Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-08-13 på alla områden

 1. 2 poäng
 2. 2 poäng
  Brorsan betalar 0 kronor på 1 Gbps upp och ned (ingick i grävavgiften).
 3. 2 poäng
  Källa på det? Alltså ett oberoende test som visar det du påstår.
 4. 2 poäng
  Dricker morgonkaffe och planerar resa till Ellös på Orust (Västkusten för er som inte vet). Hoppas på fint väder. Tar ca 2tim enkel resa så det blir tyvärr mycket bilåkande idag.
 5. 1 poäng
  Lite bilder från min lilla utflykt till Ellös på Orust. Strålande väder men lite blåsigt. Det bjöds på färska räkor och trevlig samvaro.
 6. 1 poäng
  @lappen71Gissar att det är denna länk du menar: https://support.apple.com/sv-se/mac/repair/service Står ju att det gäller "berättigade modeller", vad det innebär kan man ju bara sia om, om inte någon som exakt vet kommer in och svarar.
 7. 1 poäng
  Hur jag än forskar är det ändå läkarna som skriver recept.
 8. 1 poäng
  Vad är ljudkvalitet? Vad innebär att vara kräsen gällande ljudkvalitet? Fick lära mig tidigt när jag pluggade Kvalitetsäkring att det egentligen inte finns bra och dålig kvalitet då våra personliga förväntningar avgör vad vi kallar "bra/dålig" kvalitet. Fick lära mig att prata om rätt eller fel kvalitet för produktens målgrupp. Som musiker har jag lärt mig att rätt hörlurar är ytterst personligt utifrån tycke/smak/handikapp mm. Efter att ha råkat ut för en bullerskada på vänster öra redan i 20års-åldern (musikrelaterat) med en nedsättning som mest med 75dB mitt i talområdet (Tinnitus och hörapparat som resultat) så är det inte lätt att hitta lurar som låter bra så jag har blivit mindre "kinkig" vad det gäller hörlurar. In-ears ger mig ett bättre resultat än over-ears, då de stänger ute omkringvarande buller/ljud, men samtidigt måste jag passa volymnivån rejält. Det finns BT-lurar som låter väldigt bra så att avfärda alla BT-lurar som leksaker blir lite löjligt - Om man ska kunna dra nytta av ett par sk. "Riktiga HiFi-lurar" så gäller det att ha i det närmaste perfekt hörsel och en rejält bra ljudanläggning för att kunna uppfatta skillnaderna. Ofta är det dåliga kablar, komponenter och kontakter som förstör ljudet. (Blir lite som när folk målade kanterna på CD-skivorna med grön färg för att det skulle låta bättre istället för att skaffa bättre utrustning....) Men mest handlar det i slutändan om tycke och smak.
 9. 1 poäng
 10. 1 poäng
 11. 1 poäng
 12. 1 poäng
  Fy fan va dyrt. Finns mer prisvärda alternativ
 13. 1 poäng
  skall detta vara i fotbollstråden eller kaffe tråden? Janne Andersson har fått nog – av latte, chili-bea och IPA
 14. 1 poäng
  Har upptäckt ytterligare en sak. Det går inte att dela filmer i 1080p med 30 fps. De filmerna konverteras istället till 60 fps. Ingen idé alltså att försöka spara plats genom att köra i ett format som i de allra flesta fall räcker bra. Det är ju till och med vanligare med 24 fps i vanlig film.
 15. 0 poäng
 16. 0 poäng
  Bose är överlag för dyrt. Går att få bättre för mindre pengar.
 17. 0 poäng
  Idag ska jag antagligen åka till Gekås i Ullared.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...