Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-04-29 på alla områden

 1. 2 poäng
  Frun är supernöjd med sin SE2.
 2. 1 poäng
  https://www.imdb.com/name/nm0451234/ Stora roller i i Sverige kända filmer bör vara Darjeeling Limited, Slumdog Millionaire och Berättelsen om Pi, kanske också The Lunchbox. De tre första skrivna i ordningen bäst först (min objektiva bedömning). Dödsorsaken anges på Wikipedia till Kolit. Staden han dog (och bodde?) i är tydligen ganska coronadrabbad (och tätbefolkad).
 3. 1 poäng
  Beställt filmen Breaking The Waves.
 4. 1 poäng
  Ny jacka. 799 kr. Helly Hansen Dubliner. Mycket nöjd.
 5. 1 poäng
  Det är mycket som Apple inte säger. Nej, det var därför jag inte skickade Apple-länken utan citerade ur apple.stackexchange.com. Kaspersky beskriver det som ett faktum. Det har något att göra med kernel och att olika språklayoter inte är inladdade när man är i single-user-mode. https://support.kaspersky.com/common/macos/8429 (se ungefär mitt på sidan)
 6. 1 poäng
  Grymt! Tackar så mycket. Min OS laddades inte och jag var fast på apple loggan med suddig grön skärm. Jag kunde inte komma åt pilen du länka till men länken du postade funkade skitbra. Tydligen så var det Eng layout i Single-user mode. Nu har jag stängt av AMD grafiken och rullar på med integrerade Intel grafiken 😃 EDIT: Jag som la tid att åka in till lokala Macforum butik med datorn för att få hjälp och dom hade ingen aning var = låg när dom såg min dator 😶
 7. 1 poäng
  Jag TROR det alltid är amerikansk layout i single-user mode.
 8. 1 poäng
 9. 1 poäng
  Ang senaste köp av iPhone SE 32GB: De insinuerade att jag ljög ang skärmen, (de hade inte bytt skärm överhuvudtaget) ,de sa de hade filmat när de bytte till en annan Apple original skärm, jag sa att jag sparat all mail konversation, då de i senaste mail skrev saker som dessutom går emot vad de skrev tidigare, jag sa att Klarna är inkopplad och har stoppat ytterligare inbetalningar och att ärendet blir polisanmält om inte fakturan makulerades. Då fick jag till svar att de har inte beklagat sig över betalda returfrakter....samt att för att visa att de var ett seriöst företag så har de nu makulerat fakturan innan jag behövt returnera telefonen. Då tackade jag för mig, kollade Klarna och såg att fakturan var borttagen och har nu returnerat telefonen tillbaka till företaget.
 10. 1 poäng
  Jag har länge funderat på att lämna Adobe-miljön, särskilt efter att de gick över till prenumerationsmodellen. En bunt tusenlappar tickar iväg, år efter år och när man slutar betala har man ingen licens kvar. Av nån anledning har jag missat Affinity, men nu blev det köp omgående - licenser man äger till en bråkdel av årsavgiften till Adobe. Alla funktioner jag använder verkar finnas också. Tack för detta tips! Vilket lyft mitt i Coronamisären.
 11. 1 poäng
  Det är det jag menade i princip, oavsett scenario så återhämtar sig jorden, det enda som skulle förhindra detta är om vi atombombar sönder hela jordklotet i småbitar.
 12. 1 poäng
 13. 1 poäng
  Hur många telefoner har du hittills konsumerat i år?
 14. 0 poäng
  Jag har ingen exakt koll då det gäller mina svärföräldrars vedbehov men jag skulle gissa på mellan 20-25 kubik. De har en rejäl vedbod men i år gick det mycket mindre ved än förra året. Betydligt varmare vinter denna säsong. Den gamla devisen om att det är -30 från jul och januari ut är sedan 15 år tillbaka helt borta. Nu handlar det maximalt någon vecka med så låga temperaturer.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...