Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-01-09 på alla områden

 1. 2 poäng
  "Ja" var svaret på frågan: "måste man trycka på 123-knappen varje gång för att komma åt siffrorna?"
 2. 2 poäng
  Ja, det är väldigt trist. Förhoppningsvis vänder det. Jag funderar också på att anmäla mig. Är precis som du vad gäller spel. Spelar inte alls, men vill gärna begränsa reklam. Jag har ju psykisk ohälsa så det kanske är bra att anmäla sig förebyggande. Vem vet om man mår skit (mer än vanligt) och speldjävulen far i en?
 3. 2 poäng
  Det skall bli intressant att se om det påverkar mängden reklam jag får. De utlovar det i alla fall. Frågan är om det är ett spelreklamens nix-register eller om det bara är reklam som skickas till personer som har spelkonton. I så fall påverkas inget eftersom jag inte spelar om pengar. Alls. Jag köper inte ens trisslotter och har inga spelkonton. Undrar vem man kan stämma om inte spelreklamen minskar...
 4. 1 poäng
  Du får ringa och prata snällt med SwAFHF - Swedish Air Force Historic Flight - och böna och be om en tur i Viggen. De har ju en SK37 (tvåsits skolversion) som flyger igen!
 5. 1 poäng
  Blev tvungen att jobba över för att hinna klart med en del metalljobb (kapa/borra/svetsa/slipa/lacka) på jobbet. Handlade på vägen hem och han precis ham säga godnatt till båda barnen innan John Blund skulle göra dem sällskap. Hustrun sitter i soffan djupt fokuserad på någon brittisk serie på ATV:n. Nu äntligen är det middag.
 6. 1 poäng
  Axelman följde med frun och handlade och upptäckte att de hade ombyggnadsrea på charken. Äntligen kunde jag köpa ett hekto i stort sett till halva priset av den mest upphajpade grisen som finns, Pata Negra. Som jag har väntat på detta!
 7. 1 poäng
  Tusen tack, ja nu känns det bättre 😀
 8. 1 poäng
  Det är lätt att blanda ihop reaktionär med konservativ.
 9. 1 poäng
  Gboard har så att man kan långtrycka fram siffrorna. Om det nu känns bättre...
 10. 1 poäng
  Skulle du byta batteri skulle du gjort det före årskiftet för då kostade det "bara" 295:- hos Apple. Nu är priset höjt. Personligen tycker jag att du har bra batteritid om du får ut 1 1/2 dygn
 11. 1 poäng
  "Hands Up eller du får en pärla!"
 12. 1 poäng
  Går att får till med Gmail också. Inställningar - Lösenord och konton - Gmail - Konto - Avancerat
 13. 1 poäng
 14. 1 poäng
  USA har aldrig varit så kluvet som det är nu. "Vinner" och "Förlorar" är ungefär vad jag hör från mina amerikanska vänner (bestående av både republikaner och demokrater). De säger upp bekantskapen med varandra i drivor beroende på om de är liberala eller konservativa. Jag skulle nog säga, utifrån min diversifierade amerikanska bekantskapskrets (vi är vänner sedan decennier pga ett musikintresse, där de idag ber varandra dra dit pepparn växer pga Donald Trump) att djungelns lag verkar råda i rätt hög utsträckning.
 15. 1 poäng
  Ja, originalet kvar på sin plats. Kopia exporteras. Läs gärna programmets hjälpfil. Det här avsnittet t ex. https://support.apple.com/sv-se/guide/photos/pht6e157c5f/mac
 16. 1 poäng
  Du får säga som Sten Åke Cerderhök - Jahapp, det var det det!
 17. 1 poäng
  Alt 2 verkar mer logiskt
 18. 1 poäng
  Mörka golv är inne nu. Jag valde mörkgrå (kök och vardagsrum) och mellangrå golv (sovrum) när jag flyttade in här för snart sex år sedan. Nu är de ännu mörkare.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...