Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-14 på alla områden

 1. Mitt covidtest var negativt. Så nu ska jag ut på en kvällspromenad!
  3 poäng
 2. Den här brukade roa mina elever när vi studerade harmonisk svängning.
  3 poäng
 3. -Ahhhh...men borsta tänderna!!!
  2 poäng
 4. Jag bryr mig egentligen inte om hur man gör för att lyckas förlänga batteritiden men jag hoppas att Apple någon gång lyckas ta fram en modell som bara behöver laddas någon gång i veckan. Om det kom en modell med något sämre prestanda men som håller en vecka per laddning skulle jag köpa den direkt. Ps.. Jag är j-vlig trött på att behöva släpa med mig powerbanks när man tex är på semester och tex är ute och vandrar.
  2 poäng
 5. Så är det säkert medan Apple TV+ största handikapp är att det är så förbannat svårt att hitta det gottiga i appen själv. Jag har löst det genom att söka på nätet efter tips, frågat andra, osv.
  2 poäng
 6. Och då har du den dedikerade kategorin för Apple original. Hur svårt kan det vara egentligen. Det är ju inte som med Netflix att allt utbud inte syns när man scrollar. Men vill man göra det svårt för sig så gör man tydligen det.
  1 poäng
 7. Stor händelse i mitt liv. Strumplådan är uppdaterad!
  1 poäng
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Ames_trapezoid
  1 poäng
 9. -Jag satte ett mål för det var målsättningen men åk och sätt dig!
  1 poäng
 10. — INGA PUSSAR! INGA PUSSAR!!!
  1 poäng
 11. Gömböc är kul med.
  1 poäng
 12. Detta är också märkligt
  1 poäng
 13. Jag tror att det är ett S.
  1 poäng
 14. Är inte frisk, men inte särskilt sjuk heller. Med de där symtomen verkar du ha covid-19, har du testat dig? Jag testade mig. VGR har avtal med Kry om gratis PCR-test som lämnas/hämtas vid dörren. Det var smidigt. Får svar senast i morgon. Väntar på att exfrun ska lämna av mat som hon handlar av mig. Bra att stå på god fot med även sådana!
  1 poäng
 15. Så är det säkert men FB och MacWorld har olika syften varför jag gärna ser att MW finns kvar ett tag till. Men lär klara mig alldeles oavsett ändå. Reddit till exempel för att snabbt hitta nyheter om favoritplattformen... https://www.reddit.com/r/apple/
  1 poäng
 16. Kan bero på att det är på en utdöende trend. Bara 4-5st som regelbundet skrivet (tjatar, svamlar, babblar, upprepar sig) FB´s grupper har tagit över. Intressantare diskussioner helt enkelt.
  1 poäng
 17. 1 poäng
 18. Godmorgon! Inte en snöflinga kvar från igår. Kan det få bli vår nu?
  1 poäng
 19. Beklagar att jag bara tänker på dig som människa.
  1 poäng
 20. Lite glada nyheter @Alix, @SwedeBear och alla ni andra som har stöttat med svar på mina frågor - nu har jag fått igång OS 9.2 på min mac! Äntligen efter mycket frustration och många timmar. Jag fick tag på ett original USB-mac-tangenbord idag men det gick ändå inte att starta med kommando + R i recovery-läget, startar bara från hårddisken som vanligt. Kanske någon vet varför? Däremot kunde jag starta i Verbose-läge, vilket gjorde att jag kunde byta ut tidigare ägares lösenord. Därefter kunde jag montera den MaxOS9.dmg-fil jag tidigare lagt på hårddisken (från USB) och s
  1 poäng
 21. Grattis @Askungen ditt bidrag vann
  1 poäng
 22. Jag och sonen hämtade varsitt förra veckan på vårdcentralen. Efter vi gjort testet så åkte vi tillbaka till VC och la våra prov i en låda som tömdes 1 timma senare, svaren kom efter 2 dygn, negativa. Kan tillägga att jag fått ont i halsen och hosta idag, så det känns inte muntert direkt.
  0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...