Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-13 på alla områden

 1. 2 poäng
 2. Beklagar att jag bara tänker på dig som människa.
  2 poäng
 3. Morrn! Mår bättre idag.
  2 poäng
 4. Godmorgon! Vaknade tidigt idag, eller snarare inatt av intensiva men sköna drömmar. Jag vet att en del av det är återvunnen hälsa. Mår riktigt bra. Till och med snuvan börjar ge sig.
  2 poäng
 5. Snälla återkoppla de tipps du fått först
  1 poäng
 6. Blåsippan ute i backarna står niger och säger att nu är det vår. Barnen de plocka små sipporna glatt rusa sen hem under rop och skratt. Mor nu är våren kommen mor. Nu får vi gå utan strumpor och skor. Blåsippor ute i backarna stå, har varken skor eller strumpor på. Mor i stugan hon säger så, blåsippor aldrig snuva få. Än få ni gå med strumpor och skor, än är det vinter kvar, säger mor.
  1 poäng
 7. Står man i dynga och tycker att det är det rätta begriper man ju inte när någon klagar att det luktar skit.
  1 poäng
 8. Tiny World var riktigt bra, det första avsnittet! Jag ska titta vidare. Ska kika närmare på BBC Earth också.
  1 poäng
 9. Jag tänker alldeles för mycket som den gamle murvel jag var, angående källkritik, et c. Så det jag formulerar blir nog svårbegripligt ibland. Dessutom är jag sjuk med feber, det gör inte saken bättre.
  1 poäng
 10. Hur tänker du nu? Att den mänskliga faktorn inte finns utan man ska råskälla ut den som gjort förväxlingen? Det är ingen som gullar. Det är ett konstaterande av vad som orsakat felet. Inget blir bättre av att straffa. Men jag kanske har totalt missförstått dig.
  1 poäng
 11. Det finns bara hårddiskar. Alla kör med samma protokoll för annars skulle det inte fungera. Det enda som skiljer mellan hårddiskar och Mac/Pc är formateringen dvs den förberedelse man gör för att kunna hänga upp OS-et. Allt annat i SSD-n är internt hur den hanterar data och vilken teknik den använder. Datorn vet inte om detta utan skickar och hämtar data oavsett SSD eller mekanisk disk, Samsung eller OWC. Det finns trådar som avråder från OWC också.....
  1 poäng
 12. då får vi väl fråga henne @mikaellq
  1 poäng
 13. Jag hade några turer fram o tillbaks med outlooksupporten i chatrutan och testade några fler sätt men det som löste det var att jag ominstallerade hela officepaketet, då funkade allt igen.
  1 poäng
 14. Jag hade liknande problem, superseg och tog lång tid att bara starta upp. Fick tips här på forumet (av bla Axelman) att skippa HDD och köra via en SSD istället. Så köpte en Samsung T5 500 GB för ca 1000 kr för att testa och nu funkar den finfint. Var lite meck för mig som inte är så haj men hittade bra filmer på Youtube. Lycka till!
  1 poäng
 15. Tack så mycket Ronny! Nu har jag något att leta efter. Jag naturprogram!
  1 poäng
 16. Du får nog minst halvera priset när du säljer i andra hand. Har du kvitto? Har du inte returrätt från där du köpte den?
  1 poäng
 17. Lite glada nyheter @Alix, @SwedeBear och alla ni andra som har stöttat med svar på mina frågor - nu har jag fått igång OS 9.2 på min mac! Äntligen efter mycket frustration och många timmar. Jag fick tag på ett original USB-mac-tangenbord idag men det gick ändå inte att starta med kommando + R i recovery-läget, startar bara från hårddisken som vanligt. Kanske någon vet varför? Däremot kunde jag starta i Verbose-läge, vilket gjorde att jag kunde byta ut tidigare ägares lösenord. Därefter kunde jag montera den MaxOS9.dmg-fil jag tidigare lagt på hårddisken (från USB) och s
  1 poäng
 18. Det var ett inlägg jag skrev med lite ironi. Mitt sätt att hantera saker och ting. Jag har varit ute flera gånger idag, och tagit bilder av blommor*. Jag njuter av våren. *Till exempel liten vårstjärna, Scilla sardensis:
  1 poäng
 19. Åker Leksand ur nu så säger jag upp det på stört.
  0 poäng
 20. 2 kanalpaket är för mycket för mig
  0 poäng
 21. Jag är präktigt förkyld! Snörvlig, tjock i halsen, huvudvärk och skit i förgasaren. Ingen feber dock. Känner mig dock rösen (vätsgötska för typ frusen). Känner inte för kaffe (klassiskt förkylningssymtom för mig). Har beställt hem ett hemtest från Kry. Men det skulle förvåna mig om det är något annat än corona. Jag har inte varit sjuk på över tio år. Men typiskt är det väl en förkylning då...
  0 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...