Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-09-09 på alla områden

 1. 2 poäng
  Det stämmer bra och imorgon får vi se iPhone 11
 2. 2 poäng
  Jag har börjat gå hos en fysioterapeut på min vårdcentral. Har haft muskelinflammationer i ryggen i flera veckor. Han la först en värmefilt över ryggen. Sedan tryckte han hårt med tummen på olika triggerpunkter, gjorde fruktansvärt ont, men efter 2 min så försvann smärtan sedan bytte han till nästa punkt, samma sak där. Det var en tuff behandling och jag var helt omtumlad efteråt. Han sa att jag skulle ta det lugnt och vila efteråt och att jag kommer få huvudvärk och eventuellt må illa senare på kvällen. Så blev det också. Morgonen därpå var värken helt borta. Trodde knappt det var sant. Han förklarade att nerver blockeras av muskelknutor, och genom att trycka på dessa triggerpunkter så löste han upp dessa och muskeln kunde återigen få mer blodflöde och kunna vila och återhämta sig. I mitt fall då jag är reumatiker så har denna metod överlägset fungerat bättre än olika värktabletter. NSAID och Acetylsalicylsyra tål jag inte så jag medicinerar vid skov med Oxynorm+Paracetamol, nu kanske jag inte behöver medicinera alls.
 3. 2 poäng
  Satte en strumpa över armbågen. Jag har haft och har ont i muskelfästen i vänster arm och har förmodligen inflammerade muskler. Kom på att om jag klipper av tåänden på en strumpa blir den perfekt att dra på. Den har ju tom en avdelning för häl/armbåge... Så med lite antiinflammatoria och en värmande strumpa ska vi nog få bukt på den.
 4. 1 poäng
  Har du kollat över Platstjänster under Integritetsskydd? Kanske du har en eller flera appar som konstant använder GPS? Riktiga batterislukare. Jag har även stängt av Platsinformation för produktförbättring under Systemtjänter under Platstjänster.
 5. 1 poäng
  Det vore väldigt konstigt och jag skulle känna mig väldigt förvirrad!
 6. 1 poäng
  Sorry, missade att det gällde iPad..
 7. 1 poäng
  Nej. Om mottagaren har en länk till mappen på Google Drive så kan mottagaren gå in på den mappen, markera filerna och sen med filerna markerade högerklicka/sekundärklicka och där välja "Ladda ner". Jag gör så själv och det fungerar för mig som mottagare. Då har jag alltså fått en länk till mappen där filerna ligger. Jag är inbjuden till mappen. Och dessa filer kan jag ladda ner till iCloud Drive om jag vill, jag väljer då iCloud Drive som mål för nedladdningen. Icloud Drive är ju en mapp på min hårddisk. Jag kan ladda ner till vilken mapp som helst som finns i min dator. Sen kommer det att synkas upp till iCloud Drive i molnet efter att jag har lagt dem i den mappen/enheten.
 8. 1 poäng
  Men grejen är ju nuförtiden ä det ju så små förändringar tycker jag. Som absolut inte ä värt pengarna. Operativet ä nästintill identiskt. Dom lockar med ockerpriser för lite flashigare kamera å nån meningslös funktion. Ä mitt tycke iaf. Förut var det stora skillnader. Nu händer det inte så mycket.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...