan. Jag skulle åkt nu och fått den sprutan.
  1 poäng
 20. Stavningkontrollen i datorn fick ett mindre utbrott igår.
  1 poäng
 21. Godmorgon! Lite si och så med nattsömnen. Tur det finns kaffe. ?
  1 poäng
 22. Grattis @Axelman ditt bidrag vann!
  1 poäng
 23. FYI: Den MBA som dog men som kom igång laddas inte längre och håller på att slockna igen. Förstår att jag troligtvis måste kolla hårdvaran, tycker bara det är så extremt märkligt att båda datorerna drabbas samtidigt, det är nästan som att dom har "smittat" varandra med något. En ny grej som händer nu är att ljuset på adaptern långsamt försvagas tills att det släcks helt.
  0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...