Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-05-01 på alla områden

 1. 2 poäng
  Då kan man förvänta sig att slippa se dig kalla folk för utvecklingsstörda då?
 2. 2 poäng
  ”” demonstrerade mitt försök att skoja lite. Men det misslyckades.
 3. 1 poäng
 4. 1 poäng
  Som jag skrivit tidigare (och jag menar uppriktigt allvar): Du måste sluta att berömma och smickra dig själv. Låt andra ge dig beröm när du förtjänar det. I just detta fall tror jag inte att någon som läst i stort sett något av dina inlägg skulle komma på tanken att kalla dig vuxen.
 5. 1 poäng
  Ja, det måste verkligen kännas helt sjuk för ultrahögern att höra krav som (mina kommentarer inom paranteser): "Om alla bidrar så går det. Då kan vi ha en sjukvård som är stark nog att ta hand om sjuka, utan att vårdpersonalen behöver gå på knäna" (helt sjuk tanke) Då kan vi bygga bostäder så att alla har råd att bo. (rubbat, var får karln allt från) Tillsammans kan vi ställa om samhället, kapa koldioxidutsläppen och rädda klimatet. (vilken idiot) och så vidare...
 6. 1 poäng
  Då är det OK, men om någon skickar mordhot som sedan ändras till "God jul" är det mindre kul.
 7. 1 poäng
  Jag har tagit bort meddelanden i WhatsApp många gånger. Oftast för att jag har råkat skicka till fel person. Men ibland för att jag dikterar och det som skrivs ut är obegripligt och jag missade att kolla det. Inte mig emot om jag har samma möjlighet i Meddelanden om ett tag.
 8. 1 poäng
  Idag ökade jag vikten på skivstången. För första gången de tyngsta. 20 kg på vardera sida. Inga problem med ökningen. Men jag tränar lika mycket uthållighet som ökad styrka.
 9. 1 poäng
  S går kraftigt framåt @mikaellq.
 10. 1 poäng
  Ja. Det är ju bara en inställning i Bilder. Fungerar utmärkt.
 11. 1 poäng
  Med en säkerhetskopia som du förhoppningsvis skapat med iTunes
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...