Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-08-15 på alla områden

 1. 2 poäng
  Ja definitivt och det gav mig självförtroende till att bli konstnär 🐰
 2. 2 poäng
  Jo, fast den fick dig att ifrågasätta konstbegreppet, vilket förmodligen var syftet, och därmed så uppnåddes den eftersträvade eftertanken. Jag tänker osökt på den första Dada-utställningen 1916 där de utställande konstnärerna ställde en yxa innanför dörren så att besökarna kunde slå sönder verken de inte tyckte om.
 3. 2 poäng
  Markera i Finder de bilder du vill kolla på. Tryck mellanslag. Nu kan du navigera med höger/vänsterpil.
 4. 2 poäng
  Det är din privata åsikt. Den har inget med konstverket att göra, eller dess värde som ett tidsdokument eller det konstnärliga uttryck som det står för. Konst är en upplevelse som inte alla uppskattar. Det är helt okej. Staffan Jacobsson (jag var kursare med honom på konstvetenskapen i Lund i mitten av åttiotalet) doktorerade på graffiti. Kolla in hans forskning om en spännande konstinriktning som vuxit fram i det postmoderna samhället.
 5. 2 poäng
 6. 2 poäng
  Det finns till och med folk som köper trasiga byxor till femdubbla priset.
 7. 1 poäng
 8. 1 poäng
  Tack!! ”det är lätt när man gör rätt’’ 😜
 9. 1 poäng
  Ingen fara dock - hade svart arbetströja i T-shirt-modell, så det syntes vem som var skyldig...... Vit från typ armbågen upp till axeln.....🤣 -Ja ä int bitter.......!
 10. 1 poäng
  Lutat mig mot en nymålad vit vägg.....
 11. 1 poäng
 12. 1 poäng
 13. 1 poäng
  De som över huvud taget gick dit fascinerades nog mer över hur readymades kunde kallas konst, men jag tror inte att något blev sönderslaget. Konstpublik brukar inte utmärkas av sin våldsamhet, vare sig nu eller då. Kravallerna på Louisiana har jag missat, men jag har hasat mig runt i oändliga köer för att se tavlor med ett stoiskt lugn man inte möter hos en fotbollspublik. Vincent Van Gogh-huliganer finns det få av. Många av de objekten finns idag utställda på världens största konstmuseer, och att se Marcel Duchamp-utställningen på Philadelphia Museum of Art var bland det häftigaste jag gjort.
 14. 1 poäng
  Det sistnämnda. (Fast jag skulle inte ens vilja kalla det "konst") Jag uttryckte mig nog alltför kategoriskt tidigare.
 15. 1 poäng
  Det borde ju vara en enkel match för någon expert på lingvistik att göra en statistisk bedömning genom forskning inom olika områden tex sociala medier, att vistas i olika länder, enkätundersökningar, telefonsamtal osv.
 16. 1 poäng
  Objektiv skönhet kan inte existera eftersom skönhet alltid sitter i betraktarens öga. Däremot är det långt ifrån all konst som strävar efter skönhet. Den bästa konsten gör det nog inte egentligen. Konst kan lika gärna oroa, skapa ilska, ifrågasätta, pungsparka, ge upphov till någon form av känsla som får oss att vilja lära oss mer, men just skönhet är ofta ett sidospår och något konstnären inte alltid eftersträvat.
 17. 1 poäng
  Grafitti är en typ av konst, vare sig man gillar det eller inte. Däremot är klotter inte konst. Med klotter menar jag kladd i form av gängsymboler, diverse texter och annat som är påsprutat enbart för att exempelvis förstöra en vacker grafittimålning, eller en protest mot samhället eller något annat, alternativt enbart för att förstöra. Finns folk till allt.
 18. 1 poäng
  Kan det ens existera något som objektiv skönhet? Vi kan kollektivt bestämma något medan det alltid finns några som inte håller med. Graffiti är absolut en konstart alldeles oavsett vad jag själv personligen må tycka. Möjligtvis att graffiti ur vetenskapligt perspektiv har mest ett värde som ett (tidlöst?) tidsdokument, en del av beskrivningen av denna tiden. https://www.sydsvenskan.se/2001-04-14/docent-ville-ge-grafittin-konststatus
 19. 1 poäng
  Ur NE: "muralmålning, konstnärlig bild på fast vägg eller mur, i princip en del av det rum i vilken den utförts. Muralmålning har förekommit och förekommer i de flesta kulturer som har en mer utvecklad byggnadskonst där ett permanent murverk utvecklats"
 20. 1 poäng
  Valde du svenska och Sverige vid första initieringen av paddan? Om inte, nollställ och börja om.
 21. 1 poäng
  Enligt de tre första länkarna kan en muralmålning bestå av klotter i stilen grafitti.
 22. 1 poäng
  Att amerikanare skulle vara fulare i munnen än någon annan nationalitet är bara ett löjligt påstående.
 23. 1 poäng
  Min erfarenhet efter att både bott i USA och även flertalet besök där så är många duktiga på att svära och även göra saker som religösa nog inte ska göra i veckorna. Men det hela är enkelt löst med besök i kyrkan på söndagar, dubbelmoral av bästa sort.
 24. 1 poäng
  Lite bilder från min lilla utflykt till Ellös på Orust. Strålande väder men lite blåsigt. Det bjöds på färska räkor och trevlig samvaro.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...