Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-04-24 på alla områden

 1. 2 poäng
  "iPhone SE 2 klar att skickas"
 2. 1 poäng
  Skrämmande helt enkelt. Blir bara trött. Och det finns grupper som ser honom som Messias och använder rätt biblisk retrorik om återuppstånden Messias som tar världen in i en Ny verklighet, men han har en stor väljarbas hos ultrakonservativa evangeliskt kristna. Det är som en sekt. De skapar sina egna nyhetsmedier och när Trump gör bort sig och det rapporteras i vanliga medier så kallar de det för "fake news".
 3. 1 poäng
  Jag mår bra, "jämna plågor" som man säger. Eller faktiskt inga direkta plågor alls just nu. Har klarat mig väl och det är bra.
 4. 1 poäng
  Expanderande isolerskum? Plats finns i alla fall...
 5. 1 poäng
  Ja, varför har ingen tänkt på att spruta in desinfektionsmedel i kroppen tidigare? Det här är ju en tanke som bör ge Nobels medicinpris. Frågan är vad man kan spruta in i skallen på vissa för att bota idioti?
 6. 1 poäng
  Det blir däremot Impossible Games på Bislett den 11 juni.
 7. 1 poäng
  https://macdaddy.io/install-disk-creator/ som Alix länkade till borde funka. Öppna "Install OS X El Capitan.app" i det programmet, välj att skapa en bootbar USB-sticka. Kolla att du valt rätt. Har inte provat själv, men det är så det brukar funka.
 8. 1 poäng
  Jag tycker att Trump kunde föregå med gott exempel. Men då blir det väl nyval....
 9. 1 poäng
  Hej! Jag skall bara använda den nya datorn för att göra en usb boot till en gammal iMac. Alltså inte installera det på den nya MacBook:en.
 10. 1 poäng
  Annars kan du pröva den här appen: https://macdaddy.io/install-disk-creator/
 11. 1 poäng
  Med tanke på hur infantila Trumps väljare och anhängare är så stämmer säkert det.
 12. 0 poäng
  Har ont i ett knä som inte borde värka, då där sitter en knäprotes. Känns svullet, men ingen värme eller synlig svulllnad. Ringde vårdcentralen i morse och och fick en läkartid. Får hoppas att det inte blivit bakteriepåväxt ...svårt att behandla.. Det andra knäet det värker också, men det är säkert artros.. Har "inte tid" att ha ont nu när det är mycket att göra
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...