Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-12-01 på alla områden

 1. 2 poäng
  Jag ber så mycket om ursäkt och det kommer att upprepas.
 2. 2 poäng
 3. 2 poäng
  Nu har du missuppfattat forumordningen. I den här tråden ska du skriva att du har gjort ett inköp. Inköpets innehåll redovisas i annan tråd. Och det här inlägget ska skrivas i en helt annan tråd. Han lyfter en skivstång samtidigt som han hoppar?
 4. 2 poäng
  Alla som heter Franco har i alla fall extremiteter.
 5. 2 poäng
  Alla som heter Franco är extremister 😱
 6. 2 poäng
  Du behöver inte ta selfies för att illustrera övningarna.
 7. 1 poäng
  I GP kunde man idag, och kanske igår, (jag läste ikapp idag) se en notis om en isländsk författare, se bild. Men vad heter karln? Och, mer intressant för den här tråden, vilka skrivtecken är lämpliga att använda i svensk text i allmänhet och i svenska tidningars synnerhet? Rubriken "جمال أحمد خاشقجي har mördats" säger nog inte svenska läsare särskilt mycket.
 8. 1 poäng
  Jag kollade min lur och där finns Bank Id under notiser och det är bara att tillåta att det sker. Inga problem alls!! Jag uppfattade det som om det mkt riktigt gällde iOS ...
 9. 1 poäng
 10. 1 poäng
  Skall det gå? Inte så att du/någon blandar ihop det med notiser på telefonen.....?
 11. 1 poäng
  Tyvärr hittar jag det inte i OS X i min MAC
 12. 1 poäng
  Jag noterade det också!
 13. 1 poäng
  Långsamt uppvaknade, långsam frukost, långsam dusch, långsamt julpyntande so far. Om en stund ska jag hem till grannar och förmodligen bli onykter. Ha en go dag alla.
 14. 1 poäng
  Styrkegång i regnet, sedan dusch. Nu vräker jag ut mig i soffan.
 15. 1 poäng
 16. 1 poäng
 17. 1 poäng
  Johanna Ojala om Sundlings överraskade vinst
 18. 1 poäng
  Statskupp? Typ 10000 arga svenskar som med högernäven knuten i fickan ilsket twittrar med vänsterhanden? Borde det inte underlätta processen om de inte sanerar bort de där sjukdomarna först?
 19. 1 poäng
  Har du gjort "säker start"? Hållt ner Shift INNAN startljudet och håll i tills du ser äpplet. Detta är en uppstart som tar längre tid då filer kontrolleras och felaktigheter repareras eller rensas bort. Helt ofarligt. När du loggat in på skrivbordet, startar du om som vanligt.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...