Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-01-30 i Foruminlägg

 1. 4 poäng
  Hittade klämmor/fästen till sladddosan på Clas Ohlson som jag inte visste fanns. Ett hettt tips! Så nu är dosan förpassad till underjorden. I alla fall under skrivbordet. En pusselbit till på plats för att göra ett bra datorbord.
 2. 2 poäng
  Rensade just hårddisken i min MBP på ca. 10 GB onödigt skräp. Det kvarvarande utrymmet började krypa ned farligt nära 10 GB på min 120 GB SSD, och mappen Application Support var boven som höll modiga 18 GB. Värst var en log-fil till Chrome-tillägget Block Site, som nått 3,6 GB genom att bara skriva "#gw3" om och om igen. Nu sitter jag här med föreskrivna dryga 20 GB ledigt igen. 😎
 3. 2 poäng
 4. 2 poäng
  6S är fortfarande en extremt kapabel lur. Jag har 128 GB lagring och använder senaste operativsystemet och inser inte varför jag skall byta bara för att det kommit nyare lurar som är mycket dyrare.
 5. 2 poäng
  Jaha, man ska inte ha bråttom. Posten kom redan med min nya USB-hubb. Najs!
 6. 2 poäng
  Skönt när det blir sladdfritt på skrivbordet.
 7. 1 poäng
  Antar det. Samtidigt är bara ett förnamn inte särskilt lätt att koppla till en person, så där kanske det inte behövs tillstånd. Säg att regeringens hemsida har bilder på regeringen. En vill inte vara med på bild, så då finns istället en tecknad manlig siluett ovanför namnet "Stefan". Inte så lätt att veta vem det är.
 8. 1 poäng
  Får hoppas att detta mode INTE blir synligt i vår...
 9. 1 poäng
  Ja och Nja. Min Olympus kommer inte upp i "listan till vänster". Jag har en Olympus LS-11 recorder, en mycket kapabel apparat. Vid inkoppling kommer den upp på skrivbordet, på skärmen i form av två hårddiskar. Som betecknar recordern respektive inneliggande SD-kortet. Där ligger alla inspelningar lagrade. Mycket överskådligt Det gick utmärkt bra att få ut MP3-filen. Tack för hjälpen !
 10. 1 poäng
  Å där kom HK Soundsticksen!
 11. 1 poäng
  "-Fånte ja va me å leka ska jag vara sur hela tiden! Så det så!!"
 12. 1 poäng
  Nej det hade inte jag heller accepterat.
 13. 1 poäng
  Tycker han låter mer som någon som regeringen snott snuttefilten från....
 14. 1 poäng
  Tavlan är borta Men det var inte det som var poängen. Jag ska inte behöva hålla koll på hur min chef sprider vidare information om mig. Ett så pass stort företag ska hålla koll på detta.
 15. 1 poäng
  Sen satte jag upp en till liten dosa direkt till höger vid skrivbordet för diverse och laddning av iFånen och det visade sig bli en bra hylla samtidigt för den!
 16. 1 poäng
  Nyss satte jag iMacen på det nytillverkade stödet som rymmer cd/dvd-läsaren. Nice.
 17. 1 poäng
  Förledande av ungdom? BrB, 16 kap., ”12 § Den som bland barn eller ungdom sprider en skrift, bild eller teknisk upptagning som genom sitt innehåll kan verka förråande eller eljest medföra allvarlig fara för de ungas sedliga fostran, döms för förledande av ungdom till böter eller fängelse i högst sex månader. Lag (1998:1444).” https://lagen.nu/1962:700#K16P12
 18. 1 poäng
  Helt korrekt skulle jag säga. Tog mig besväret att googla på dödsfall genom el 2018 och det är ytterst få (!) som har dött av ström. Vilket tyder på att det långsiktiga arbetet med kvalitet inom elbranchen ger resultat. Men antalet strömprylar bara ökar, så jordade kontakter och jordfelsbrytare är mycket bra förebyggande åtgärder även när det gäller incidenter och bränder.
 19. 1 poäng
  Jag installerade och Rensa kommer inte upp. Det finns inte med längre, helt enkelt (det ser man av menyerna i Inställningar). Mac OS X stramas åt vad gäller system och annat. I Mojave måste man ge Onyx full åtkomst till hårddisken.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...