Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-09-20 på alla områden

 1. 3 poäng
  Bytt ett fönster på övervåningen på förmiddagen med god hjälp. Som vanligt när man tror att det är bara så krånglar allt in absurdum. Det som normalt tar 10 lätta minuter tog en timmes kämpande.... så nu är jag helt slut och får fixa foder å sånt i morgon. Det blåser i alla fall inte rätt in i huset.
 2. 2 poäng
  När man återinstallerar går det inte med många mappar eftersom de gamla versionerna som går installera på iphone4 osv ej ligger kvar på servern. Man har fått för sig att de skulle vara osäkra osv. Skitprat. Det handlar om pengar säger jag. Jag får inte använda min gamla iphone4 som jag köpt MASSOR av fysiska tillbehör till. Nu stängdes appen till min kontantkorts-app ner. Man kräver uppdatering som ej går utföra på senare än iOS 10 och det går bara köra iOS 8 eller 9 på iPhone 4. Iaf ej 10. På macen har privatfixare som dosdude osv fixat så man kan installera mojave eller sierra på enligt apple för gamla manar. Funkar kanon. Men ja... jag köper förstås ingen ny mac. Varför då? Ja jag behöver inte nån ny egentligen. Dessutom är de nya inte så flexibla och man har tagit bort 17" versionen på datorn. Snacka om att skjuta sig i foten. Bla bla bla , jag kan skriva i timmar om det här.
 3. 2 poäng
 4. 2 poäng
  Stäng av telefonen så är den mörk OCH du spar batteri!
 5. 2 poäng
  Ska till rehab, varmvattengymnastik med pensionärer snart. 👽
 6. 2 poäng
  Ont i halsen, jobbar hemma. I övrigt är det prima.
 7. 2 poäng
  Gissar starkt på lång erfarenhet. Dock kan man inte dra alla över en kam. Helt ovetenskapligt skulle jag nog vilja påstå att det är fler i övre medelåldern som inte vill ändra på sig än som vill ändra på sig, oavsett konsekvenserna. Det kryllar av tjuriga gamla gubbar som "vet" bäst. Använder ordet "gubbe" som mental station snarare än en åldersrelaterad. Att inte vilja ändra på sig är väl själva definitionen av att bli gammal.........
 8. 2 poäng
  Verkar som batteritiden blivit bättre, på 2 timmar från 98% till 95% och då har jag streamat en film på 1h 40 min.
 9. 1 poäng
  Har testat nya skärmavbildning som verkar vara ljusår bättre än den gamla med mängder av redigeringsmöjligheter samt något jag gillar, att kunna avbilda HELA sidan i Safari. Jag bara tar en skärmavbildning som vanligt, duttar snabbt på den lilla miniatyren nere till vänster, hamnar i ett redigeringsläge och duttar på "Helsida" uppe till höger, och det är klart, bara att dutta på "Klar" uppe till vänster och spara det dit jag vill, filer och/eller Bilder.
 10. 1 poäng
  Du har fått ett malware cookie. Installera Malwarebytes och kör det så löses det.
 11. 1 poäng
 12. 1 poäng
  Kan du inte bara åka ner på stan och köpa en pizza?
 13. 1 poäng
  Det gjorde susen, tack! Att det kan vara så enkelt! Den säkra omstarten tog dock en evig tid – håller maskinen då på och städar skrivbordet, som de sa förr i tiden? Kanske jag inte bara borde försätta datorn i vila om kvällarna utan stänga den emellanåt?
 14. 1 poäng
  Jaha, var det så enkelt. Då kan du anmäla ditt mobilnummer.
 15. 1 poäng
  Alldeles mör i hela kroppen av vattengympan på rehab.
 16. 1 poäng
  "Tidigare" kunde man inte "nixa" mobilnummer, men det kan man sedan några år. Och det funkar bra för mig.
 17. 1 poäng
  Vad menar du nu, gömt undan? Svindyra prenumerationer? Det är väl bara att se i en app vad inapp-purchase eller vad ett abonnemang kostar? Du har väl ställt in touchID för alla köp?
 18. 1 poäng
 19. 1 poäng
 20. 1 poäng
 21. 1 poäng
  Bra att ha ja speciellt för alla oss som befinner oss i en mindre eller större radioskugga.
 22. 1 poäng
  Hallon fixade till Wifi-samtal nyligen. Bra! https://forum.hallon.se/teknisk-support-5/hallon-wifi-samtal-5111
 23. 1 poäng
  Sant. Har ju satt det på automatik men funderar skarpt på att ha i mörkt läge hela tiden därför att det ju är bara så tjusigt (subjektivt)!
 24. 1 poäng
  Det är ändrat från 30 till 24 Updated 09/19/19: Apple pulled up the release of iOS 13.1 and iPadOS to September 24, six days before its previously announced date.
 25. 1 poäng
  Vi får väl se, även 13.1 är ju framskyndad. Jag har inte bråttom.
 26. 1 poäng
  Apple är medvetna om att IOS 13 är buggigt/inkomplett så nu har de flyttat releasen av IOS 13.1 till den 24 september. https://www.theverge.com/2019/9/19/20874293/apple-ios-13-1-ipados-september-24th-early-release-date-update-bug-fixes-features
 27. 1 poäng
  Insikten kom efter att jag såg hur Apple gömt undan app uppdateringar i kontot att hela tiden ha koll på uppdateringarna är ett gigantiskt slöseri med tid. Lägg till detta faktum att det blivit farligt att bläddra i App Store, se dessa svindyra prenumerationer för värdelösa eller minimala tjänster till exempel, så blev det fullt naturligt att gömma och glömma App Store. Bye bye! 👋
 28. 1 poäng
  Ahh ringt två telefonförsäljare och iOS 13 släppte inte fram någon signal. Äntligen sinnesro
 29. 1 poäng
  Jag behöver inte "veta" något. Det räcker att jag litar på min blodsockermätare. Jag äter allt som inte påverkar blodsockret mer än marginellt och som jag dessutom tycker är gott. Sådant som får mitt blodsocker att reagera och/eller sådant jag inte tycker är gott går bort. Det är egentligen superenkelt. Räkmacka funkar jättebra, surströmming går bort...
 30. 1 poäng
 31. 1 poäng
  Min rygg och nacke protesterar efter två nätter i den nya sängen. Men på ett bra sätt. Jag har legat i en dålig säng alltför länge.
 32. 1 poäng
  Jag brukar tatuera in mina lösenord, baklänges och på rövarspråk, på insidan ögonlocken. Funkar skitbra, bara att blunda och rikta en stark lampa mot ögonen.
 33. 1 poäng
  "I was sittin' in a breakfast room in Allentown, Pennsylvania, six o'clock in the morning, got up too early, it was a terrible mistake... sittin' there face-to-face with a 75 cent glass of orange juice about as big as my finger and a bowl of horribly foreshortened cornflakes, and I said to myself: "This is the life!"..." Frank Zappa i den talade introduktionen till låten "200 years old" från 1976. (min fetstil)
 34. 0 poäng
  Har känt mig lite rôsen senaste veckan. Ida mä.
 35. 0 poäng
  Kommer galan att visas i Svt när dl statusen försvinner?
 36. 0 poäng
  Ångrar mig storligen att jag retat upp mig på en typ på ett annat ställe på nätet. Mr Präktig på ytan men bara måste spamma med sina favvoideer oavsett ämne. Han fattar inte när man säger åt honom. Efter ett totalt meningslöst bollande blir jag trött på mig själv. Att jag inte fattar att man inte kan få folk att fatta ibland även det mest uppenbara! Resonerandet från hans sida går omskrivet med mina ord: -Ja men min tanke är ju perfekt för jag har tänkt ut den! Fy vad oförskämd du är när du påstår att jag spammar! Visserligen handlar det inte om politik, men karln är blind SD-are och bara måste hacka på Sossarna och Miljöpartiet oavsett vad som är ämnet. Såå tröttande.................
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...