Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-07-31 på alla områden

 1. 3 poäng
  Till och med artikelroboten tror inte sina ögon. Den börjar stamma vid blotta tanken på Apples pro...produkter.
 2. 2 poäng
  Tur att man inte ger sig i första taget, kopplade in Minin och lade örat till och hur fan det än var så var det saker som hände där inne, så jag chansade med att starta om skärmen, och hux flux så var allt som vanligt igen, en stor sten föll från mitt Hjärta, har aldrig varit med om att skärmen inte vill vara med, men nu var det så.
 3. 2 poäng
  Vid (i) Trehörningen, Komosse naturreservat i fredags och raggare precis överallt på lördagen då jag kom hem.
 4. 2 poäng
  Jag skulle inte installera iOS eller iPadOS på en enhet jag använder dagligen med typ Bank-ID osv. Jag har en iPad jag mest Slösurfar på som jag inte förlorar något på om den måste installeras om. Min telefon får vara kvar på iOS 12 tills en skarp version av iOS 13 funnits ute någon vecka.
 5. 2 poäng
 6. 1 poäng
  Instämmer med vädret på östkusten
 7. 1 poäng
  Hej Raphael, tack igen för bra kommentarer och Lappen för kunskap (fast förstås en liten gnutta irritation i svaret). Du/ni har helt rätt. Jag raderade idag Spotify på telefonen och testade Kartor/GPS. Musiken gick direkt igång som tidigare. Men det är förstås som jag nu fått lära mig inte Spotify utan Apples spelare. Jag blev lurad förra gången eftersom några av låtarna i i min Favoritlista tidigare också var köpta på iTunes. Det hade jag helt glömt, och därför trodde jag det var Spotifylistan. Så tack båda, och hoppas ni ursäktar att jag givit er onödiga tankeproblem. Ha det så bra!
 8. 1 poäng
  Du är snart där!! Byte i signaturen till: 66 666-klubben...... 😈
 9. 1 poäng
  bara 31000 inlägg kvar nu 😓
 10. 1 poäng
  Hm... mBits ? milli?
 11. 1 poäng
  -Ja väst! (Göteborgsmål)
 12. 1 poäng
  Har alltid installerat betor av Windows förr, glömde att det alltid gick åt h-e varje gång så jag avstår iOS 13 Beta. Kan ju bli grinig om nåt krånglar och det är inte roligt.
 13. 1 poäng
  Vänta bara. Glöm inte att det kommer en ny kvartalsrapport om tre månader.
 14. 1 poäng
  Nä, det fick bli gamla El Capitan i stället. Senaste Chrome funkar där. Dottern tänker ändå köpa en ny Mac så småningom.
 15. 1 poäng
  Att man ens lyssnar på ett rasistiskt äckel som han är obegripligt
 16. 1 poäng
  Flygplan på väg till och från Skottland. Kanske. Notera svensk vimpel i nedre högra hörnet.
 17. 1 poäng
  Baksidan huset alldeles nyss Ser att bilden lutar lite men se det som konstnärlig frihet.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...