Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-04-25 på alla områden

 1. Alix & poi ran & mfl.. Stort Tack för all hjälp! Det fungerade med macdaddy! När jag äntligen lyckades ladda ner rätt fil gick det som smort, även i Catalina. Annat sätt att ladda ner en dmg och sen försöka avbryta en installation för att få rätt fil fungerade inte för mig i Catalina. Så gött att det gick! Tack ännu en gång för er välvilja att hjälpa till! ???
  1 poäng
 2. Bra att det finns dom som står upp mot idioten och inte bara böjer sig framåt som @mikaellq
  1 poäng
 3. Ja det är totalt förkastligt att ledaren för ett av världens största länder i många avseenden stå och spåna vad som kan bota corona. En riktigt ledare ska ge sakliga och raka besked. Har vi inte redan konstaterat att majoriteten av Trumps väljare och fanklubb inte är dom smartaste. Är inte samtalen dom fått ett bevis på det ofantligt korkade i hans agerande? Helt otroligt att du försvarar detta och blir förvånad när du har fått hederstiteln fanboy nr uno.
  1 poäng
 4. Men för hela...! En människa i ledande och influerande position spånar inte!!! Det Trump gör är fullständigt förkastligt och borde leda till åtal och sparken från den ytterst viktiga posten som president som han missbrukar och vanhelgar. ... Dessutom blir jag rejält irriterad över hur du vänder allt till hans fördel. Obegripligt infantilt, ologiskt och antiintellektuellt.
  1 poäng
 5. Ja fyyy så hemskt av honom att spåna högt om saker som allmänheten inte borde ha fått höra, speciellt lätt efterblivna som inte klarar språket så bra och att tänka själva.
  1 poäng
 6. Hoppla. Inte blanda äpplen och päron! Det är samma hårddiskar överallt och alla har samma problem. Om en hårddisk pajjar är det inte Mac eller PC det är frågan om. Det är frågan om en hårddisk i en dator som går sönder. Hårddiskar är det sköraste i en dator och kan gå sönder. Det är bara så verkligheten ser ut.
  1 poäng
 7. Exakt Trump ska vara chef och inte stå och spekulera om saker han inte begriper. Han ska inte ens nämna tänkbara metoder för självmedicinering som inte är testade. Men vad kan man förvänta sig av dig som glatt och utan betänkligheter postar en uppmaning om hur man botar/vinner över Corona. Fast flera påpekar det olämpliga i detta hela så skrattar du åt det hela. Sen så tycker jag du ska sluta med personliga påhopp för du är snabb att anklaga andra för det.
  1 poäng
 8. Det säger väl sig självt att de med kunskap ska sköta själva arbetet. Chefen ska bara vara chef, något den efterblivne ovan inte begriper som inte klarar av normal kommunikation så bra. Ganska osäker på sig själv, eller vad tror du?
  1 poäng
 9. Du spyr ur dig oartigheter om andra men fattar inte själv nyanserna i kommunikation. Det om rymddräkten var ett uttryck för leda över det förbannade viruset men du var för korkad för att begripa det. Trump borde haft vett att vara försiktigare därför att det finns gott om illasinnade dumskallar som dig men han verkar skita i det, upptagen med att tala med de myndigheter som ska skydda och hjälpa Amerikanska folket. Nej jag är inte medlem i Trump-fanclub men heller inte intresserad av att sprida illastinkande gödsel som här som har väldigt lite med verkligheten att göra.
  1 poäng
 10. Akta asken, linda in den i en sidenduk och förvara mörkt och torrt. På med ett riktigt bra skyddsglas och skyddande skal, obs! Använd först sidenduk för att avlägsna fett, damm, eventuellt behövs glasögonservetter, finns på synsam. Använd sidenhandskar när du applicerar skärmskyddet, syna noga hela telefonen innan du sätter på det skyddande skalet. Jag rekommenderar hela förfarandet i ett dammfritt rum. Rama sedan in kvittot och sätt upp tavlan ovanför sängen. Det främjar sömnen dessutom.
  1 poäng
 11. Jag har inte sett hela artikeln, bara bilden som Poca postade. I ett ögonblick av bristande källkritik antog jag att det var en sorts tidningsrubrik. Men om rubriken har stöd i artikeltexten så bryter den mot regel 1 av de tidigare nämnda reglerna eftersom det inte handlar om korrekt nyhetsförmedling. Donald hade nog kallat det hela fake news och jag hade inte protesterat. Det Poca skrev kan förvisso vara avsett att tolkas bokstavligt, men jag anar viss ironi. Givetvis bör offentliga personer vara mer försiktiga än andra när de uttalar sig, frasen "förinta Iran" betyder något helt an
  1 poäng
 12. iPhone SE 2 = Suuupernice tycker frun.
  1 poäng
 13. 1 poäng
 14. Frun kom hem med ett litet paket hon hämtade på vägen hem från jobbet!
  1 poäng
 15. Så... 1. Ställ klockan rätt. 2. Stäng av datorn. 3. Starta datorn i säkert läge: Håll ner shift-tangenten vid uppstart, logga in. 4. Starta om datorn. Nu ska den inte fråga om krb5krc längre.
  1 poäng
 16. Gift sedan många år så jag har slutat springa....
  1 poäng
 17. Själv kör jag HarmanKardon Soundsticks via en DAC via USB. Låter mumma för kaffepengar! ( Dvs min kaffekassa. Dricker mycket och dyrt kaffe.... )
  1 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...