Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-15 på alla områden

 1. Du nvm!! Det har löst sig för båda, körde smc-reset om och om igen och efter mycket tvättande och återställande så har nu tillslut den döde datorn också vaknat och kan ladda. Känns typ som att jag gjort hjärt-och lungräddning på datorn haha. Tack så mycket för hjälpen!!
  4 poäng
 2. Det heter tydligen egentligen RT-PCR-test och går ut på att hitta delar av virusets RNA, sedan omkodas till DNA och därefter förstärka DNA, för att få en matchning. https://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_transcription_polymerase_chain_reaction
  1 poäng
 3. Har mokat rör halva dagen med min kompis. Källaren är blöt och skitig och det ser ut som "#€%&/&%€#. Men vi fick det gjort som skulle göras. Ett rör satt bokstavligen som berget så vi fick attackera den med gasbrännare och varsin rörtång innan den släppte. Dagens skörd nedan....
  1 poäng
 4. Icke så i min feja! Jag köpte en Philips OneBlade Pro som tekniskt sett klipper skägget, men utan att irritera huden det minsta. Resultatet blir ändå nästan lika bra som med rakhyvel.
  1 poäng
 5. Kollat på raggare i SVT.. Varit raggare jag med, här är jag i Hedemora 1957 med mina kompisar. Det är jag till höger i skinnpajen. Bilen en Pontiac 47:a . 90 hh, rak 6:a Körkort var inte så aktuellt för mig... Emblemet i fronten är allt som återstår
  1 poäng
 6. Okej. Första gången jag gjorde testet utfördes det av sjuksköterska, hon topsade halsen bara några få sekunder, var inte ens obehagligt (Samma VC). Vet inte vad jag ska tro om PCR-testerna huruvida pålitliga de är. Känns lite som det kan invagga falsk trygghet.
  1 poäng
 7. Det Mattias skriver tvingar fram en rättelse från mig. I instruktionerna till mitt hem-PCR-test stod det att man skulle röra runt i 20 sekunder på bägge näsväggarna 2-3 cm upp i näsborrarna.
  1 poäng
 8. Tack @Alix för tipset. Skall undersöka detta.
  1 poäng
 9. Jag är inte särskilt petig med bäst före-datum... Men varför skulle en sådan här produkt någonsin bli dålig?
  1 poäng
 10. Shit grymt!! Det verkar som att det fungerar, tack snälla! Har du möjligtvis något tips på hur jag ska göra med den som är död? När jag sätter i laddsladden märker den att den är i men kan inte starta, tar jag ut laddsladden säger den att jag måste sätta in sladden. Den datorn som är död hade bara det som visas på bild 1 i mitt tidigare inlägg, alltså att batteriet inte kan laddas men strömadaptern är i. Strömdadaptern slutade även lysa helt det sista.
  1 poäng
 11. Testa att återställa SMC igen, nu efter rengöringarna.
  1 poäng
 12. Kablarna ser okej ut, men portarna ser lite skitiga ut, det svarta menar jag då, särskilt porten till vänster. Gör skiten så att kabelkontakten inte når ända in? Är det en avlagring, eller bara en missfärgning, alltså? Testa om du kan få bort det svarta med en bomullstopp och ett lösningsmedel, typ isopropanol eller kemiskt ren bensin. Söla inte, utan jobba i steg med flera toppar.
  1 poäng
 13. Nu kommer värmen!
  1 poäng
 14. Har du kollat att laddningsportarna och laddkablarnas anslutningar är fria från skräp?
  1 poäng
 15. Han var sjuk, feber hosta, inget smaksinne. Så jag ringde då direkt så vi båda två hämtade självtester. Resultatet var sedan negativt, sonen kryade på sig efter några dagar. själv hade jag ont i halsen igår och hosta men har blivit något bättre idag.
  1 poäng
 16. Du formulerar dig som om det är självklart men det är det inte. Men jag förstår nu att jag ska hålla mig till sektionen tv+, där hittade jag också Amazing Stories under Dramaserier. Tiny World om djur & natur hittade jag under Nonfiction-serier. Något förvirrande, Apple slår inte världsrekord i tydlighet, men ja ja, ok... nu hittar jag iallafall.
  1 poäng
 17. — Tre Coronor håller mer avstånd än så här!
  1 poäng
 18. — INGA PUSSAR! INGA PUSSAR!!!
  1 poäng
 19. En del stackare tar nog till sådant, är jag rädd.
  0 poäng
 20. Uppfriskande och svalkande... då trodde jag först det var en drink man skulle ta efter rakningen
  0 poäng
 21. Domstolen kunde ha väntat till 20 april. Det blir lite väl tätt mellan högtiderna nu.
  0 poäng
 22. Vi slet i våra stackars kvarvarande hårstrån jag och kompisen framför dumburken när Lif åkte på tredje proppen. Så idag sa jag upp Cmore. ( En månads uppsägningstid. )
  0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...