Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-08-11 på alla områden

 1. 2 poäng
  Man märker vilka som skiter i sina avkommor.
 2. 2 poäng
  Äter jordgubbar med vispgrädde. Fantastiskt att det fortfarande finns färska skånska jordgubbar i affären.
 3. 2 poäng
  Överlag är detta med att slopa hörlursuttag ett mycket dumt fenomen. Det leder ju inte precis till att folk använder färre batterier. Tvärtom är det ett steg mot ett allt sämre miljötänk. 👎
 4. 1 poäng
 5. 1 poäng
  Man kan ju också tänka som så att mobiltelefoner har högtalare och att en massa hörlurar, med eller utan sladd, därmed belastar miljön i onödan.
 6. 1 poäng
 7. 1 poäng
  Nu är jag ute och cyklar i sommarvädret och solen har kommit fram.
 8. 1 poäng
  Han är en psykopat så han kommer aldrig att erkänna sina fel
 9. 1 poäng
 10. 1 poäng
  VALS OM SOMMAREN Nu är den förbannade sommar ´n här. En obeskrivlig plåga. Svettig och dammig och sur och tvär torteras jag av sol. Hur sommar ´n kan vara så populär det är för mej en fråga. jag pustar och flåsar med stort besvär bland sippor och viol. Fan, vad jag plågas och lider. Huden är rödbränd och svider. Svedan är värst bak på ryggen. När solen gått bort kommer myggen. På dagarna får jag visiter av småkryp som stinger och biter. Spyflugor, humlor och bromsar och myror och getingar. Törsten är olidlig, ölet ljumt och maten står och surnar. Sommar ´n som skalderna jämt berömt får gärna bli till höst. Blekfeta kärringar på var strand är gnälliga och sura på ungar som bråkar och kastar sand och spiller saft och glass. Vi badar i avloppsbrunt vatten, får maskrosor uti rabatten. Luften den stinker av tjära. Vad mer kan Carl Anton begära ? Om jag ligger i solen och lurar väcks jag av åska och skurar. Drömmen vi drömde om sommar ´n, i vintras, var alltför falsk.
 11. 1 poäng
  Aha, då får jag ta ned mina renar från fjället snart.
 12. 1 poäng
  Mitt i prick! Tack! Är detta den grundinställning som Safari 'levereras' med numera?
 13. 1 poäng
 14. 1 poäng
  Jag tror att du har läsarvyn aktiverad. Klicka på de horisontella strecken som på bilden i adressfältet. Sedan kan du öppna Safari>inställningar>Webbplatser>Läsare och ställa in som du vill ha det.
 15. 1 poäng
  FYI: Quick fix är att ladda ned och ersätta programmet (dra-och-släpp i Programmappen). Det påverkar inga inställningar eller inloggningar, allt detta ligger separat i Användarbiblioteket.
 16. 0 poäng
  Orkar bara göra en sak i taget som tar ca 5 min sen vila.
 17. 0 poäng
  Idag krånglar (jag med) bredbandet.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...