Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-02-10 i Foruminlägg

 1. 3 poäng
  Semmeltider! En bild för Semmelman! Ett barnbarn som får semla första gången = lycka.
 2. 2 poäng
  – Kan du stå ut mä att ja ha lagt handn på stjärtn din?
 3. 2 poäng
  -De e bar' å åk med is i magen å med tungan rätt i mun........
 4. 2 poäng
  Min SE få hänga med den med. Gamla gubbar har tydligen SE....
 5. 2 poäng
  Ja detta var problemet. Tack för hjälpen, jag är evigt tacksam.
 6. 1 poäng
  Då får fröken Bengtsson skärpa sig igen
 7. 1 poäng
  Nä. BRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLL (ljudet av en biltrailer).
 8. 1 poäng
  Vilket ljud gör en fransk bil som passerar dig väldigt snabbt? Lyooon...
 9. 1 poäng
  - Vonn-das inte Lindsey! Kom och se på slalom med mig sedan! ⛷
 10. 1 poäng
 11. 1 poäng
  Det var bomdåd i Vårberg nu med ett dödsfall. Eftersom vi har bekanta i Vårberg så kollade vi upp detta men de var helt oskadda. Mest beroende av att de hade flyttat långt därifrån för några år sedan.
 12. 1 poäng
 13. 1 poäng
  Jag tänker använda min SE längre än så, om den håller. Min Mac mini har jag haft i snart sex år.
 14. 1 poäng
  När du hämtar ut en läkemedelsförpackning klistrar apoteket på en etikett. Där står det oftast angivet det läkemedelsnamn som stod på ursprungsreceptet, ibland små (närmast mikroskopiska) bokstäver. Kolla noga! Ibland talar man om att det vore bättre att ange det kemiska (generiska)namnet på receptet. Och många gånger vore det smidigt, paracetamol i stället för Alvedon®, Reliv®, Pamol® eller vad som för dagen marknadsförs. Men ibland är det smidigt kunna säga TRIZIVIR® i stället för generiskt abakavir + lamivudin + zidovudin (tablett med tre substanser) Ibland är det också lättare för den sjuke att ta till sig beskedet: känner du dig lite nedstämd så ta en extra Tralala-tablett eller om du hela tiden är uppjagad kanske dosen av Sepophan-piller är för hög. Mera fakta: https://www.1177.se/Dalarna/Fakta-och-rad/Rad-om-lakemedel/Nar-man-far-ett-recept/ Läkemedelsverket gör listor om vad som kan bytas: https://lakemedelsverket.se/utbytbaralakemedel dagens kompletta lista: https://lakemedelsverket.se/upload/halso-och-sjukvard/forskrivning/utbytbarhet/Utbytbara-lakemedel-hela-listan-2019-01-31.pdf Det vore mycket lättare om generiska namnet stod med störst bokstäver och marknadsföringsnamnet med mindre. Terminologi är krångligt, värre om man inte är insatt eller intresserad. Vad har du för data? -ASUS! -Jaha, då vet jag precis, tangentbord nere och skärm upptill? -Mm. det är krångligare säga ASUS xt123, 13 tum, årsmodell -15, processor I5, 8 RAM 256Gb SDD Vad kör du? Volvo! Blå. (164, P1800, XC60, FH16 750...)
 15. 1 poäng
  Tack för länkarna, hade inte sett dessa. Man kan undra hur många äldre som håller reda på vilket det verksamma ämnet är. Nu har jag varit "hobbykemist" i hela mitt liv, och kollar alltid vad det är för ämnen i det mesta jag intar...( är väl knäpp) Inser att det inte är apotekens fel, och förmodligen jäkligt krångligt att få en lista med de nya namnet på medicinen, istället för det som hon fick ut första gången. Borde ju alltid vara en uppdaterad lista på nåt vis...
 16. 1 poäng
  Fantastiskt karriäravslut av numera hårt skadebelastade amerikanskan Lindsey Vonn. Brons i VM-störtloppet (troligen).
 17. 1 poäng
  Tack. Nyheter från MacWorld hade inte hängt med ser jag
 18. 1 poäng
  Är rutan ikryssad som dumpen visar? Systeminställningar > Säkerhet och integritet > Avancerat.
 19. 1 poäng
  Jag installerar* custom recovery/ROM/Gapps på en Moto G4 Plus (Resurrection Remix v6.2.0 [8.1.0_r46]). De är alla 64 bitar. Den kommer som Pie 9 så småningom. Original var Nougat 7.0.0 så uppdateringen är behövlig. Men jag har förstås backup av original-ROM. *Innan dess låste jag upp OEM bootloader och ersatte den därav följande varningen med en custom logo.
 20. 1 poäng
 21. 1 poäng
 22. 1 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...