Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-03-08 på alla områden

 1. 3 poäng
  Det kan även nämnas att TimeMachine undantar den mappen som standard när den gör säkerhetskopiering eftersom tanken är att det bara ska vara tillfälliga filer där, efter att man hämtat ner så flyttar man dem till annan plats.
 2. 3 poäng
  Mappen Hämtade filer är som vilken mapp som helst. Du behöver flytta filerna där till papperskorgen för att rensa. Safaris ”Hämtade filer” är bara en lista på filer som Safari hämtat, dessa filer kan ha hämtats till olika mappar beroende på vad du haft för inställning. Det finns ingen koppling till den listan och till mappen med samma namn. Filerna samlas i en lista så man kan t ex hämta filer igen om man behöver.
 3. 2 poäng
  Idag är det herrarnas 5 mil samt masstart i skidskytte
 4. 2 poäng
  Dags för vinterstudion!
 5. 1 poäng
  Varför tror du det? Vad har jag missat? (Om du menar diskussionen du och jag hade om Åkessons flygblad så vill jag försäkra dig om att jag verkligen inte frusit ut dig. )
 6. 1 poäng
  Jo faktiskt på Friidrotts SM... 2013
 7. 1 poäng
  Jag vågar nog påstå att man vågar testa Catalina nu, men man bör vara medveten om att det är flera äldre program som inte fungerar så innan man installerar Catalina bör man göra lite research på just de program man har och använder om de är förberedda för Catalina. Då slipper man onödiga överraskningar.
 8. 1 poäng
 9. 1 poäng
  Samma här! Tänkte precis tipsa om det.
 10. 1 poäng
  Tack Raphael för tipset att TimeMachine undantar Hämtade filer. Sparar nerladdade pdf-dokument i den. (Fakturor mm) Kanske bäst lägga dem i Dokumentmappen hädanefter
 11. 1 poäng
  Jag tror jag vet vad gjort för fel. Den volymen som jag såg på skrivbordet ändrade jag datum varje gång jag tog backup, såsom jag alltid gjort innan Catalina, bara för att hålla reda på när backupen togs, har funkat innan Catalina, men nu, när det är två volymer, så ändrades datumet bara på den synliga volymen, inte den osynliga, och då blev det galet, inser jag nu. Får sluta med datering, och fästa en lapp på den backupdisken vilket datum den kördes. Edit: Det funkar inte ändå.. Fan också..
 12. 1 poäng
  Nu mästarnas mästare!
 13. 1 poäng
  Toppen! Tack för ett mycket informativt och klargörande svar på min fråga om Hämtade Filer!
 14. 1 poäng
 15. 1 poäng
  Perfekt väder för släktforskande
 16. 1 poäng
  Jag tänkte mer specifikt än så.
 17. 1 poäng
  Att njuta av sista helgdagen med jätterolig sport såklart! Folkfest!
 18. 1 poäng
  Ha en jätteskön söndag i bästa TV-soffan Ronny!
 19. 1 poäng
  Jag är inte förvånad. Vad hägrar denna gång?
 20. 1 poäng
  Canons egna program är urusla! Jag har använt VueScan ett par år och det löste alla mina problem. Det är också lätt att nå det lilla företaget som sänder långa info brev några gånger per år. Deras program fungerar till alla märken av scanners, om inte fixar dom det. Jag kör Catalina nu i alldeles ny MacBook pro 16". Canon flatbäddscannern, 9000 och nu 9000F, inte dyr, har jag haft sedan april 2011. Hade jag haft VueScan 2011 hade jag nog inte behövt uppgradera. När man väl förstått programmet (är på svenska) går allt mycket lättare än med tidigare program medföljande Canon scannern! Och det finns nya praktiska funktioner. Jag har inte så stor erfarenhet ännu av diabilder, negativ osv film, men många användare skriver hur nöjda dom är och hur deras tidigare problem lösts. Så jag (ingen koppling till företaget) kan reservationslöst rekommendera VueScan. Björn
 21. 1 poäng
  Lite generella lösningar. https://softwaretested.com/mac/bad-magic-flag-set-in-iboot-panic-header/#What_Is_the_BAD_MAGIC_Flag_Set_in_iBoot_Panic_Header_Error_All_About
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...