Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-16 på alla områden

 1. Max burgare till kvällsmat. Nu efterrätten - folköl och popcorn!
  3 poäng
 2. Grattis @Axelman ditt bidrag vann!
  2 poäng
 3. Infektion är ett tillstånd hos exempelvis dig efter att du fått i dit exempelvis Sars-cov-2. Ta på solkräm? Alltså kladda lite, som Göran säger. Bilden föreställer kor (Bos taurus) som förvånat iakttar en regndansande murvel.
  2 poäng
 4. Nej, då tar man en sån här.
  2 poäng
 5. Det känns bättre och bättre dag för dag. Orkade med en längre promenad idag på Järnåldersgraven intill för att spana efter blommor. Vissa spanar efter hyllor och häckar, jag efter blommor. Vad är det för fel på mig? Känner mig hungrig dessutom, sugen på en kebab. De första vitsipporna och ormöga (påstod Alix förra våren).
  2 poäng
 6. De första ormöga och vitsippa idag, och ett helt hav med blåsippor såklart!
  2 poäng
 7. Någon bonde som vill ha till vattenkar till boskapen? Så lägg ut den på Blocket: Gratis mot avhämtning. Då slipper du besväret.
  2 poäng
 8. Den 25 juni kan du få lära dig allt om hur knölvalar kommunicerar med varandra.Läs hela artikeln här
  1 poäng
 9. Jag spanar också efter blommor! Fast nyss komplimenterade jag en söt ung granne. Men det var för en fin grej hon har gjort i grannskapet. Hon blev glad, det märktes. Ormöga, ja.
  1 poäng
 10. ...å tänker kolla på en till! Ha!
  1 poäng
 11. Tänkte att du kanske ville ha två hårddiskar. En som du kan läsa och skriva till med Windows och en med Mac. Du skulle ju kunna dra bildfilerna till Macen, radera/formattera den för OS X och dra tillbaka bilderna till hårddisken så behöver du inte köpa en ny. ... Men om du vill ha en till hårddisk ska du till att börja med radera/formattera hårddisken till MacOS med Skivvertyget så historien inte upprepar sig. En hårddisk är i regel tom på allt men många hårddiskar är förberedda för att installera Windows. MacOS läser men kan inte skriva till den. ... Så när hårddisken är
  1 poäng
 12. Jag har kollat på tre matcher!
  1 poäng
 13. 1 poäng
 14. Mindre spårning för appar finns ju redan under inställningar -> integritet -> spårning.
  1 poäng
 15. Idag funderar jag på att låta min gamla sparbank (Ulricehamn) bli min vardagsbank. Så kan jag få  Pay. Jag har varit kund där sedan oktober 1968. Har fortfarande kvar den gamla bankboken. Gradvis har bankerna blivit gränslösa, tack vare internet, men förr var det ju mer så att man var geografiskt låst till kontor och dylikt. Så i förskingringen har jag inte haft min gamla bank. Ändå är det där jag kan mitt kontonummer utantill. Kanske jag flyttar tillbaka dit också. Cirkeln sluten.
  1 poäng
 16. Räkna själv: Du skulle väl ändå bara se två matcher och det hade blivit 498 spänn. I stället spenderade du 499 spänn på matcherna. En spänn helt i onödan.
  1 poäng
 17. Här skulle de ha behövt ett badkar till, så hade korna kanske inte stått så törstiga (jag fixade så att de fick vatten).
  1 poäng
 18. Det är nog så att artikeln inte redogör nog i saken.
  1 poäng
 19. Ja. De kanske menar att man behöver ett uppdaterat vaccin? Vi får väl se. Jag har inget emot att företag tjänar pengar. Så länge det är välmotiverat att köpa.
  1 poäng
 20. Precis! Glassväder
  1 poäng
 21. Fick tyvärr inte till det med lösningarna. Det fick bli en omformattering för å bli av med allt. tackar för input med förslag & idéer.
  1 poäng
 22. 1 poäng
 23. Har mokat rör halva dagen med min kompis. Källaren är blöt och skitig och det ser ut som "#€%&/&%€#. Men vi fick det gjort som skulle göras. Ett rör satt bokstavligen som berget så vi fick attackera den med gasbrännare och varsin rörtång innan den släppte. Dagens skörd nedan....
  1 poäng
 24. Kollat på raggare i SVT.. Varit raggare jag med, här är jag i Hedemora 1957 med mina kompisar. Det är jag till höger i skinnpajen. Bilen en Pontiac 47:a . 90 hh, rak 6:a Körkort var inte så aktuellt för mig... Emblemet i fronten är allt som återstår
  1 poäng
 25. I mitt fina Ulricehamn igår. Orkade inte släpa med mig systemkameran (Nikon) med väskan med alla objektiv så det fick bli den lilla fickkameran med superzoom. Blir ganska skapliga resultat med gott om ljus och om man låter bli att förstora upp bilden. ?
  1 poäng
 26. Dagens skörd: ont i leder och muskler.
  0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...